Skocz do zawartości
romek

Konkurs Sapphire: Wybierz Najlepszy Film!

Rekomendowane odpowiedzi

Mam w planach robienie kilku fajnych filmików prezentujących nasz serwis na arenie międzynarodowej. Szukanie firm, które się tym zajmą bez dużego budżetu mija się z celem więc... Zrobię Wam konkurs z wieloma cennymi nagrodami. Będą 3 etapy (tak zakładam), nadesłanie prac, ocena forumowiczów, ocena moja. Kto przejdzie przez to sito otrzyma nagrody oraz możliwość pracy w redakcji i rozwijanie się dalej w tym temacie (oczywiście nie tylko).

Bardzo lubię pracować z osobami kreatywnymi, którzy potrafią pracować ukierunkowani na dane cele. Będzie trochę nagród od PPC i trochę od sponsorów. Podejrzewam, że wielu nie wyjdzie z pustymi rękami.

Dobra ale o teraźniejszym konkursie. Moim zdaniem powinno się przystopować z wycieczkami na kogoś bo nie lubię być zły. Już dochodzą mnie słuchy, że ludzie proszą aby na kogoś zagłosować. Jeśli potwierdzę choć taką jedną wiadomość w PW to ciau, karne usunięcie z konkursu będzie. Mówię od teraz, więc chętnych na łamanie tego postanowienia zapraszam na publiczną chłostę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz chce wam pokazac 2 scenki ktore nie trafily do mojego filmu :D jak komus sie nie spodobal moj film to prosze tego nie ogladac :D

Kamera Stop ! <- kliknij mnie :D

Pozdro, MandraX 8).

Edytowane przez MandraX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam w planach robienie kilku fajnych filmików prezentujących nasz serwis na arenie międzynarodowej. Szukanie firm, które się tym zajmą bez dużego budżetu mija się z celem więc... Zrobię Wam konkurs z wieloma cennymi nagrodami. Będą 3 etapy (tak zakładam), nadesłanie prac, ocena forumowiczów, ocena moja. Kto przejdzie przez to sito otrzyma nagrody oraz możliwość pracy w redakcji i rozwijanie się dalej w tym temacie (oczywiście nie tylko).

Bardzo lubię pracować z osobami kreatywnymi, którzy potrafią pracować ukierunkowani na dane cele. Będzie trochę nagród od PPC i trochę od sponsorów. Podejrzewam, że wielu nie wyjdzie z pustymi rękami.

Jak będziesz robił ten konkurs to przydał by się jakiś artykuło ppc. Bo wiele osób np. ja mało wiem o ppc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WTF? Odtwarzaja mi sie tylko po 2s kazdego filmiku, na dodatek bez dzwieku. Nawet jak jest caly zbuforowany, klikam w srodek, leca dwie sekundy i koniec. O co chodzi? Gdziekolwiek indziej, youtube, redtube ;), wrzuta - wszystko ok. To samo i w operze i firefoksie...

Edytowane przez ketyow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Filmy powinny być anonimowe, tzn. każdy uczestnik wysyła swoją kopię do powiedzmy romka i on zamieszcza z jednego konta wszystkie, bez podpisów czyj jest kogo, wiem, że więcej zachodu, ale wtedy nie było by takich niedomówień i niesmaku jak teraz.

+1, to jest dobry pomysł na przyszłość.

Ja przyznam szczerze, że przed oddaniem głosu dałem radę obejrzeć raptem 4 filmy (w całości). Niestety pozostałe 34 nie zrobiły na mnie wrażenia przez pierwsze kilka sekund trwania, więc je wyłączyłem :P . Jeśli kogoś przez to skrzywdziłem to przepraszam, ale wychodzę z założenia, że tego typu produkcje powinny być ciekawe od samego początku.

Filmy, które obejrzałem:

IGI

adiksw

tomeck

HeatheN

Wyżej wymienieni użytkownicy ewidentnie włożyli w swoje filmy dużo pracy i jeśli czegoś nie wygrają to tylko dlatego, że ten świat ogólnie nie jest zbyt sprawiedliwy ;) .

Z oddaniem swojego głosu miałem trochę trudności ale po głębokim przemyśleniu sprawy zdecydowałem się zagłosować na HeatheNa, ponieważ zaangażowanie żony w coś tak głupiego (no offence dla sponsora :lol: ) postrzegam za czyn godny najwyższego uznania ;) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tez obejrzalem chyba ze 3 filmy wybrane wyrywkowo i byl to po prostu chlam, bez ladu i skladu. pozniej rzucilem okiem na filmy userow ktorych znam i fimy byly lepsze a zaglosowalem na najlepszy ;)

IMO. powinna tez byc ograniczona dlugosc do max minuty moze poltorej, bo jak ktos ma cos fajnego do pokazania to sie w tym limicie zmiesci a nie potrzebuje ogladac telenoweli rodem z ameryki poludniowej.

ogolnie zamysl dopuszczajacy tyle filmow do finlu to pomylka. malo kto ma prawie 2h wolnego, zeby to obejrzec zwlaszcza, ze wiekszosc to dno i 3 metry mulu. w finale powinna byc elita a nie chlam i syf.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to to już finał jest? Myślałem (sorry, ale regulaminu też nie czytałem:>), że te dwie "grupy" pełnią tylko rolę grup (o ja naiwny), z których zostaną wybrane filmy do finału. Jeśli ten etap konkursu jest jednocześnie etapem pierwszym i ostatnim, to trochę to bez sensu:>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z oddaniem swojego głosu miałem trochę trudności ale po głębokim przemyśleniu sprawy zdecydowałem się zagłosować na HeatheNa, ponieważ zaangażowanie żony w coś tak głupiego (no offence dla sponsora :lol: ) postrzegam za czyn godny najwyższego uznania ;) .

Dzięks;) ciche dni już minęły:)

A to to już finał jest? Myślałem (sorry, ale regulaminu też nie czytałem:>), że te dwie "grupy" pełnią tylko rolę grup (o ja naiwny), z których zostaną wybrane filmy do finału. Jeśli ten etap konkursu jest jednocześnie etapem pierwszym i ostatnim, to trochę to bez sensu:>

To jest etap drugi:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Filmy, które obejrzałem:

IGI

adiksw

tomeck

HeatheN

Wyżej wymienieni użytkownicy ewidentnie włożyli w swoje filmy dużo pracy i jeśli czegoś nie wygrają to tylko dlatego, że ten świat ogólnie nie jest zbyt sprawiedliwy ;) .

Dzięki :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie, że ktoś docenia :) Takie komentarze na pewno dodają chęci, a że świat nie jest zbyt sprawiedliwy to chyba każdy wie od dawna :D Edytowane przez tomeck

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również zwycięzcom gratuluję!!! A co do całej reszty to się nie martwcie-radki stanieją w okresie wakacji, więc zbierać kasę :P Też sobie zagramy na very high xD

To widzimy się na następnym konkursie tak?;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 etap minął...

Wyniki:

I. miejsce: karta graficzna SAPPHIRE HD 4870 TOXIC

Film 31 - autor: HeatheN

II. miejsce: karta graficzna SAPPHIRE HD 4850 TOXIC

Film 6 - autor: meeron

III. miejsce: karta graficzna SAPPHIRE HD 3870 TOXIC

Film 10 - autor: M1siek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem konkurs konkursem, wybierali użytkownicy ale praca meerona to zwyczajne nieporozumienie... Stokroć lepsza była praca, która zajęła miejsce trzecie - widać było, że chłopak się napracował, wyreżyserował scenkę i nagrał... Nie chcę nikogo obrazić - takie moje zdanie. Gratuluję zwycięstwa wszystkim!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi