GURU500 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Witam Nie znalazłem tematu w szukajce więc zakładam Właśnie wysłałem odp na pytania ale email;a potwierdzającego nie dostałem czy coś jest nie tak ? Czy ktos z Adm może potwierdzić mój udział :) Poczta na gmail'u Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Nie martw się, ja również nie dostałem potwierdzenia. Automat się sypnął albo został inaczej skonfigurowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Hmm, gdybym nie przeczytał tego tematu to bym w ogóle o tym konkursie nie wiedział. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Jak formularz na stronie powiedział, że przyjęto to przyjęto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 bagenny chyba przestał pisać wątki na forum, żeby nie robił się syf typu "wysłałem", "może się uda", "znowu nic" czy "nie dostałem powiadomienia" (no offense, bo też go nie dostałem). Jednak gdyby nie RSS, to nie wiedziałbym wcale o konkursie, a do tego wczoraj to był ostatni dzień. Może jednak wrócimy do poprzedniej formy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Tak trudno wejść na wortal od czasu do czasu? Banerek wisi sobie dobre dwa tygodnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Nie wiem jak komu trudno, ale ja na wortale tego typu wchodzę dość rzadko, bo zazwyczaj z forum się wszystkiego dowiaduję. Chyba, że coś mnie zainteresuje nagłówkiem w RSSie. W każdym razie poprzednia forma była (przynajmniej dla mnie) lepsza, ale jeśli nic się w tej sprawie nie zmieni, to przecież nie będę płakał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Ja dowiedziałem się o konkursie w jeszcze inny sposób, ale także przyznaję, że bardzo rzadko wchodzę na portal. Myślę, że można by założyć temat "aktualne konkursy", gdzie pojawiało by się info o każdym nowym konkursie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Jako współtwórcy treści znajdujących się na łamach wortalu, zdecydowanie wolelibyśmy gdybyście od czasu do czasu weszli jednak na stronę główną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Jeśli z każdym konkursem pojawi się wpis na wortalu, który przyjdzie na RSS, to na pewno mnie to nie ominie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Konkurs Belkin - sieciowe szaleństwo! | PurePC.pl Informacja była na wortalu, a więc przez RSS też musiała się przecisnąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
errorPL Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 KIedy wogole beda wyniki? Bo czekam, czekam i sie doczekac nie moge ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 1. Konkurs trwa od 1 kwietnia 2010 do 14 kwietnia 2010 roku włącznie. 6. Wyniki konkursu zostaną ogłoszone w ciągu 72 godzin od daty jego zakończenia. Czy widzisz w tym coś niejasnego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G0niec Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Czy widzisz w tym coś niejasnego? widocznie są jednak jeszcze jakieś gwiazdki skoro dziś jest 17 i brak odpowiedzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 To już się 17. kończy? Zgubiłem kilka godzin życia? Dajcie sobie na wstrzymanie. Zdążycie zobaczyć, że waszych nicków nie ma na liście szczęśliwców :blurp: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G0niec Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2010 (edytowane) To już się 17. kończy? Zgubiłem kilka godzin życia? hahaha:) Nie ma to jak ciepłe słowa! :D Edit: W zasadzie to zgłoszenia już się skończyły to można by podać poprawne odp?:D Jaka była odpowiedź w 2 pytaniu bo nigdzie nie mogłem znaleźć?:) Edytowane 17 Kwietnia 2010 przez G0niec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Witam, do wczoraj była żałoba narodowa i zgodnie z prośbą sponsora nie podawaliśmy zwycięzców do czasu jej zakończenia. Zaraz wyniki pojawią się na portalu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 (edytowane) Swoją drogą zadałem sobie tyle trudu, żeby sprawdzić jak to faktycznie jest z tymi potwierdzeniami. Jeśli ktoś go nie dostał, to istnieje duże prawdopodobieństow, że gdzieś się kopnął w formularzu. Delivery to the following recipient failed permanently: b@localhost Host or domain name not found. Name service error for name=[ciach].pol.pl type=A: Host not found The error that the other server returned was: 500 500 No such user (state 14). The error that the other server returned was: 550 550 "[ciach]@wp.pl": Podane konto jest zablokowane administracyjnie lub nieaktywne / This account is disabled or not yet active (#5.1.1) (state 14). Edytowane 19 Kwietnia 2010 przez bagienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Pełne wyniki konkursu znaleźć można pod poniższym linkiem. Wyniki konkursu Belkin - sieciowe szaleństwo! | PurePC.pl Gratuluje wygranych! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...