d0nMD Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Temat mówi wszystko. Jak sprawdzić za co dostałem 'minusa'? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 (edytowane) Naprawdę się tym przejmujesz? Popraw swoje pytanie - zapytaj się raczej, kto ci go dał. Edytowane 15 Marca 2010 przez zzizzy 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 3 nowe masz za ten temat. Gratulacje. :P 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Pojechali Ci po reputacji :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Nie wiem, czy z poziomu użytkownika masz pogląd normalny, ale przeleć po swoich ostatnich postach i może przy którymś poście będzie "-1". Temat zamykam. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Użytkownik nie ma możliwości sprawdzenia za co dostał minusa a moderatorów nie powinno się fatygować. W ramach wyjątku: twój pierwszy minus był za temat Ile Kosztuje Wykonanie Strony Www? nadany wczoraj o 19:22. Persona zostanie anonimowa. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Temat mówi wszystko. Jak sprawdzić za co dostałem 'minusa'? Za równie głupiego posta, jak ten? 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...