romek Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Mam w planach robienie kilku fajnych filmików prezentujących nasz serwis na arenie międzynarodowej. Szukanie firm, które się tym zajmą bez dużego budżetu mija się z celem więc... Zrobię Wam konkurs z wieloma cennymi nagrodami. Będą 3 etapy (tak zakładam), nadesłanie prac, ocena forumowiczów, ocena moja. Kto przejdzie przez to sito otrzyma nagrody oraz możliwość pracy w redakcji i rozwijanie się dalej w tym temacie (oczywiście nie tylko). Bardzo lubię pracować z osobami kreatywnymi, którzy potrafią pracować ukierunkowani na dane cele. Będzie trochę nagród od PPC i trochę od sponsorów. Podejrzewam, że wielu nie wyjdzie z pustymi rękami. Dobra ale o teraźniejszym konkursie. Moim zdaniem powinno się przystopować z wycieczkami na kogoś bo nie lubię być zły. Już dochodzą mnie słuchy, że ludzie proszą aby na kogoś zagłosować. Jeśli potwierdzę choć taką jedną wiadomość w PW to ciau, karne usunięcie z konkursu będzie. Mówię od teraz, więc chętnych na łamanie tego postanowienia zapraszam na publiczną chłostę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MandraX Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 (edytowane) Teraz chce wam pokazac 2 scenki ktore nie trafily do mojego filmu :D jak komus sie nie spodobal moj film to prosze tego nie ogladac :D Kamera Stop ! <- kliknij mnie :D Pozdro, MandraX 8). Edytowane 2 Stycznia 2009 przez MandraX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pheon Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 Mam w planach robienie kilku fajnych filmików prezentujących nasz serwis na arenie międzynarodowej. Szukanie firm, które się tym zajmą bez dużego budżetu mija się z celem więc... Zrobię Wam konkurs z wieloma cennymi nagrodami. Będą 3 etapy (tak zakładam), nadesłanie prac, ocena forumowiczów, ocena moja. Kto przejdzie przez to sito otrzyma nagrody oraz możliwość pracy w redakcji i rozwijanie się dalej w tym temacie (oczywiście nie tylko). Bardzo lubię pracować z osobami kreatywnymi, którzy potrafią pracować ukierunkowani na dane cele. Będzie trochę nagród od PPC i trochę od sponsorów. Podejrzewam, że wielu nie wyjdzie z pustymi rękami. Jak będziesz robił ten konkurs to przydał by się jakiś artykuło ppc. Bo wiele osób np. ja mało wiem o ppc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketyow Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 (edytowane) WTF? Odtwarzaja mi sie tylko po 2s kazdego filmiku, na dodatek bez dzwieku. Nawet jak jest caly zbuforowany, klikam w srodek, leca dwie sekundy i koniec. O co chodzi? Gdziekolwiek indziej, youtube, redtube ;), wrzuta - wszystko ok. To samo i w operze i firefoksie... Edytowane 3 Stycznia 2009 przez ketyow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zainstaluj najnowszego flasha - mi pomogło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Filmy powinny być anonimowe, tzn. każdy uczestnik wysyła swoją kopię do powiedzmy romka i on zamieszcza z jednego konta wszystkie, bez podpisów czyj jest kogo, wiem, że więcej zachodu, ale wtedy nie było by takich niedomówień i niesmaku jak teraz.+1, to jest dobry pomysł na przyszłość. Ja przyznam szczerze, że przed oddaniem głosu dałem radę obejrzeć raptem 4 filmy (w całości). Niestety pozostałe 34 nie zrobiły na mnie wrażenia przez pierwsze kilka sekund trwania, więc je wyłączyłem :P . Jeśli kogoś przez to skrzywdziłem to przepraszam, ale wychodzę z założenia, że tego typu produkcje powinny być ciekawe od samego początku. Filmy, które obejrzałem: IGI adiksw tomeck HeatheN Wyżej wymienieni użytkownicy ewidentnie włożyli w swoje filmy dużo pracy i jeśli czegoś nie wygrają to tylko dlatego, że ten świat ogólnie nie jest zbyt sprawiedliwy ;) . Z oddaniem swojego głosu miałem trochę trudności ale po głębokim przemyśleniu sprawy zdecydowałem się zagłosować na HeatheNa, ponieważ zaangażowanie żony w coś tak głupiego (no offence dla sponsora :lol: ) postrzegam za czyn godny najwyższego uznania ;) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 ja tez obejrzalem chyba ze 3 filmy wybrane wyrywkowo i byl to po prostu chlam, bez ladu i skladu. pozniej rzucilem okiem na filmy userow ktorych znam i fimy byly lepsze a zaglosowalem na najlepszy ;) IMO. powinna tez byc ograniczona dlugosc do max minuty moze poltorej, bo jak ktos ma cos fajnego do pokazania to sie w tym limicie zmiesci a nie potrzebuje ogladac telenoweli rodem z ameryki poludniowej. ogolnie zamysl dopuszczajacy tyle filmow do finlu to pomylka. malo kto ma prawie 2h wolnego, zeby to obejrzec zwlaszcza, ze wiekszosc to dno i 3 metry mulu. w finale powinna byc elita a nie chlam i syf. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 A to to już finał jest? Myślałem (sorry, ale regulaminu też nie czytałem:>), że te dwie "grupy" pełnią tylko rolę grup (o ja naiwny), z których zostaną wybrane filmy do finału. Jeśli ten etap konkursu jest jednocześnie etapem pierwszym i ostatnim, to trochę to bez sensu:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiksw Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Dzięki und3r :) Dla zabawy i dla takiego komenta warto było się za to brać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Z oddaniem swojego głosu miałem trochę trudności ale po głębokim przemyśleniu sprawy zdecydowałem się zagłosować na HeatheNa, ponieważ zaangażowanie żony w coś tak głupiego (no offence dla sponsora :lol: ) postrzegam za czyn godny najwyższego uznania ;) .Dzięks;) ciche dni już minęły:) A to to już finał jest? Myślałem (sorry, ale regulaminu też nie czytałem:>), że te dwie "grupy" pełnią tylko rolę grup (o ja naiwny), z których zostaną wybrane filmy do finału. Jeśli ten etap konkursu jest jednocześnie etapem pierwszym i ostatnim, to trochę to bez sensu:>To jest etap drugi:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Filmy, które obejrzałem: IGI adiksw tomeck HeatheN Wyżej wymienieni użytkownicy ewidentnie włożyli w swoje filmy dużo pracy i jeśli czegoś nie wygrają to tylko dlatego, że ten świat ogólnie nie jest zbyt sprawiedliwy ;) . Z oddaniem swojego głosu miałem trochę trudności ale po głębokim przemyśleniu sprawy zdecydowałem się zagłosować na HeatheNa, ponieważ zaangażowanie żony w coś tak głupiego (no offence dla sponsora :lol: ) postrzegam za czyn godny najwyższego uznania ;) . Dzięki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeck Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 (edytowane) Wyżej wymienieni użytkownicy ewidentnie włożyli w swoje filmy dużo pracy i jeśli czegoś nie wygrają to tylko dlatego, że ten świat ogólnie nie jest zbyt sprawiedliwy ;) .Fajnie, że ktoś docenia :) Takie komentarze na pewno dodają chęci, a że świat nie jest zbyt sprawiedliwy to chyba każdy wie od dawna :D Edytowane 4 Stycznia 2009 przez tomeck Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pheon Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 dzięki wszystkim za głosy na mnie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Jutro o 23:59 koniec? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pheon Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2009 Jutro o 23:59 koniec?No na to wygląda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Jak ktoś założy konto o nazwie: NIKT Z DRUGIEJ GRUPY to wygra konkurs :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Jak ktoś założy konto o nazwie: NIKT Z DRUGIEJ GRUPY to wygra konkurs :) Zawsze w panelu kontrolnym możesz zmienić opcję "Zmień nazwę wyświetlaną" na tą, co podałeś wyżej. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pheon Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Już próbowałem zmienić nazwę.......ale nie da się zamenic........a tak po za tym to oszustwo...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Już próbowałem zmienić nazwę.......ale nie da się zamenic........a tak po za tym to oszustwo...... O Ty chciałeś podstępnie zgarnąć nagrodę... :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pheon Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 a co takim radeonkiem to bym wymiatał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MandraX Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 No wkoncu to trzeba napisac ;) Dziekuje za wszystkie glosy oddane na mnie (nie wiem kto) i Gratulacje zwyciezca :P Pozdro, MandraX 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecros17 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Ja również zwycięzcom gratuluję!!! A co do całej reszty to się nie martwcie-radki stanieją w okresie wakacji, więc zbierać kasę :P Też sobie zagramy na very high xD To widzimy się na następnym konkursie tak?;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 I ja dziękuję wszystkim którzy oddali na mnie swój głos. A zwycięzcom gratuluję. No cóż wygrali najlepsi :roll: Heathen filmik świetny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 2 etap minął... Wyniki: I. miejsce: karta graficzna SAPPHIRE HD 4870 TOXIC Film 31 - autor: HeatheN II. miejsce: karta graficzna SAPPHIRE HD 4850 TOXIC Film 6 - autor: meeron III. miejsce: karta graficzna SAPPHIRE HD 3870 TOXIC Film 10 - autor: M1siek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 5 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2009 Dzięki za głosy ;) Gratulujcie innym zwycięzcą ;) A adres komu gdzie podesłać do wysyłki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 dziękuję wszystkim za głosy :* pozdrawiam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 Cóż mogę dodać:) Dzięki za głosy, za uznanie, i do następnego konkursu panowie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zwycięzca, ma obowiązek w ciągu 7 dni przesłać na wskazany przez organizatora adres e-mail dane niezbędne do realizacji wysyłki nagród.A jaki jest ten adres e-mail? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klakier_MP Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 Rozumiem konkurs konkursem, wybierali użytkownicy ale praca meerona to zwyczajne nieporozumienie... Stokroć lepsza była praca, która zajęła miejsce trzecie - widać było, że chłopak się napracował, wyreżyserował scenkę i nagrał... Nie chcę nikogo obrazić - takie moje zdanie. Gratuluję zwycięstwa wszystkim! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 Wygrani: imię i nazwisko, adres, telefon kontaktowy... - słać do mnie na PW. Tu forumowicze wybierali, ciężko nam oceniać czy dobrze wybrali czy nie. Nie długo kolejny konkurs na naszej stronie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...