kobus Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 no wlasnie czy ktos sie poswieci albo wie gdzie takowa solucja jest? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Jesuu po pierwsze kto czyta Clicka, a po drugi przeciez ta gra jest prosta, po co ci solucja ? :S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Cytat Jesuu po pierwsze kto czyta Clicka, a po drugi przeciez ta gra jest prosta, po co ci solucja ? :Sad1. nie czytam clika, ale mam ten numer bo byli Giants: Citizen Kabuto :) ad2.rzeczywiscie gra jest prosta :) PS. Nie mam skanera :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Przyznajcie, ze gra nie jest prosta. Wymaga podstawowej znajomosci angielskiego. Ale zeby ja przechodzic z solucja to po prostu lenistwo. Z drugiej strony kobus pewnie przechodzisz wiele gier z solucjami i sie tak nauczyles. Troche szkoda bo odbierasz sobie przyjemnosci wiele. Na prawde radze z calego serca olac solucje. Bierz slownik angielskiego to bedzie w gre gral przynajmniej tydzien. A frajda z przejscia w ten sposob gry odda wszystkie meki i boole :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 przyznam że miałem w SC jedo miejsce gdzie myślałem że wykituje .... normalnie zatrzymałem sie i nie wiedzialem co poczac...ale jakbym przeczytal solucje to gdzie ta przyjemnosc...po co grac...lepiej przyczytaj solucje wyobraz sobie jakbys ta gre przechodzil...nawet nie musisz jej instalowac bo solucja to klucz do wszystkiego......eff wygoogluj sobie solucje lepiej niz robic another time taki topic... pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 kurde mi chodzi o ten trening gdzie jest ten straznik i jeszcze taki facet tego goscia walne go a straznika jak walne to od nowa mi sie laduje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 pojdz za rada kaeresa i wez slownik i sobie przetlumacz co masz z tym gosciem zrobic a nie zakladasz 10ty temat o tym samym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba85 Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 kto by tam przechodzil SC z solucja!!! przeciez ta gra jest tak prosta, wystarczy isc do przodu i napewno przejdziesz!!! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 kobus jestes poprostu wypas. Ja bym ci wreczyl banana a nie solucje !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 eee jestem w 1 misji i teraz nie wiem czy jak wejde na te drabinke to na ktory balkon pozniej wogole poradzcie cos :) 1 misja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 lepiej wróc do tetris`a :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 nie rozumiem oburzenia niektorych przeciez mysl odtworcza nie jest niczym zlym traci jedynie grajacy btw Super Frog nie wymaga solucji a jest calkiem fajna giera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 ale jak ktos ma problem z taką grą na tym etapie, to najwyrazniej nie jest to dla niego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Cytat eee jestem w 1 misji i teraz nie wiem czy jak wejde na te drabinke to na ktory balkon pozniej wogole poradzcie cos :) 1 misjaPierwsza misja jest akuratnie banalna... Jak teraz masz problemy to wole nie myśleć co będzie później. Zagraj w mniej ambitną grę :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 gra jest cudowna i prosta .. jezeli nie wiesz co robic, i potrzebujesz solucji to zanczy ze gra ciebie nie wciaga ... zagraj jak radza koledzy w tetrisa, lub sapera :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Przypomniałeś mi kobus o moim koledze który szukasz solucji i jakiegoś opisu do Quake ]I[ . Tu mamy identyczny przypadek. Spróbuj zrobić to sam, a będzie miał o wiele większą satysfakcję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...