Skocz do zawartości
bagienny

Propozycje Artykułów, Testów

Rekomendowane odpowiedzi

Może jakiś artykulik o instalacji Windows 8 w trybie UEFI. Szukałem i u nas na portalu nie ma żadnego infa o tym, jedynie mała wzmianka w temacie o systemie na forum. Parę wymagań jest, co do sprzętu i ustawień. Fajny byłoby mieć to u siebie w pigułce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

można by było trochę odświeżyć testy zasilaczy (polecacie różne w zestawach na dany miesiąc ale żaden nie jest po testach) oczywiście wymaga to pewnie wiele czasu i testów ale może warto? (jako laikowi wydaje mi się że ma to znaczenie ale nie mam pewności :biggrin: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

można by było trochę odświeżyć testy zasilaczy (polecacie różne w zestawach na dany miesiąc ale żaden nie jest po testach) oczywiście wymaga to pewnie wiele czasu i testów ale może warto? (jako laikowi wydaje mi się że ma to znaczenie ale nie mam pewności :biggrin: )

Wszystko się zgadza coś napisał :> A testy... niedługo będą :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli redaktorzy mają jakieś wolne moce przerobowe to może warto byłoby wrócić do pomysłu testowania zestawów GPU+CPU (patrz wątki z listopada i grudnia 2013).

Jeśli wierzyć konkurencji to pclab myśli o czymś podobnym: http:/pclab.pl/art58059-8.html

Notabene sam artykuł jest dosyć interesujący.

Edytowane przez kompas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bylibyście tak dobrzy i zrobili test Phanteks Enthoo Pro ? ;)

Słowo ciałem się stało, artykuł właśnie się pojawił: http://www.purepc.pl/obudowy/phanteks_enthoo_pro_elegancka_obudowa_dla_wybrednych

Edytowane przez Caleb
  • Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tessoro to w sumie margines rynku, ale jak będzie okazja to weźmiemy.

Z monitorami na razie szału nie będzie - mamy kilka artykułów w planach, ale jakiegoś większego porównania nie jesteśmy w stanie przeprowadzić póki co. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie testy gier planujecie w najbliższym czasie? Szczególnie ciekawi mnie, czy planujecie test Zaginięcia Ethana Cartera (czyt. moja propozycja).

Poza tematem - czy był kiedyś poruszany temat utworzenia jakiegoś shoutboxa na stronie na tego typu pytania? Na szybko na forum znalazłem tylko temat o kanale IRC z 2006 i o czacie z 2004 (było też coś o shoutboxe). Stanowisko redakcji w tych sprawach bez zmian?

Edytowane przez Dlugii

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie testy gier planujecie w najbliższym czasie? Szczególnie ciekawi mnie, czy planujecie test Zaginięcia Ethana Cartera (czyt. moja propozycja).

Test w sensie kart graficznych i procesorów - nie. Gra ma w sumie nieduże wymagania, bo to Unreal Engine, a do tego nie ma w niej akcji więc i 30 fps styknie. Recenzja, myślę że będzie :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi