Gość dragonlore Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 ponizej dosc ciekawie zapowiadajacy sie FPS,ocencie sami czy warto czekac ;) Singularity Unravel Trailer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitKat Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 (edytowane) Zapowiada się kolejna gra typu "Zabij co się rusza" bogata w efekty specjalne. Całkiem ciekawie się prezentuje w trailerze, ale cóż... Wiadomo, że to już będzie raczej 100% "odmóżdżacz", ale takie też są potrzebne(Pomimo, że takich tytułów mamy już sporo). ;) Do samego gatunku raczej nic nie wnosi. No i początek trochę przekombinowany moim zdaniem. Pilot odrzutowca napotyka coś a la teleport do innego wymiaru, katapultuje się, w locie traci przytomność i budzi się ch...ra wie gdzie. Być może ten tytuł znajdzie się w mojej nowo rozpoczętej kolekcji. Stara przeszła do archiwum, w zeszłym roku zaliczyłem jedynie ok. 4 gier. Edytowane 21 Lutego 2009 przez KitKat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Double zrobiłeś ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 (edytowane) Zapewne by nas oddzielić ^^ konsolowców od pctowców. Co do gierki to moment gdy pojawił się duży potworek mnie zaciekawił [; a tak to grę odbieram neutralnie. Wolał bym coś pokroju Killzone 2 na PC bo te kolorowe fpsy mnie już przynudzają. Edytowane 21 Lutego 2009 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Zapewne by nas oddzielić ^^ konsolowców od pctowców. Co do gierki to moment gdy pojawił się duży potworek mnie zaciekawił [; a tak to grę odbieram neutralnie. Wolał bym coś pokroju Killzone 2 na PC bo te kolorowe fpsy mnie już przynudzają. Wiadome ;] ale mnie ten trailer zaciekawił bardzo. Wygląda spoko i fajny jest motyw z tymi mocami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 troche mi sie gra skojarzyla z "Prey" chociaz na pierwszy rzut oka nie sa wcale podobne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satou Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Obejrzalem trailer. Szkoda ze powstaje tak duzo komiksowo wygladajacych gier, tzn tyle kolorow, uproszczone oswietlenie, levele jak z edytora a troche malo przypominajace prawdziwe miasto ( wszystko gladkie i czysciutkie ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Może być. Raven Soft to robi wiec o jakoś nie ma co sie chyba martwić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 Nie ma to jak postarzeć przeciwnika ;] Z początku myślałem, że to coś pokroju poręcznego Gravity Guna rodem z HL2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość malybenek Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 Grał już ktoś ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 (edytowane) Premiera dopiero na torrentach była, więc raczej żaden (legalny) gracz nie odpowie twierdząco na Twoje pytanie... Chyba, że umknęła mi premiera, choć wątpie. Edytowane 23 Czerwca 2010 przez konkurs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 Na szybko znalazłem. FAQ: Singularity Premiera 2 lipca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość malybenek Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 Na golu piszą, że 29go :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 LEM grę wydaje w PL, zgodnie z ich kalendarzem u nas wychodzi 2 lipca - czekam już na wersję do testów i zobaczmy, co tym razem Raven zmajstrowało :> 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 (edytowane) Z tego co pisza na empiku to juz jest w sprzedazy, gram rowniez podaje taka sama informacje: http://www.empik.com/singularity-pc-raven-software,prod57725466,multimedia-p http://www.gram.pl/sk8_9QTqGO8_Singularity.html Jak sie uda to moze jutro uda mi sie zakupic. :) Edytowane 28 Czerwca 2010 przez kuebk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 Coś jak nasz polski sniper ghost warior, graficznie nawet nawet ale AI to głupie jak but. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 Ostatnia gra, jaka pod wzgledem AI zrobila na mnie wrazenie to byl... hmm... FEAR :> Singularity tez raczej niczego przelomowego nie pokaze, ale przynajmniej moze byc wesola rzeznia w ciekawych realiach - zobaczymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 W media już mają, trzeba będzie obadać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 Gramy w Singularity - Gabinet osobliwości. trochę gameplayu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 Poza zabawą beczkami/roślinkami/skrzynkami jest coś w tym tytule wartego zainteresowania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 Skrzyżuj Bioshock, Wolfenstein, FEAR i Modern Warefare - dodaj zabawę TMD i wyjdzie ci Singularity. Generalnie gra to akcja, akcja no i jeszcze trochę akcji podane w typowej dla obecnych shooterów formie. Klimacik OK, zajeżdża Bioshockiem na kilometr, ale to IMO dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 Fear'a i Cod4 bym jeszcze przeżył ale jeśli chodzi o Bioshock to odpada. Wolfenstein był IMHO miałki na to co widziałem przez kilka h zabawy także nadal pozostaje oczekiwanie na to... Przepraszam, TO [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 Zapomniałeś o niewidzialnych ścianach i niespotykanej wręcz liniowości. Zamykające się za tobą drzwi albo podejrzanie urywające się schody? To Singularity. Okno na wysokości ~80 cm, pod które trzeba podkładać skrzyneczkę, żeby przez nie się przecisnąć? To Singularity. No i możliwość "sprintu" (ekhm) przez jakieś 5 sekund - a bohaterem jest żołnierz. Całe szczęście, że już ją opchnąłem ;) No - były dwa może etapy, kiedy zatrzęsło mi się serducho - ale to za mało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 zzizzy Jeśli tak to wygląda to jest naprawdę miałkie. Gdzie są FPSy na ponad 18h gry na wysokim poziomie w SP?! 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 (edytowane) Gdzie są FPSy na ponad 18h gry na wysokim poziomie w SP?! Hmm... no właśnie gdzie :unsure: Włączyłem, pograłem chwilę i wywaliłem... miałki FPS z paroma fajnymi pomysłami (w sumie to tylko zatrzymanie/przyśpieszenie czasu) i tyle - reszta to lekkie nieporozumienie które nie zasługuje na większą uwagę... Niestety, ale do wspomnianych wyżej przez Caleba gier (z wyjątkiem Wolfa który też był/jest słaby i niedorobiony)), Singularity się nie umywa - marne al, dziwne przeszkody (wide "wysokie" okna/murki) niemożliwe do pokonania, duża liniowość + masa skryptów, grafa trochę śmierdzi - klimat i fabuła chyba miały wolne... Edytowane 1 Lipca 2010 przez Wreq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Mozna sie fajnie pobawic :) Szczegolnie polecam zabawe karabinem o nazwie seeker, gdzie po wystrzale mozna kierowac torem lotu kuli :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 Orgiusz, mało tego - z początku przeciwników jest naprawdę sporo, a amunicji mało (no i twoja główna broń - karabin maszynowy - jest żenująco słaba). Jednak w grze dostępny jest karabin wielolufowy (Autocannon), który czyni z rozgrywki Serious Sama z manipulacją czasem i przełącznikami o liczbie większej niż 2 na poziom. No i dostępna jest umiejętność Chrono Ping, która... pokazuje odciski stóp pozostawione przez bohatera (kiedyś). To sprawia, że nie sposób się zgubić (oczywiście - na minus). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 Porcja screenów poniżej - cóż więcej? Gierka jest nawet grywalna, stanowiąc całkiem zręczne połączenie wad i zalet Modern Warefare i Bioshock - typowa liniowa sieczka, z całkiem Ok klimatem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2010 (edytowane) <p>Podróże w czasie, obok lekarstwa na porannego kaca (ewentualnie popołudniowego), nieodrastającego zarostu oraz trzydniowego tygodnia pracy, to bodajże największe marzenie sporej części populacji. Przepraszam uprzejmie, chyba jeszcze bezwarunkowe zniesienie akcyzy na papierosy, alkohol oraz paliwa płynne warto dołączyć do tej skromnej listy, coby wszystkich usatysfakcjonować. Osobiście podpisuję się pod powyższymi postulatami czterema kończynami, chociaż każdy z nich mógłby zostać sklasyfikowany w kategorii fantastyki. Gry komputerowe mają jednak tę niekwestionowaną zaletę, że potrafią spełniać nawet najbardziej szalone pragnienia... przynajmniej w ograniczonym zakresie. Wyłączając niemal darmowe używki oraz trudne kwestie środowiskowo-roboczo-finansowe, spośród wymienionych powyżej pozostaje nam więc tylko zabawa czasem. Motyw manipulowania jego upływem widzieliśmy ostatnio w średnio udanym Darkest of Days, oddającym walkowerem pole do popisu innym - na przykład Raven Software. Ojcowie wielu wybitnych shooterów (Hexen, Soldier of Fortune, Jedi Knight II: Jedi Outcast) w swoim najnowszym dziele podjęli zatem podobny temat i spłodzili zakręcone Singularity...</p> <p class="rteright"><b>Autor:</b> Caleb - Sebastian Oktaba</p> PEŁNA TREŚĆ PUBLIKACJI NA ŁAMACH PORTALU PUREPC Edytowane 12 Lipca 2010 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 13 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2010 Ja znalazłem karygodnego buga. Mianowicie po tym jak zostałem pozbawiony broni - nie mogłem jej odnaleźć i szedłem na gołe pięści aż do momentu w którym okazało się to nie możliwe. Po tym podziękowałem tej "grze". W ogóle to co za prymityw wymyślił, że nie można podnosić broni po pokonanych przeciwnikach? Dno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...