wjp Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zależy mi na tym, aby wszystkie nowe gry działały poprawnie. Nie mam zbyt wiele funduszy na kartę. W testach Radeon jest wydajniejszy. Proszę o sugestie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zależy mi na tym, aby wszystkie nowe gry działały poprawnie. Nie mam zbyt wiele funduszy na kartę. W testach Radeon jest wydajniejszy. Proszę o sugestie.Oczywiście lepszym rozwiązaniem z tyhc dwóch kart będie radeon 9000. Choć prawdę mówiąc na twoim miejscu wolałbym dozbierać jeszcze, bo za ok. 380-400 możn już kupić radeona 8500 (9100), który to jest obecnie moim zdaniem najbardziej interesującą kartą(za takei kwoty). Tylko (tyczy się radeona 8500-9100): koniecznie pamięci 4 ns lub szybsze (czyli mniejsze)- taktowanie na pamięciach min. 230 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 oj dobra on nie pisal ze chce dozberac kupuj radka i niektorzy tutaj na forum maaja go extremalnie podkreconego i przekraczaj 9000 pkt w 3dmarku 2001SE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Nowego uzytkownika trzeba nauczyc SZUKAC. :) Wybralbym Radeona... Poza tym niestety trzeba uwazac bo teraz nagminnie sprzedawcy wciskaja ludziom MX440SE :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Radka 9000 zdecydownanie z tych dwóch. Ja do jednego kompa z celkiem kupiłem GF4MX440 Gainward-a tylko dla tego , że Radeonów nie ma w wersji low-profile a do mojej obudowy typu slim tylko taka się mieści... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 na dziendobry uzywaj opcji szukaj. na dowidzienia kup radeona i ciesz sie zabawa! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Działo Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Szybka odpowiedź: każdy MX to @$@$@! - okrojone badziewie!!!! Kup Radka!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 ja bym bral redona a jak juz wczesniej powiedzieli przedmwcy to uzywaj opcji szukaj to taka rada na pryszlosc bo bylo o tym troche ostatnimi czasy :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Bylo wiele na ten temat. Radeon to jest sluszny wybor. Masz pelna karte a nie oemowe badziewie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjp Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Dziękuję za podpowiedzi. Trochę się uspokoiłem po tym, jak kumpel powiedział, że na Radeonie nie wszystkie gry bedą "chodzić". Co do sugestii o szukaniu to macie rację, faktycznie nie pomyślałem. Ale z drugiej strony macie okazje jeszcze raz wyrazic swoje zdanie ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Kup Radeona. GF z pixel i vertexshaderem kosztuje tyle co dwa R9000. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kutek Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 bierz radka a jak uda Ci sie jeszcze wyrwac 9000pro,to bomba! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petrov Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 JA bym mx wogole pod uwage nie bral, bierz radka, Jezeli bedziesz mial wiecej kasy nie kupoj tylko 9000 pro od razu kup 9100 -cena ta sama co 9000 pro,a wydajnosc wyzsza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 radeon rulez, z czystym sumieneim moge polecic redeona firmy gigabyte. jest on drozszy niz reszty firm, ale wykreca sie do kosmicznych wartosci, przynajmniej ten co ja mialem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 a ja czytalem ze gigabyte R9000 to shit :( w prownaniu do R8500 :twisted: :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petrov Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 a ja czytalem ze gigabyte R9000 to shit :( w prownaniu do R8500 :twisted: :)))Moze i schit ale twoj 8500 cosik wolny jest:) 3dmark2k1 : ~9000 na procku 2 ghz Mój radek 9000 bez pro na 1700 mhz wyciaga 8026 , Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Petrov grr nie to mialem na mysli , chodzilo mi o to ze R9000 w wydaniu gigabyta jest kiepskie , ty troche zaprzeczasz tej teorii. bo gigabyte R8500 to jesst cacko :). pozatym nie mam procka 2ghz. , a wynik jak na sis 735, jest normlany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petrov Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Jak procek 1,7 i sis to jest ok Najciekawsze jest to ze gigabyte R9000 jest najdrozszy z R9000 Jak radka 9000 to najlepiej Sapphire lub HIS, niezle sie kreca, a pamieci w gigabyte r 9000 to chyba 5 ns Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 kup 9100 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrokodyL Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 pewnie że R9000, chociaż np.ut2003 mogą być problemy (mój kolega na R8500 miał migającą grafe w ut2k3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Radeon 9000, ale wolałbym poczekać i dołożyć troche kasy i kupić coś da best Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 fx 5200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 zalezy jak z kasa stoisz mozesz dolozyc to kup 8500!! Ja mam sapphire 9000 jest niezly ale 8500 to bajka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PACO Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 r9000 jesli bedziesz mogl to r9100 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 fx 5200 :lol: :lol: gdzie ty w polsce kupisz fx'a za 400zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...