zamotasuplany Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 witam, sorki nie wiem gdzie mam to napisać, a potrzebuje pomocy... sprawa sie ma tak: padł mi stary dysk (pod ata), a miałem tam wszystko... kupiłem nowy (pod sata), z problemami bo z problemami udało sie go wykryć i postawić na nim system... i teraz mam problem z tym jak odzyskać dane z tamtego starego dysku... miałem tam jedną partycje i to co było na tzn. dysku C udało sie zgrać, ale nie mogę sie dostać do tego co było na pulpicie (a tam miałem/mam najważniejsze dane) - wejde D:\Documents and Settings i klikam na 'katalog' xplayer01 i wyskakuje coś takiego: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Wejdź na stary system, skopiuj sobie dane na pendrive'a i przerzuć na nowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.elich Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Folder jest zabezpieczony - można spróbować otworzyć go innym systemem - np. linux z live cd (odpala się z cd, nie trzeba instalować). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 (edytowane) Mozna tez pomyslec i przejąc na siebie uprawnienia co zajmuje jakies... 10 sekund. Kliknięcie "Własciwosci" i skorzystanie z karty "Zabezpieczenia" zajmuje zdecydowanie mniej czasu niz zabawa dodatkowym systemem. Edytowane 14 Stycznia 2010 przez SGJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 A wcześniej trzeba w opcjach folderów (w panelu sterowania) wyłączyć proste udostępnianie plików i folderów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...