elpresspl Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Witam wszystkich forumowiczow. Niestety zmienilem na stale aders zamieszkania i juz nie mieszkam w naszym pieknym kraju zwanym Polska. Sytuacja zmusila do przeprowadzki do U.S.A. ale sercem jestem z Polska i Polskim overclockingiem :) 3mcie sie Teraz bede tu czesciej -el' P.- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 ano szkoda..... ale za to mozesz sie przysluzuc polskiemu oc.... np wysylac paczki z taniocha sprzetem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 musz powiedzieec ze sprzet to wcale taki tani tu nie jest. przynajmnije nie wsystko. Ramy maja tanie XMS`y i Corsairy (256 MB PC3200) z radiatorkami miedzianymi chodza po 60$ takze to akurat tanie. ale ogolnie to podobne ceny niektore jak w polsce. trzeba trafic na dobry sklep. jak bede cos wiecej wiedzial to dam znac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Przyślij mi coś :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 a jak tam lacza chodza :?: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 to chyba pytanie retoryczne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zrob rekonesans po sklepach. Zalujesz wyjazdu???? Ja tylko czekam az skoncze studia i mykam, ale napewno nie do USA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Blantman , uważaj bo z USA to do Ciebie mogą cos niemiłego posłać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Ja narazie uzywam AOL i mam 2 miechy za darmo przez telefon. Stalke (DSL) podlaczam mi w polowie kwietnia gdzies. Ale na modemie nawet niezle transfery z kazzy 12kb/s a z ww 8-9kb/s Jutro sobota to zrobie sobie wycieczke po sklepach 3mcie sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jump3r Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Blantman spodziwaj sie paczki z pieczatka: ANTRAX INSIDE ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 weź cyfraka i zrób foty bo nie uwierze w chicagowskie ceny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Ja bym nie zalowal wyjkazdu ale wolalbym Kanade/Chiny/Japan... zrobcie rekonesans i pokazcie raport, Sztyrlic ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Ja bym nie zalowal wyjkazdu ale wolalbym Kanade/Chiny/Japan... zrobcie rekonesans i pokazcie raport, Sztyrlic ;>A czemu do kanady? PS:-el' Presidente- a moglbys cos wiecej powiedziec o tym wyjezdzie? Co i jak dokladnie jak dlogo juz jestes? Poptrostu all jak i co, dlaczego :), jezeli ci to klopotu nie zrobi :]. Pozdrawiam.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 W Kanadzie są tanie rowery :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 O,powiedz mi,jak tam radzisz z komunikacja jezykowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 O,powiedz mi,jak tam radzisz z komunikacja jezykowa Pewnie zna angielski... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Blantman spodziwaj sie paczki z pieczatka: ANTRAX INSIDE ;) Fajnie :lol: Kolejny do kolekcji :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 O,powiedz mi,jak tam radzisz z komunikacja jezykowa Pewnie zna angielski... :wink: ew. migowy ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 ehhh 1 polak mniej w ojczyznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 wow, internet za darmo przez MODEM, i te Corsair za 60$, może jak wejdziemy do unii to troche sprzęt potanieje, ale ja sie w tym dobrze nie orientuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 wow, internet za darmo przez MODEM, i te Corsair za 60$, może jak wejdziemy do unii to troche sprzęt potanieje, ale ja sie w tym dobrze nie orientuje.michalak... hyhy tez kiedys w to wierzylem ;) ale stracilem juz wiare ;) tak samo jak w to, ze tpsa potanieje hyhy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 hyh to fakt USA :D jeeeee :lol: masz cyfraka to porob fotki sprzetu i wogole... a czy jest jush Vice city w USA?heh Ciekawe ile na DSLU wyciągnie kb/s jak na modemie 12kb/s kazaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Sorry ze wyciagam topic ale tak sie natknalem akurat :) Zdjec nie porobie bo nie mam cyfraka jeszcze. Siedze tu od 14 marca i ogolnie nie jest zle. DSL'u nie mam :( i najprawdopodobniej nie bede mial, bo moj dom znajduje sie jak to ladnie nazwali w "white spot" i sygnal dla DSL'a jest za slaby, no coz... Rekonesans po sklepach zrobiony i ceny czasem zaskakuja. Np. w jednym sklepie AthlonXP 1700+ 53.48$ (juz z podatkiem), a w nastepnym juz 59$ (bez podatku). Ale w wiekszosci wypadkow jak juz w sklepie jedna czesc jest tania to reszta tez :). Z komunikacja nie mam problemu. Aktualnie zasuwam w wakacje do szkoly, bo musze odrobic rok angielksiego, poniewaz w gimnazjum nie mialem. Aktualnie zbieram kasiorke zeby sprzeta zmienic, ale jakos mi nie wychodzi, bo co uzbieram to albo na fajki pojdzie albo sie przepije :) Pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 :) ja mam tez zamiar wyjechac po studiach bo w polsce to raczej marnie jest :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 ja mam zamiar zbudowac most nad atlantykiem, zeby mozna sie bylo szybko przemieszczac miedzy kontynentami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 ja mam zamiar zbudowac most nad atlantykiem, zeby mozna sie bylo szybko przemieszczac miedzy kontynentami :) To bylby dobry patent, jak chcesz to ja zaczne budowac most z wybrzeza atlantyku i spotkamy sie w polowie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertolek Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 a ja przeczytalem opinie analitka (w Pulsie Biznesu), ze teraz szybszy rozwoj gospodarczy i technologiczny bedzie nastepowal w Europie i Japonii; zobaczymy jak to bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 ja mam zamiar zbudowac most nad atlantykiem, zeby mozna sie bylo szybko przemieszczac miedzy kontynentami :) To bylby dobry patent, jak chcesz to ja zaczne budowac most z wybrzeza atlantyku i spotkamy sie w polowie ;) ok to czekam w 1/2 :)) nara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 ach jeszcze zatesknisz za Poslka ;) No szcześciarz z ciebie w sumie jest :) Ja nei chciał bym mieszkac w stananach ale ty chyba jestes z tego zadowolony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 ja mam zamiar zbudowac most nad atlantykiem, zeby mozna sie bylo szybko przemieszczac miedzy kontynentami :) To bylby dobry patent, jak chcesz to ja zaczne budowac most z wybrzeza atlantyku i spotkamy sie w polowie ;) ok to czekam w 1/2 :)) nara ...i poszedł deski zbierać :P :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...