Skocz do zawartości
kobus

kto mi zeskanuje solucje z clicka do splinter cell'a?

Rekomendowane odpowiedzi

Przyznajcie, ze gra nie jest prosta. Wymaga podstawowej znajomosci angielskiego. Ale zeby ja przechodzic z solucja to po prostu lenistwo. Z drugiej strony kobus pewnie przechodzisz wiele gier z solucjami i sie tak nauczyles. Troche szkoda bo odbierasz sobie przyjemnosci wiele. Na prawde radze z calego serca olac solucje.

Bierz slownik angielskiego to bedzie w gre gral przynajmniej tydzien. A frajda z przejscia w ten sposob gry odda wszystkie meki i boole :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przyznam że miałem w SC jedo miejsce gdzie myślałem że wykituje .... normalnie zatrzymałem sie i nie wiedzialem co poczac...ale jakbym przeczytal solucje to gdzie ta przyjemnosc...po co grac...lepiej przyczytaj solucje wyobraz sobie jakbys ta gre przechodzil...nawet nie musisz jej instalowac bo solucja to klucz do wszystkiego......eff wygoogluj sobie solucje lepiej niz robic another time taki topic...

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie rozumiem oburzenia niektorych

przeciez mysl odtworcza nie jest niczym zlym

traci jedynie grajacy

btw

Super Frog nie wymaga solucji a jest calkiem fajna giera

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

eee jestem w 1 misji i teraz nie wiem czy  jak wejde na te drabinke to na ktory balkon pozniej wogole poradzcie cos :) 1 misja

Pierwsza misja jest akuratnie banalna... Jak teraz masz problemy to wole nie myśleć co będzie później. Zagraj w mniej ambitną grę :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi