Skocz do zawartości
racegrid

Call Of Duty: Modern Warfare 2

Rekomendowane odpowiedzi

Mam następujący problem : gdy włączę multiplayer mogę maksymalnie zagrać dwa razy gdy już za trzecim razem wczytuje mi się mapa to pasek ładowania staje w połowie i [gluteus maximus] wyskakuje mi okienko ERROR ! i zamyka się gra :blink: tak samo mnie wywala na niektórych mapach(najczęściej na zimowej) ... mam nadzieję , że ktoś pomoże ;)

Edytowane przez Lakus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A gracie tez cos w trybach HC czy tylko "4 pussies" ? :P

Ja sie w zwyklych troche nie moge odnalezc i nie moge grac za bardzo swoja taktyka z MW1, bo za duzo trzeba wladowac w przeciwnika, zeby padl.

FAL to nie do konca to samo co G3.. podobny, ale to jednak nie to, dopoki nie zdobedzie sie do niego celownika jakiegos to jego standardowy zaslania bardzo duzo i latwo nie jest, a z G3 biegalem bez celownika i tam bylo git. Szczescie w nieszczesciu, ze tutaj jest perk, ktory daje 2 attachmenty, wiec problem sie niejako rozwiazal. No i bez trybu HC to zycze powodzenia.. single-shooterami innymi niz LMG trzeba sie sporo naklikac, zanim sie kogos polozy (w bliskim starciu praktycznie bez szans jak ktos ma automat), dlatego na normalnych trybach nia nie gram, bo nie ma sensu.

Edytowane przez FiDO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie każda zmiana trybu z normal/hc wiąże się z koniecznością zmiany slotów. Podobnie jest z trybami rozgrywki - tdm, wysadzania, czy s&d - w każdym z nich mam inną taktykę.

Nie inaczej jest z grami - nie potrafię na przemian grać w dwa odmienne FPSy.

Jonathan, dzisiaj 23?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem gra na HC nie ma sensu - one shoot, one dead. Trochę to za łatwe.

A jak jest na realnej wojnie? 1 strzał i papa. Dlatego wolę tak grać, pozatym HUD mi straszliwie przeszkadza. Zwykły tryb to rambo i tyle, wyskakujesz z krową na środek mapy i strzelasz jak leci aby tylko jak najwięcej amunicji władować w przeciwnika.

Edytowane przez OCM4n14k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie każda zmiana trybu z normal/hc wiąże się z koniecznością zmiany slotów. Podobnie jest z trybami rozgrywki - tdm, wysadzania, czy s&d - w każdym z nich mam inną taktykę.

Nie inaczej jest z grami - nie potrafię na przemian grać w dwa odmienne FPSy.

Jonathan, dzisiaj 23?

Oczywista :]

Moze Ciut pozniej ale bede :D

Co do HC. Mnie dobijaja debile zakamuflowani w jakims rogu z czujnikiem ruchu, czycgajacy tylko jak ktos sie pojawi..

Ogolnie wywalilbym czujnik ruchu, tarcze, ograniczylbym troche noz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Realna wojna i Call Of Duty? Trzeba to jakoś komentować czy wnioski nasuwają się same?

Wiadomo, że nie jest to symulator typu ARMA czy OFP, ale grając na multi chcę trochę realizmu :P. Grając na singlu tego nie wymagam bo liczy się fabuła i akcja ;]. Tryb HC po prostu jest najbardziej realistycznym trybem ze wszystkich i tylko to spowodowało, że najbardziej przypadł mi do gustu. Jaśli miałbym napierdzielać do gościa skacząc i biegając w okół niego to wybrałbym UT3 ;).

Edytowane przez OCM4n14k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie multi na pc jest skreslone. Poprostu IWnet to dla mnie jedna wielka pomylka. Lagi,lagi i lagi, plus masa wh/aimbot. Oczywiscie wedlug IW to jest dla nas lepsze. Ja podziekuje, pozostane przy wersji na ps3.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam następujący problem : gdy włączę multiplayer mogę maksymalnie zagrać dwa razy gdy już za trzecim razem wczytuje mi się mapa to pasek ładowania staje w połowie i [gluteus maximus] wyskakuje mi okienko ERROR ! i zamyka się gra blink.gif tak samo mnie wywala na niektórych mapach(najczęściej na zimowej) ... mam nadzieję , że ktoś pomoże icon_wink2.gif

mi pomogło przestawienie opcji z grafiki extra/extra/extra na automatyczną ;P

najlepiej weź tam w ustawieniach kliknij opcje ,,wykryj najlepsze ustawienia"-czy coś w tym stylu i zmień sobie tylko rozdzielczość na natywną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie multi na pc jest skreslone. Poprostu IWnet to dla mnie jedna wielka pomylka. Lagi,lagi i lagi, plus masa wh/aimbot. Oczywiscie wedlug IW to jest dla nas lepsze. Ja podziekuje, pozostane przy wersji na ps3.

IW obiecuje bany dla 2,5tys oszustów.

http://gry.onet.pl/2088456,,2_5_tysiaca_gr...,wiadomosc.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj natknelismy sie na czlowieka... ktory w jakis sposob potrafil zlagowac hosta tak, ze nikt poza nim nie mogl normalnie poruszac sie po mapie. Masakra jakas. Zreszta wczoraj z jonathanem rowniez natrafilismy na ciekawych ludzi, probably z wh.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafika

Kolejny rok nieubłaganie mija, znowu się postarzałem, zaś Polska nie wyrosła na drugą Japonię i wszystko wskazuje na to, że podobna tendencja zostanie utrzymana. Pewne wydarzenia łatwo przewidzieć, gdyż nabierają charakteru cyklicznego albo są zwyczajnie oczywiste. Chociażby weźmy na celownik Call of Duty, którego nowe odsłony pojawiają się rokrocznie niemal jak w zegarku. Zanim spadnie pierwszy śnieg, drogowcy zaśpią, a ruscy odetną nam gaz, w sklepach debiutuje następna część tej popularnej serii. Taka jest naturalna kolej rzeczy i tym razem nie mogło być inaczej. Call of Duty zaczyna przypominać tasiemce, które dotychczas stanowiły specjalność Electronic Arts. Jednak sukces Modern Warfare oraz idące za nim miliony sprzedanych egzemplarzy niejako wymusiły stworzenie pełnoprawnego sequela. Lud głośno się tego domagał, mając w pamięci niezwykle udanego poprzednika. Wiele osób wyczekiwało kontynuacji Modern Warfare z wywieszonym jęzorem, ale po premierze i masowych szturmach na salony sprzedaży, entuzjazm jakby przygasł. Czyżby Infinity Ward wdepnęło na minę?<p>

Autor: Sebastian „Caleb” Oktaba</p>

<p>ODNOŚNIK DO PUBLIKACJI</p>

Edytowane przez Caleb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nom bardzo ladna recka

bardzo żałuję tego co zrobili z serią cod, już cod5 za bardzo minie podchodził(odinstalowałem w cholere z poł roku temu, te odgłosy broni dobijały...) ale to co zrobiono z mw2 to...

czekam na nowe bf do połupania...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra recka i dobra ocena ;]. Już myślałem ze polecisz z hypem a tutaj miła niespodzianka.

Bodajże jedna z najniższych w sieci, ale cóż, adekwatna do zawartości :> Rzecz jasna, grą nadal można się podniecać, niemniej już chyba jestem za stary i o jeden raz za dużo przeszedłem MW (czyli 2 heh) :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no spoko.. Jednak mogliście zrobić recke innej gry. Na labie już ją zrobili, po co robić taką sztuczną konkurencje? ..

P.S

Wyłączylibyście wreszcie "szybką odpowiedź" gdy ktoś nawet zalogowany nie jest. No a potem "nie jesteś zalogowany, bla bla bla" i albo od nowa trzeba pisać, albo kopiować i wklejać. Odświeżać strone -.-.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no spoko.. Jednak mogliście zrobić recke innej gry. Na labie już ją zrobili, po co robić taką sztuczną konkurencje? ..

Nikt cię do czytania siłą nie zmusza, a PCL nie jest wyznacznikiem naszych publikacji... A tak w ogóle, to z terminu "sztuczna konkurencja" w tym kontekście się nieźle uśmiałem :lol: Czyżbyś patrząc w gwiazdy wywróżył, że niebawem nastąpi konsolidacja dwóch wcale nie małych portali :> Edytowane przez Caleb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

P.S

Wyłączylibyście wreszcie "szybką odpowiedź" gdy ktoś nawet zalogowany nie jest. No a potem "nie jesteś zalogowany, bla bla bla" i albo od nowa trzeba pisać, albo kopiować i wklejać. Odświeżać strone -.-.

tam pojawiła się nie recenzja, a "recenzja":

"Call of Duty: Modern Warfare 2 to godny następca legendarnego hitu z 2007 roku, Call of Duty 4: Modern Warfare"

Zalety

...

Świetna fabuła

Wciągająca kampania

...

:lol2:

Nie zrozumcie mnie źle nie szukam teorii spiskowych jednakże nie pojmuję jak to można dać do najwyżej solidnej grze plakietkę "doskonała"....

Edytowane przez LPKorn3324

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie dlatego nie wypluwam recenzji po dwóch dniach grania, kiedy to nie zawsze można ocenić ile dany tytuł faktycznie jest wart. Wolę przesunąć artykuł w czasie mając pewność, że tekst pod którym się podpisuję jest dopracowany i uderza w sedno problemów :> Później jak ktoś daną grę zakupi, uprzednio czytając moją skromną recenzję, to przynajmniej nie zbeszta mnie za to, że dałem się porwać hurra optymizmowi lub co gorsza lobbingowi i rozpisywałem się o 8 cudzie świata :D Osoba mająca wydać 129 zł na grę przynajmniej będzie świadoma pewnych wad, bo wiadomo że piraci i posiadacze cioci z USA mają to gdzieś, skoro zasysają z neta jak leci, nie? :> Im recenzje nie potrzebne, bo zanim jakaś wiarygodna się ukaże oni już 2 razy zaliczą kampanię :D

Zresztą spójrzcie na oceny, do tej pory chyba tylko 3 gry dostały 90/100, a plakietek i innych pierd*ł praktycznie nie rozdaję.

Edytowane przez Caleb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tryb Specjal Ops

Czy ktos odpowiedzialny za korekte, to tu jest czy go nie ma? Btw 7h grania? Chyba lacznie z Spec-Ops, bo sama kampania to jest 5h, 7h to chyba zwiedzajac kazdy zakatek kazdego pomieszczenia.

korzystanie ze sterowanych radiowo rakiet na podczerwień

Wypadaloby sie zdecydowac, czy sa one sterowane radiowo czy na podczerwien.

Również odgłosy wystrzałów i wybuchów nie zawsze brzmią przekonywająco, ale to wyłącznie subiektywne odczucia

Autor strzelal z jakiejkolwiek broni wymienionej/slyszal na zywo?

A co do bojkotu PCtow i zrobienia sobie dedykow, to zdaje mi sie, ze IW wypuscilo patcha, ktory to calkiem zablokowal?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Btw 7h grania? Chyba lacznie z Spec-Ops, bo sama kampania to jest 5h, 7h to chyba zwiedzajac kazdy zakatek kazdego pomieszczenia.

Dokładnie, pewnie jak ktoś się uprze to i 10h mu wyjdzie - inny przeleci w 3h na pałę - to takie dziwne?

Wypadaloby sie zdecydowac, czy sa one sterowane radiowo czy na podczerwien.

Powiedzmy ze bylem niezdecydowany :)

Autor strzelal z jakiejkolwiek broni wymienionej/slyszal na zywo?

A co to ma za znaczenie, dla mnie nie były wystarczająco przekonywujące na tle innych produkcji. Ale gwoli ścisłości, parę wystrzałów słyszałem choc głownie z giwer będących na wyposażeniu WP :> Edytowane przez Caleb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi