Orgiusz Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 czekaj czekaj Rob@czku niech tylko znajde wiecej czasu na wklepanie kolorkow :wink: bo narazie delektuje sie przerwa.... jaki jest max size w sigu? bo nie chce mi sie szukac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 (edytowane) America's Army: =]IS[= | Invincible Soldiers Poprzednie to: [1st.SB] - 1st.Support Brigade [bOA] - Biuro Operacji Antyterrorystycznych :) :lol: Edytowane 5 Sierpnia 2005 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 (edytowane) America's Army: [PADLINA] to mój pierwszy klan w AA ... przyjemna atmosfera w nim panuje :D Edytowane 5 Sierpnia 2005 przez Fredziu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Q3 promode dawno temu jakies 2-3 lata fLM potem było cB i troche w clan arenie s2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
longley1 Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Tak patrze na te wasze wpisy , i Wszedzie CS,Cs, cS czesto tez Quake a gra ktos z was w Call Of Duty :> jak tak to podajcie klany w jakich gracie :) moze jakies osiągnięcia :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Fredziu, nie jestem pewien ale chyba cie widzialem na jakims servie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 (edytowane) Tak patrze na te wasze wpisy , i Wszedzie CS,Cs, cS czesto tez Quake a gra ktos z was w Call Of Duty :> jak tak to podajcie klany w jakich gracie :) moze jakies osiągnięcia :> 1581844[/snapback] CoD: BoM (Europejski) BoD ToB- byliśmy 22 w cb pl Jeszcze troche tego było... a teraz z kumplami zalozylismy team o nazwie AT - i powoli bedziemy zaczynali grac w cb 2vs2 sd eu. EDIT: Call of Duty - klan [-BG-] :) 1579878[/snapback] Witam qmpli po "fachu" ;] Edytowane 6 Sierpnia 2005 przez Onio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Tactical Ops: Assault on Terror - klan [T.O.D.S] - Twoj Osobisty Dostawca Smierci/Tactical Ops Death Squadron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Fredziu, nie jestem pewien ale chyba cie widzialem na jakims servie ;) 1581885[/snapback] A Ty grasz na nicku Pioorek? czy jakims innym? Ja czesto gram na mapkach Urban Assault i SF Hospital ... pewnie na jednej z nich mnie widziales :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Fallout Tactics - [DRV] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 LOOOOOOOOL Baka omg. Ahahah. Fredziu - nie wiem do konca czy to byles ty, ale to ktos z [PADLINA] napewno ;) Baka lol. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...