Manhunt Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Doładuję teraz za piątkę żeby móc przejść na Fresha a potem już na Freshu doładuję znowu za piątala i będzie dobrze. A środki które mam teraz na koncie przepadną czy dalej będą ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Nic nie przepada ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Ale śmieszą mnie rozpaczliwe telefony od Ery do mojej rodzinny, dziś już dzwonili 2 razy na 2 tak-taki z propozycja... Wyśmiałem ich, i powiedziałem ze za kilka dni przechodzę z 5 tak-takami do play fresh. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demno Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Myślę że cała ta sytuacja z Playem wpłynie pozytywnie na rynek, nie dlatego że wszyscy na niego przejda... Tylko dla tego że zyskamy na tym my. Kazdy operator już ma gotową albo prawie gotową odpowiedz... Pozytywne zjawisko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 (edytowane) Doładuję teraz za piątkę żeby móc przejść na Fresha a potem już na Freshu doładuję znowu za piątala i będzie dobrze. A środki które mam teraz na koncie przepadną czy dalej będą ?Przepadaja wszystkie bonusy uzyskane w stare taryfie. Stosowny punkt regulaminu: 8. W wyniku zmiany oferty: a. Użytkownik zachowuje Pakiet Złotówek; b. przepadają wszelkie pakiety minut, bajtów lub SMS-ów, bonusy za doładowanie, rabaty, uprawnienia lub usługi uzyskane przez Użytkownika na podstawie dotychczasowych Ofert Promocyjnych lub regulaminów promocji chyba, że są one dostępne dla Użytkowników Play Fresh w chwili zmiany oferty przez Użytkownika lub warunki innych Ofert Promocyjnych stanowią inaczej, c. przepadają wszystkie pakiety minut, bajtów lub SMS-ów, rabaty przyznane w drodze indywidualnych ustaleń z P4 Edytowane 27 Marca 2009 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fracha Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Hmm a ja mam problem... Jak pisałem wczoraj byłem w play'u o przeniesienie numeru z orange... Moim rodzicom potrącili już 61zł z konta a mi do tego czasu nadal nie :/ Wszyscy praktycznie w tym samym czasie podpisali wniosek o przeniesienie i również w tym samym czasie doładowaliśmy konta... Mam się zacząć martwić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Tak troszkę offtopowo - reklama Fresh'a z żubrem miażdzy. Genialny pomysł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 (edytowane) WTF? Doładowałem konto za 10zł żebym mógł przejść do 'fresza' i dostaje info: 'W tym momencie nie możesz skorzystać z usługi. Spróbuj ponownie gdy Twoje konto będzie aktywne." LOL. Problem w tym że konto jest aktywne bo dzwoniłem przed chwilą i było ok. Wie ktoś o co biega? Może numer jest źle podany na początku tematu. Da się jakoś online to zrobić? pozdro // Już sobie poradziłem. Wszedłem przez internet na 24.playmobile.pl i tam w usługach można wybrać 'Migracja do Play Fresh'. Zobaczymy bo przyjęło do realizacji niby :P // Play Fresh już u mnie włączony :D Teraz tylko muszę doładować konto i będzie gitara. Dzięki za info chłopaki ;p Edytowane 27 Marca 2009 przez Manhunt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Pytanie do osób, które przyniosły numer do play. Możecie w jakikolwiek sposób samodzielnie sprawdzić, czy przyznano Wam te 20zł za przeniesienie numeru? U mnie się nic nie wyświetla, żaden kod tego nie pokazuje. W play 24 też nie ma tej informacji. Po kilku telefonach do BOK niczego sensownego się nie dowiedziałem, za każdym razem trzeba wszystko tłumaczyć od początku :angry: . Twierdzą, że dostałem 20zł, ale co z tego jeśli nie można sprawdzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 (edytowane) Tak się składa, że dostałem na święta starter od Play(brat też dostał), wszyscy którzy mieli na abonament takowy dostali. Dałem go mamie i uzupełniała konto, teraz odzyskałem starter, migrowałem na Play Fresh i wprowadziłem pakiet zbieraj minuty w Play Fresh. Za każde odebrane 2 min od innych sieci - 1 minuta do wszystkich za darmo, aby sprawdzić ilość minut wklepujemy - *102#.Aby aktywować usługę wystarczy wybrać i zatwierdzić na klawiaturze telefonu krótki kod *111*4*1# i potwierdzić zieloną słuchawką. Jednorazowy koszt aktywacji - 3 zł z Vat. Info tutaj: http://web.playmobile.pl/pl/play-karta/pro...resh/index.html Tak więc mam 2 numery takie same, tylko początek z inną końcówką. Brat swój starter oddał mamie, tym sposobem wszyscy zadowoleni ;). Edytowane 30 Marca 2009 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demno Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 ja w sumie też nie przeczę że może zakupie starter playa, ale i tak nadal do Orange będę uzywał POPa z włączonym multipopem bo bede mial taniej wew. sieci. ale tak czy tak jestem ciekawy jak to sie dalej rozwinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 (edytowane) Za każde odebrane 2 min od innych sieci - 1 minuta do wszystkich za darmo, aby sprawdzić ilość minut wklepujemy - *102#.Aby aktywować usługę wystarczy wybrać i zatwierdzić na klawiaturze telefonu krótki kod *111*4*1# i potwierdzić zieloną słuchawką. Jednorazowy koszt aktywacji - 3 zł z Vat. Info tutaj: http://web.playmobile.pl/pl/play-karta/pro...resh/index.html Każda podarowana minuta ma 30 dniowy okres ważności. Więc całkiem spoko :) Zastanawiam się nad zakupem startera Play ale wersji z wyborem numeru i dopiero potem przemigrować do Fresha. Pytałem na infolinii jak wygląda procedura wyboru numeru ale potrafili mi tego wyjaśnić poza tym, że numer wybiera się z puli. Więc możliwe, że tak jak w Orżnąć. Czy ktoś może zakupił starter z możliwością wyboru numeru z puli? Edytowane 30 Marca 2009 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trymek Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Każda podarowana minuta ma 30 dniowy okres ważności. Więc całkiem spoko :)Warto jeszcze dodać, że w pierwszej kolejności to właśnie te gratisowe minuty są zabierane z konta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fracha Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Mam tylko jedno pytanie. W prawie końcowym etapie czyli wtedy gdy przychodzimy do oddziału play i musimy odebrać starter na którym będzie przypisany mój numer z orange... Sprzedawca musi włożyć tą kartę do czytnika i przypisać jej numer czy wystarczy że spisze numer z tyłu startera play? Jak to u Was wyglądało? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Spisał numer ze startera Play. Dostajesz "zaplombowany" starter do ręki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demno Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2009 wczoraj wyszło oficjalne potwierdzenie że bedzie odpowiedz orange na play... Zobaczymy co będzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2009 (edytowane) Pytanie kiedy :mur: EDIT: Niby przed świętami... I na 100% nie będzie taniej... http://telepolis.pl/news.php?id=14411 Edytowane 31 Marca 2009 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Te smsy dalej mam za friko, mimo iż 10 dni od doładowania za dychę już minęło (konkretnie to już 14). Do tego brat dzwonił z IRL wczoraj, także 10 promocyjnych minutek zostało nabite. Coś te pieniądze z konta nie chcą zlecieć, pozostaje się tylko cieszyć :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 niedlugo darmowe przenoszenie numerow... http://telepolis.pl/news.php?id=14455&limit=1000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Od wtorku jestem w PLAY Fresh, po przejściu z Orange, i mam pytanie?? -kiedy dostanę pierwszy zwrot tych 60zł ?? -i za przejście wybrałem 10zł miesięcznie i jeszcze ich nie mam :/ Czekać czy udać się do PLAY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fracha Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Czekać, ja dostałem po ~6 dniach bycia w Play ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Panowie dwa pytania. Czy ja dobrze rozumiem, ze przy doladowaniu za 30 zeta dostajemy 3000 smsow za free do wykorzystania przez miesiac? Czyli innymi slowy: piszemy przez miesiac za darmo (nie wiem jaki maniak musialby wytrzaskac taki limit wiadomosci), a 30 zeta doladowania idzie tylko na rozmowy? I czy ta promocja obowiazuje przy starterach czy dopiero przy 1 doladowaniu? Druga sprawa: czy da sie przeniesc numer do Fresh a potem ewentualnie zrobic migracje do abonamentu (tez w Play). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Ad1. Dopiero po doładowaniu. Dobrze rozumiesz, za 30zł otrzymujesz 3000 smsów do wszystkich sieci na 30 dni, kwota doładowania pozostaje nietknięta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 (edytowane) Ja doładowałem za 10 zł i mam 1000 smsów - dopiero wysłałem 8 :D W kontaktach na karcie SIM jest kod chyba *1xxx i nim możesz sprawdzi stan konta i esów :) Kasa nietknięta :) Edytowane 9 Kwietnia 2009 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Ad1. Dopiero po doładowaniu. Dobrze rozumiesz, za 30zł otrzymujesz 3000 smsów do wszystkich sieci na 30 dni, kwota doładowania pozostaje nietknięta. No to niezly hardcore :D A to generalnie jest promo okresowe czy juz tak ma byc? Generalnie zawsze niechetnie patrzylem na prepaidy, ale ta oferta mnie miazdzy. Jedyny mankament: net w Playu jest drogi :( a to sie jednak czasami przydaje. Gdyby to zmienili to bylby istny killer. Nawet sie zastanawiam czy nie olac sprawy z przenoszeniem i za ten sam hajs upolowac na Allegro jakis fajny numer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Nic okresowego. Takie stawki i tyle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 No to niezly hardcore :D A to generalnie jest promo okresowe czy juz tak ma byc? Generalnie zawsze niechetnie patrzylem na prepaidy, ale ta oferta mnie miazdzy. Jedyny mankament: net w Playu jest drogi :( a to sie jednak czasami przydaje. Gdyby to zmienili to bylby istny killer. Nawet sie zastanawiam czy nie olac sprawy z przenoszeniem i za ten sam hajs upolowac na Allegro jakis fajny numer.Numer sobie upoluj na stronie play - za 30 zł możesz wybrać numer - 30 zł oczywiście będziesz miał na koncie :). Ja tak zrobiłem i upolowałem całkiem niezły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fracha Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 I tak jako info dla innych: *101# stan konta i ważność *109# stan darmowych smsów Jak dla mnie play najbardziej trafił z ofertą. Mam taniej do moich znajomych w orange niż gdy byłem w orange i dzwoniłem wewnątrz sieci. I darmowe smsy... To mi się podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Ja doładowałem za 10 zł i mam 1000 smsów - dopiero wysłałem 8 :D W kontaktach na karcie SIM jest kod chyba *1xxx i nim możesz sprawdzi stan konta i esów :) Kasa nietknięta :) Sprawdź za pomocą kodu *109# do kiedy masz te smsy. Jestem bardzo ciekaw, bo doładowałem 21 marca za 10zł, a ważność widnieje do 12 kwietnia. Dziś korzystam już dwudziesty dzień i nadal mam za friko (a powinno być przez 10 dni) :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fracha Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Tak bo na początku był taki błąd że za dużo czasu dawało na wykorzystanie darmowych smsów ;) Teraz już wszystko nalicza poprawnie (niestety :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...