marco Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 Mam dosyć niepokojące dane z logów dotyczące powiadomień mailowych z forum. Czy kilka osób było by uprzejme dać znać czy otrzymują poprawnie powiadomienia i z jakimi (jeśli w ogóle) opóźnieniami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 czesc powiadomien od jakiegos czasu przychodzi w jezyku angielskim. Narazie nie zauwazylem zadnych brakow w powiadomieniach, do wieczora jeszcze to przeanalizuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 Dostałem bez opóźnień 1. wczoraj o 21:18, mail doszedł o21:20. 2. dziś wysłano do mnie o 11:14, mail miałem o 11.15. W treści reklamę sklepu PurePC , pozdrowienia i linki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 Narazie nie zauwazylem zadnych problemow z powiadomieniami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Wydaje się, że jest OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 A ja właśnie się zastanawiałem czemu nie przychodzi natychmiastowa notyfikacja email :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Verter Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 U mnie czasem zdarza się, ze z jednego tematu przychodzi w jednej chwili nawet po 5 powiadomień, czasami też dostaję powiadomienie w języku ang. jak już wyżej było mówione. Zdarza się to sporadycznie, no ale występuje. Mam jeszcze taką sugestię, mianowicie jak był test nowego silnika to dostałem notyfikacje z jednego z tematów i tam było elegancko na początku tematu wiadomości nazwa tematu z forum. Bardzo fajna sprawa, pomogłaby na pewno (np ja dostaję powiadomienie i w nim widzę początek tematu wiadomości) i gdyby właśnie na początku była nazwa topicu byłoby świetnie. Będzie to na stałe w nowym silniku forum? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...