Orgiusz Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Miazga82 Rownie dobrze mozna powiedziec ze francuskie filmy sa do [gluteus maximus] :P Kwestia gustu [; Tak samo jak ze wszystkim w sumie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 A ja wam tylko powiem, że anime sux :P Nie wiem jak to mozna oglądać :D ja nie cierpie Metalu, rocku itp. a nie ide do tematu o tej muzyce, zeby wszystkim to powiedziec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) ok krótka piłka :] jakieś krótkie anime (do ok. 20 odcinków) gdzie nie trzeba się aż tak martwić co, gdzie, czemu i dlaczego (coś typu evangelion odpada), dramaty i hentaje odpadają :] (głupio będzie jak matka wejdzie mi do pokoju i zobaczy gołe [gluteus maximus] xD co polecicie? Edytowane 28 Września 2006 przez Bio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 ok krótka piłka :] jakieś krótkie anime (do ok. 20 odcinków) gdzie nie trzeba się aż tak martwić co, gdzie, czemu i dlaczego (coś typu evangelion odpada), dramaty i hentaje odpadają :] (głupio będzie jak matka wejdzie mi do pokoju i zobaczy gołe [gluteus maximus] xD co polecicie? Moze ktores z ponizszych ? Gokusen Genshiken REC I My Me! Strawberry Egg Girls Bravo - First Season Girls Bravo - Second Season Green Green TV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) zapomniałem dodać: odpadają takie słodkawe romanse (choćby z humorem) nie trawie tego typu :-/ chodzi mi o coś gdzie było by trochę walki, trochę śmiechu itp. coś ala Bleach, Hellsing, niech będzie Naruto (jemu mówimy nie xD ) Edytowane 28 Września 2006 przez Bio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 zapomniałem dodać: odpadają takie słodkawe romanse (choćby z humorem) nie trawie tego typu :-/ chodzi mi o coś gdzie było by trochę walki, trochę śmiechu itp. coś ala Bleach, Hellsing, niech będzie Naruto (jemu mówimy nie xD ) To z tej listy pozostaje pewnie tylko Gokusen. Dodatkowo powiedzmy Photon :) Z obu mozna posmiac i na porzadku dziennym sa walki roznego typu. Dodatkowo w celu radosnego odmozdzenia moge polecic Elf wo Karu Mono-tachi i Elf wo Karu Mono-tachi II czy powiedzmy Kazemakase Tsukikage Ran. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 zapomniałem dodać: odpadają takie słodkawe romanse (choćby z humorem) nie trawie tego typu :-/ chodzi mi o coś gdzie było by trochę walki, trochę śmiechu itp. coś ala Bleach, Hellsing, niech będzie Naruto (jemu mówimy nie xD ) Hmm... Samurai Chmploo :wink: 26 odc. Black Lagoon 12 odc. I powiedzmy Chrno Crusade. 24 odc. A od siebie polecam: School Rumble 1, 2 + OVA Najlepsza komedia jaka ogladam/ogladalem. A tutaj dla fanow naruto (wymagana podstawowa znajomoac tej serii) : Funny The Ultimate Naruto FanFlash The Ultimate Naruto FanFlash 2 The Ultimate Naruto FanFlash 3 The Ultimate Naruto FanFlash 4 The Ultimate Naruto FanFlash 5 Have a fun. ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Jestem własnie po chibits, bonusowym odcinku chobitsów. Boje sie po nim ruszac jakiekolwiek anime....bo possałem wersje z hammerykanskim dubingiem. Naprawde glupi ci rzymianie [; Oczywiscie zadnego ostrzezenia nie było...wrrr, nie ufac torrentom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Nauczka na przyszlosc, zeby sprawdzac kto robil danego fansuba i weryfikowac jakosc na anidb ;) A nie bylo to dual audio? Ja wlasnie jestem w trakcie zasysania 12 Krolestw... troche to potrwa, 11.5 GB :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 Nauczka na przyszlosc, zeby sprawdzac kto robil danego fansuba i weryfikowac jakosc na anidb ;) A nie bylo to dual audio?Pierwsze co zrobilem to sprawdzenie czy to nie dual audio ^^ Kiedys trafilem na taki odcinek Triguna, ale tam na szczescie była oryginalna sciezka dzwiekowa do wyboru. Co do jakosci to była całkiem całkiem...Jakos wytrzymałem te 6minut :P No i wiadomo juz co bedzie leciec po Lain na hyperze. Ciesze sie niezmiernie ze hyper postanowil puscic ponownie anime o dziewczynkach zabojcach...Moze z braku laku zmusze sie obejrze całośc bo szkoda mi ssac anime z torrentów [tzn za duzo waza a ja mam za slaby kabel]. Na forum hypera gunslinger girl nie cieszy sie duza popularnoscią....ale z drugiej strony to siedziba troli wiekszych niz hydro wiec czego sie spodziewac [[[; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 Kiedys trafilem na taki odcinek Triguna, ale tam na szczescie była oryginalna sciezka dzwiekowa do wyboru. Akurat Trigun bardziej mi sie podobal po angielsku - przede wszystkim glos Vasha. A tymczasem dorwalem Black Lagoon, skoro twierdzicie, ze fajne. Zobaczymy 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 A mnie rano neo powitala limitem :| costi 11,5 GB? Ja ciagne dziwna skladanke 9,5gb - od ep01 do 09 to AC-AH, od 10 do 17 AC-AOI i do konca 12k-TP. Po 24 epkach moge powiedziec ze mi sie podoba [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 Ciagne wersje KAA - softsub, dzwiek AAC. Na anidb ma najwyzszy rating. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 ile odcinków ma anime "X"? Kiedyś wyrywkowo na niemieckiej vivie oglądałem i bardzo mi się podobało :] chciałbym sobie wrócić do tego :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 ile odcinków ma anime "X"? 24 odcinki + OAV (zwany odcinkiem 00) + do jest jeszcze film kinowy nastepnym razem nie musisz pytac o takie rzeczy, tylko poszukac na anidb (http://anidb.info), oto rezultat -> http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 (edytowane) no tak dzięki tej strony nie znałem więc stąd te pytanie :] Edytowane 30 Września 2006 przez Bio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Obejrzalem poki co trzy epki Black Lagoon - fajne to :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Znacie moze jakies anime podobne do Inuyashy? To znaczy takie w ktorym jest i walka i poczucie humoru i troche romantyzmu? I czy powie mi ktos czemu Inuyasha konczy sie w takim momencie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 proponuję bleach :] walki, humor, z romantyzmem będzie ciężko. Co do humoru to trochę to anime spoważniało ale wciąż daje radę :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 a moze kenshin?? http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=90 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Skonczylem Black Lagoon - fajowe. Kawalek przyzwoitej sensacji, z odrobina humoru. Nienajgorsza muzyka (choc ED posysa). Fabula "dedekowa" - od akcji do akcji, brak jakiegos glebszego tla czy czegos, co spajaloby odcinki ze soba (pomijam sytuacje, gdy jakas akcja trwa dwa epki). 4. pazdzernika ma sie zaczac drugi sezon. A tak z innej beczki - ogladal ktos Scrapped Princess? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 A tak z innej beczki - ogladal ktos Scrapped Princess? Kawalek niezlego fantsy. Chwilami dosc dziwnie, ale ogolne wrazenie mialem pozytywne. Ogolna prywartna ocena (nadana z 2 lata temu zaraz po poogladaniu): 8/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Black Lagoon właśnie looknięty :] za jednym zamachem łyknąłem wszystkie 12 EP'ów :] teraz muszę sobie załatwić OST z tego :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 2 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2006 Wlasnie sobie obejrzalem Tokyo Godfathers i musze przyznac, ze jest bardzo dobry. Elegancka animacja, ciekawa fabula i niespodziewany przebieg akcji. Polecam ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 oglądnąłem X- the movie... nie myślałem, że może być tyle brutalnych scen... lekko mówiąc, szok... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerz Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 (edytowane) Costi: Scrapped Pricess - nastawiłęm się po kilku pierwszych epach pozytywnie. Ładna animacja, fajne postacie, fantasy, magia, tajemnicza przepowiednia. No naprawdę apetyt miałem wielki. Ale to co potem scenarzyści z tej serii zrobili to moim zdaniem aż woła o pomstę. Pozwolę sobie nie pisać tu co dokładnie zrobili bo to by z lekka spojlerowało, ale klimat się zmienia niestety.... a Black Lagoon (pomijając imo nieudaną 3odcinkową historię z pokojówką) to naprawdę fajna sensacja i 2gi sezon jest oczekiwany z niecierpliwością :) s0n1c: ano, Tokyo Godfathers to dopry film :) Pozdro Edytowane 4 Października 2006 przez Jerz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 oglądnąłem X- the movie... nie myślałem, że może być tyle brutalnych scen... lekko mówiąc, szok... Obejrzyj Fist of the North Star albo Ichii the Killer (w tym drugim przypaku przeczytaj mange - Berzerk to przy niej grzeczna bajeczka ;] ) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cookie Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 uhuhu jestem świeżo po Death Note, oprócz bardzo średniego op i ed( strasznie miałka muza), to zapowiada sie naprawdę nieźle, dobra kreska i animacja, tło muzyczne robi wrażenie, po prostu idealnie jest wpasowane w klimat serii, story jak narazie idze chyba dokładnie z mangą, a po animacji gdzieś z okolic 20-tej minuty wątpliwe jest że MADHAUSE mógłby zwalić tą serie. Nic tylko czekac aż wejdzie L i Misa, wtedy prawdziwa akcja dopiero sie zaczyna. co do Ichi the Killer to polecam live action, magni przeczytałem pare chapterów, ale to za duży hardcore dla mnie był, może kiedyś.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Swoja droga, Pino-No-Usagi wypuscili ostatnie dwa epki Ergo Proxy 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 Akurat Trigun bardziej mi sie podobal po angielsku - przede wszystkim glos Vasha.Wiesz, wg mnie taki dubbing zabija całą magie anime...:) Ogladał ktoś z was (prosze sie niesmiac :lol: ) Tokyo Mew Mew?:> W sumie w wakacje zjadłem mange i była całkiem oka [[[; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...