$kubi Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 Witam! Sprzęt z podpisu, mam możliwość wymiany procka na E5200 - jest sens? Wykręci się do 3 minimum? :P Co sądzicie? Szybka decyzja mnie czeka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavel54 Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 Mysle ze do 3ghz spokojnie da rade, a nie lepiej dolozyc do e7xxx :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 (edytowane) Sęk w tym, że ja nic za to nie płacę, po prostu wymieniam... a na dokładanie 150zł nie mam ;D Edytowane 17 Września 2008 przez $kubi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tolokan_PL Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 miszczu. pytanie bez sensu jest. jasne że wymieniać! ...ech, gdybym ja miał taką możliwość! msi napewno pogoniu równo tego proca. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavel54 Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 Sęk w tym, że ja nic za to nie płacę, po prostu wymieniam... a na dokładanie 150zł nie mam ;Daha to wymieniaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 No jak nie doplacasz, to co to w ogole za pytanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 No nie wiem wolalem sie upewnic bo roznie bywa ;D ok zadecydowane bedzie e5200... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 Witam! Sprzęt z podpisu, mam możliwość wymiany procka na E5200 - jest sens? Wykręci się do 3 minimum? :P Co sądzicie? Szybka decyzja mnie czeka... myślę że powinno Ci się udać dociągnąć spokojnie do 3,5G , na e-giełdzie wykręcili go na 3.86G przy 1.36V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 Jeżeli ta wymiana jest za darmo to pytanie jest zbędne. Oczywiście wymieniaj! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...