99tomcat Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2011 (edytowane) o ' ukrytych features'ach ' dowiadujemy sie niestety po czasie :D płyta ogolnie jest ok ale sekcja ma feler poprawiony chyba dopiero w extreme 6... żeby nie było ubicie msi platinium zajęło mi 3 dni :lol2: mobo bez gwary więc byłem mocno wkurzony- też 4 ghz z ht i occt. Od tej pory wywaliłem occt z dysku :P Linx mi się lepiej kojarzy :lol: ogolnei mobacze na x58 sa delikatne- stare dobre na s775 były pancerne B-) Edytowane 12 Stycznia 2011 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2011 (edytowane) Ja OCCT uwalilem Asusa GTX480 Wracajac do tematu: http://allegro.pl/intel-sandy-bridge-core-i7-2600k-3-4ghz-box-fv-wwa-i1408465645.html Ci tutaj maja je na stanie? Nie moge sie dodzwonic :D Edytowane 12 Stycznia 2011 przez KUBA TM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2011 (edytowane) Ja OCCT uwalilem Asusa GTX480 Wracajac do tematu: INTEL Sandy Bridge CORE i7 2600K 3,4GHz BOX FV Wwa (1408465645) - Aukcje internetowe Allegro Ci tutaj maja je na stanie? Nie moge sie dodzwonic :D słaba sztuka była ;) selekcja naturalna :) Ja OCCT uwalilem Asusa GTX480 Wracajac do tematu: INTEL Sandy Bridge CORE i7 2600K 3,4GHz BOX FV Wwa (1408465645) - Aukcje internetowe Allegro Ci tutaj maja je na stanie? Nie moge sie dodzwonic :D poczekaj 2-3 dni to pewnie będddddą juz w kilku sklepach... ja tam to terracomów i innych takich sklepów nie mam zaufania. jeszcze 45 zeta pobranie :lol2: :lol: Edytowane 12 Stycznia 2011 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2011 Ci tutaj maja je na stanie? Nie moge sie dodzwonic :D Nie maja na stanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2011 procki podobno dzisiaj sie pojawia takze proponuje sie wstrzymac te kilka godzin ;p Intel Core i7 2600K OEM - Procesory - Intel Core i7 2600K OEM cena od 1135.00zł ceny tez spadaja - 2500k w camino po 779 chyba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2011 procki podobno dzisiaj sie pojawia takze proponuje sie wstrzymac te kilka godzin ;p Intel Core i7 2600K OEM - Procesory - Intel Core i7 2600K OEM cena od 1135.00zł ceny tez spadaja - 2500k w camino po 779 chyba przecież nie mają na stanie do cennika to ja mogę je wklepać i za 500zł i co z tego? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2011 przeciez napisalem ze juz dzisiaj maja byc w niektorych sklepach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2011 (edytowane) Dzis rano w hurtowni byly wpisy na 2500, 2400 modele oraz 2600 jako 'przyjmowany do magazynu' Teraz po odswiezeniu jest 'brak towaru na stanie magazynowym' :D Tyle procki widzial... Fakt, ze to nie K ale chodzi o sam fakt :D A juz myslalem, ze lykne 2600K sztuk kilka :D Edytowane 12 Stycznia 2011 przez KUBA TM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2011 A juz myslalem, ze lykne 2600K sztuk kilka :D potem odpady wrócą na rynek bo perełki sobie zostawisz :-| :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2011 Tobie nie sprzedam tych odpadow takze sie nie martw :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klami85 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2011 Ja się w końcu zdecydowałem na 2500K i P8P67 PRO, do tego 8GB CORSAIR Vengeance (2x4GB) Mam nadzieje, że dotrze do weekendu. Na proca od razu czeka EK Supreme GOLD. Chciałem wziąć SABERTOOTHA P67, ale nigdzie nie mają. Płyta wygląda nieźle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2011 kwestia gustu - mi osobiście się nie podoba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2011 Intel ma ciekawą politykę cenową. Ich stare procesory z grubsza nie tanieją (dawniej pamiętam ceny przestarzałych CPU mocno pikowały w dół), tylko są dodawane nowocześniejsze modele (szybsze i w niższej cenie). Obecnie można kupić Q9550 , i5 760 i i5 2300 ... im tańszy tym w sumie szybszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klami85 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2011 Intel ma ciekawą politykę cenową. Ich stare procesory z grubsza nie tanieją (dawniej pamiętam ceny przestarzałych CPU mocno pikowały w dół), tylko są dodawane nowocześniejsze modele (szybsze i w niższej cenie). Obecnie można kupić Q9550 , i5 760 i i5 2300 ... im tańszy tym w sumie szybszy :) Poszukaj sobie ile kosztuje nowy E8600 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2011 Mam nadzieje, że dotrze do weekendu. Na proca od razu czeka EK Supreme GOLD. I czemu nie wsadziles d'tek fuzion? Nie powinno byc duzej roznicy :> chcialem od Ciebie kupowac, ale nieduzo drozej wyszedl mnie bloczek aqua computer cuplex kryos ;) wlasnie odebralem, a za chwilke dojda jeszcze corsairy 2x4 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2011 dobry poradnik OC ***Sneak Peak at my Sandy Bridge Overclocking Guide [OCN Members Only]. - Overclock.net - Overclocking.net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klami85 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2011 I czemu nie wsadziles d'tek fuzion? Nie powinno byc duzej roznicy :> chcialem od Ciebie kupowac, ale nieduzo drozej wyszedl mnie bloczek aqua computer cuplex kryos ;) wlasnie odebralem, a za chwilke dojda jeszcze corsairy 2x4 :D D`tek się kurzy już od paru miesięcy. Fajny bloczek, ale mi się znudził. ;) W sumie różnica między nim, a EK GOLD jest rzędu błędu pomiarowego. (Przynajmniej na 2 rdzeniowcach). Pewnie niedługo znów coś zmienię. Tym razem pewnie zakupię Supreme HF na CPU i GPU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2011 MSI P67 BIG BANG MARSHALL 8x pci-e (4x16 + 4x8, jesli wykorzystac wszsytke to 8x x8) B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2011 Intel ma ciekawą politykę cenową. Ich stare procesory z grubsza nie tanieją (dawniej pamiętam ceny przestarzałych CPU mocno pikowały w dół), tylko są dodawane nowocześniejsze modele (szybsze i w niższej cenie). Obecnie można kupić Q9550 , i5 760 i i5 2300 ... im tańszy tym w sumie szybszy :) To nakreca zmiane platformy;) bo gdyby starsze byly tansze wydajnosc/cena bylaby bardziej oplacalna dla niektórych zamieniłbym E8400 na Q9550 bo mi wystarczy, ale wiem ze lepiej zmienic platformę:) bo tanszy procek bedzie szybszy:P 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klami85 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2011 MSI P67 BIG BANG MARSHALL ta smutna mina, gdy dostajesz rachunek za prąd. BEZCENNA. To ile monitorów można by podpiąć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2011 MSI P67 BIG BANG MARSHALL Cena tez BIG BANG ;) Fajnie bo nie potrzeba Expandera by osadzic 4xGPU ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuziu Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2011 jutro będę miał 2500k z esc.pl ,dziś została zrealizowana wysyłka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zastanawiam się którą płytę wybrać (nie będzie OC, chcę manualnej regulacji prędkości wentylatorów z poziomu BIOS). Mam na oku: ASUS P8P67 • ProLine.pl Najlepszy Internetowy Sklep Komputerowy Wrocław ASUS P8H67 • ProLine.pl Najlepszy Internetowy Sklep Komputerowy Wrocław ... coś zyskuję kupując droższą P8P67 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zyskujesz OC, którego nie potrzebujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2011 (edytowane) A takie foto ciekawe mam - dostępność w DK pełna. Edytowane 12 Stycznia 2011 przez Sector19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2011 brak możliwośći użycia zintegrowanego gpu :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2011 Unlocked & Unleashed - bezcenne :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2011 2600K zamowiony w uczciwym hurcie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2011 Własnie zrobiłem przelew dla DK. Jutro dojdzie to pewnie wyślą. Wczoraj wieczorem jeszcze sobie miła pogawędkę uciąłem z kimś ogarniętym z DK i złożyłem zamówienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA TM Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2011 (edytowane) 9xx PLN za 2600K box to jak za darmo ;) Edytowane 12 Stycznia 2011 przez KUBA TM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...