TDK Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Rozwarzania rekolekcyjne: Podczas rekolekcji rozwazalismy list sw Pawla o milosci. Mowilismy tez ze milosc jest cierpliwa, laskawa itp. Powinismy wiec tolerowac wszystkich ludzi. Niesty, wielu chrzescijan jak i ksiezy nie lubi, wrecz nienawidzi "kochajacych inaczej" lub tez ludzi posiadajacych inne wyznanie np Zydzi, Arabowie, Ateisisci, kolor skory (min. "stare" poludnie USA). Ludzi takich (nietolerancyjnych) powino sie wykluczac z wiary. Wiary ktora mowi o rownosci i milosierdziu. Nie powinismy tez pasc ofiara pro skrajnie prawicowo-faszystowkich hasel, gloszonych np przez LPR, czy inne katollickie partie. Podsumowanie: Powinismy szerzyc tolerancje na wieszelkie rozne mozliwe sposoby. Bylem, jestem i bede tolerancyjny, poniewaz uwazam ze to jedyna droga do bycia dobrym czlowiekiem. Jest to takze droga pokoju. ----------------------------------- Dokladnie takie rozwazania dalem w zeszycie od religi mojej babce od reli [jestem ateista ale na rele jeszcze chodze, od przyszlego roku to sie zmieni ;D]. Pierw (dalem sam zeszyt) nie pochwalila itd [pod nosem mowilem rozne epitety na jej temat ale nie bede ich tu przytaczal zeby wam nie zaczerwienic ekranu ;d] potem pokazalem sprawozdanie z rekolekcji, fanfary umilkly i? i powiedziala ze NA REKOLEKCJACH (na ktorych nie bylem ale to standart=]) ciecie z mojej klasy ROZWALALY LIOST DO KORYNTIAN!!!! jest to nie prawda poniewaz pytalem sie 3 osob i kazdy mowil list sw pawla.... i co?;] KATOLIK ZGRZESZYL BO SKLAMALD:D:D:D. Powiem krotko =] prawda w oczy kole :D Potem jak mowilem jej ze jednak byl list pawla to sie do mnie nie odzywala. Z religi grozi mi 1 ale nie ma jej na swiadectwie to moge pier******* =] CHU.J W DUP.E RELIGI ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 :? :? :? :? Niezrozumiałem sensu twojej wypowiedzi, ale mym zdaniem to bedzie kolejna buża muzguff :roll: Co jest nudne, kiedyś był też topic Czy Bóg istnieje i zrobiłą się zadymka :evil: religia to dość kruchy temat więc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Rozwarzania rekolekcyjne: Podczas rekolekcji rozwazalismy list sw Pawla o milosci. Mowilismy tez ze milosc jest cierpliwa, laskawa itp. Powinismy wiec tolerowac wszystkich ludzi. Niesty, wielu chrzescijan jak i ksiezy nie lubi, wrecz nienawidzi "kochajacych inaczej" lub tez ludzi posiadajacych inne wyznanie np Zydzi, Arabowie, Ateisisci, kolor skory (min. "stare" poludnie USA). Ludzi takich (nietolerancyjnych) powino sie wykluczac z wiary. Wiary ktora mowi o rownosci i milosierdziu. Nie powinismy tez pasc ofiara pro skrajnie prawicowo-faszystowkich hasel, gloszonych np przez LPR, czy inne katollickie partie. Podsumowanie: Powinismy szerzyc tolerancje na wieszelkie rozne mozliwe sposoby. Bylem, jestem i bede tolerancyjny, poniewaz uwazam ze to jedyna droga do bycia dobrym czlowiekiem. Jest to takze droga pokoju. ----------------------------------- Dokladnie takie rozwazania dalem w zeszycie od religi mojej babce od reli [jestem ateista ale na rele jeszcze chodze, od przyszlego roku to sie zmieni ;D]. Pierw (dalem sam zeszyt) nie pochwalila itd [pod nosem mowilem rozne epitety na jej temat ale nie bede ich tu przytaczal zeby wam nie zaczerwienic ekranu ;d] potem pokazalem sprawozdanie z rekolekcji, fanfary umilkly i? i powiedziala ze NA REKOLEKCJACH (na ktorych nie bylem ale to standart=]) ciecie z mojej klasy ROZWALALY LIOST DO KORYNTIAN!!!! jest to nie prawda poniewaz pytalem sie 3 osob i kazdy mowil list sw pawla.... i co?;] KATOLIK ZGRZESZYL BO SKLAMALD:D:D:D. Powiem krotko =] prawda w oczy kole :D Potem jak mowilem jej ze jednak byl list pawla to sie do mnie nie odzywala. Z religi grozi mi 1 ale nie ma jej na swiadectwie to moge pier******* =] CHU.J W <font color="#FF0000">[ciach!]</font>.E RELIGI przedmiotowi rzecz jasna :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Rozwarzania rekolekcyjne: Podczas rekolekcji rozwazalismy list sw Pawla o milosci. Mowilismy tez ze milosc jest cierpliwa, laskawa itp. Powinismy wiec tolerowac wszystkich ludzi. Niesty, wielu chrzescijan jak i ksiezy nie lubi, wrecz nienawidzi "kochajacych inaczej" lub tez ludzi posiadajacych inne wyznanie np Zydzi, Arabowie, Ateisisci, kolor skory (min. "stare" poludnie USA). Ludzi takich (nietolerancyjnych) powino sie wykluczac z wiary. Wiary ktora mowi o rownosci i milosierdziu. Nie powinismy tez pasc ofiara pro skrajnie prawicowo-faszystowkich hasel, gloszonych np przez LPR, czy inne katollickie partie. Podsumowanie: Powinismy szerzyc tolerancje na wieszelkie rozne mozliwe sposoby. Bylem, jestem i bede tolerancyjny, poniewaz uwazam ze to jedyna droga do bycia dobrym czlowiekiem. Jest to takze droga pokoju. ----------------------------------- Dokladnie takie rozwazania dalem w zeszycie od religi mojej babce od reli [jestem ateista ale na rele jeszcze chodze, od przyszlego roku to sie zmieni ;D]. Pierw (dalem sam zeszyt) nie pochwalila itd [pod nosem mowilem rozne epitety na jej temat ale nie bede ich tu przytaczal zeby wam nie zaczerwienic ekranu ;d] potem pokazalem sprawozdanie z rekolekcji, fanfary umilkly i? i powiedziala ze NA REKOLEKCJACH (na ktorych nie bylem ale to standart=]) ciecie z mojej klasy ROZWALALY LIOST DO KORYNTIAN!!!! jest to nie prawda poniewaz pytalem sie 3 osob i kazdy mowil list sw pawla.... i co?;] KATOLIK ZGRZESZYL BO SKLAMALD:D:D:D. Powiem krotko =] prawda w oczy kole :D Potem jak mowilem jej ze jednak byl list pawla to sie do mnie nie odzywala. Z religi grozi mi 1 ale nie ma jej na swiadectwie to moge pier******* =] CHU.J W <font color="#FF0000">[ciach!]</font>.E RELIGI przedmiotowi rzecz jasna :wink: Jestem za a nawet przeciw :lol: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Rozwarzania rekolekcyjne: Podczas rekolekcji rozwazalismy list sw Pawla o milosci. Mowilismy tez ze milosc jest cierpliwa, laskawa itp. Powinismy wiec tolerowac wszystkich ludzi. Niesty, wielu chrzescijan jak i ksiezy nie lubi, wrecz nienawidzi "kochajacych inaczej" lub tez ludzi posiadajacych inne wyznanie np Zydzi, Arabowie, Ateisisci, kolor skory (min. "stare" poludnie USA). Ludzi takich (nietolerancyjnych) powino sie wykluczac z wiary. Wiary ktora mowi o rownosci i milosierdziu. Nie powinismy tez pasc ofiara pro skrajnie prawicowo-faszystowkich hasel, gloszonych np przez LPR, czy inne katollickie partie. Podsumowanie: Powinismy szerzyc tolerancje na wieszelkie rozne mozliwe sposoby. Bylem, jestem i bede tolerancyjny, poniewaz uwazam ze to jedyna droga do bycia dobrym czlowiekiem. Jest to takze droga pokoju. ----------------------------------- Dokladnie takie rozwazania dalem w zeszycie od religi mojej babce od reli [jestem ateista ale na rele jeszcze chodze, od przyszlego roku to sie zmieni ;D]. Pierw (dalem sam zeszyt) nie pochwalila itd [pod nosem mowilem rozne epitety na jej temat ale nie bede ich tu przytaczal zeby wam nie zaczerwienic ekranu ;d] potem pokazalem sprawozdanie z rekolekcji, fanfary umilkly i? i powiedziala ze NA REKOLEKCJACH (na ktorych nie bylem ale to standart=]) ciecie z mojej klasy ROZWALALY LIOST DO KORYNTIAN!!!! jest to nie prawda poniewaz pytalem sie 3 osob i kazdy mowil list sw pawla.... i co?;] KATOLIK ZGRZESZYL BO SKLAMALD:D:D:D. Powiem krotko =] prawda w oczy kole :D Potem jak mowilem jej ze jednak byl list pawla to sie do mnie nie odzywala. Z religi grozi mi 1 ale nie ma jej na swiadectwie to moge pier******* =] CHU.J W <font color="#FF0000">[ciach!]</font>.E RELIGI przedmiotowi rzecz jasna :wink: Jestem za a nawet przeciw :lol: :twisted: U mnie Religia liczy się do średniej :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 :? :? :? :? Niezrozumiałem sensu twojej wypowiedzi, ale mym zdaniem to bedzie kolejna buża muzguff :roll: Co jest nudne, kiedyś był też topic Czy Bóg istnieje i zrobiłą się zadymka :evil: religia to dość kruchy temat więc... Ten topic był spoko, tylko większości sie podobał, ale paru łebków wyskoczyło i poskarżyło się, że są wielce obrażeni i pokrzywdzeni ......i go zamneli hlip.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 ja w 4 klasie lo z religi mialem 4 lacze na czysto a na koniec dostalem 3 :D miałem dostac 2 ale powiedzialem ze babcia mnie zamorduje i skaże n przymusowe egzorcyzmy to sie zlitowała :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 michalak-gdzie ty do sql chodzisz?? :lol: ejjjj ja nie chodze na religie od lat :D eligia ssie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 ja w 4 klasie lo z religi mialem 4 lacze na czysto a na koniec dostalem 3 :D miałem dostac 2 ale powiedzialem ze babcia mnie zamorduje i skaże n przymusowe egzorcyzmy to sie zlitowała :D Kumpel w 3 klasie miał 11 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 michalak-gdzie ty do sql chodzisz?? :lol: ejjjj ja nie chodze na religie od lat :D eligia ssie :D pewnie do klecowskiej;) AAno ssie i dlatego od przyszlego roku nie chodze z 2j strony jest fajnie, moznas potem rozwarzac na etmat durnoty, zaklamania katolikow i ksiezy oraz kick ich w ass :) takimi wl;asnie txt jak moj=]. Katolicyzm go home :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 religia sux... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: moja "pani od religii" mało zawału nie dostała jak sie dowiedziała że metalu słucham... a jak przeszedłem na religie z namalowanym pentagramem na ręce i w koszulce KORna to kazała misie leczyć i odwiedzić kościół :twisted: poza tym wyprosiła mnie sklasy i od tej pory nie chodze na religie :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 SPŁONIECIE NA STOSIE NIEWIERNI!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Ja nie spłone bo do trumny moje chłodzonko zabieram :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Brrr... religia suxx... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 hmm po tym jak katehetka dyskretnie poprosila przy calej klasie ze mam nie chcodzic to staram sie jej nie zawiesc. swoja droga miala ladny odcien czerwieni na twarzy wtedy :lol: chyba zbyt wiele trudnyh pytan :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 a ja bede bronil lekcji religi, zawsze jest luzik mozna pogadac, sciagi skonczyc, poodpisywac zadania domowe, douczyc sieie czego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 najlepsza jest pocahontas z XIII LO z wrocka - takiej przerytej baby jeszcze nie widzialem - a xywa od jej wygladu sie wziela... to taki bozy plastik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 religia sux... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: moja "pani od religii" mało zawału nie dostała jak sie dowiedziała że metalu słucham... a jak przeszedłem na religie z namalowanym pentagramem na ręce i w koszulce KORna to kazała misie leczyć i odwiedzić kościół :twisted: poza tym wyprosiła mnie sklasy i od tej pory nie chodze na religie :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Hyhyhy, u mnie suka jest skrajnie prawicowa i jakis tatoo na rece czy cos wydrapalaby=] ale koszulki Manowara, Hammerfalla, Nightwisha znosic musi (wiem ze nie ma tam nic antyklechowskiego ale w koncu to metal czyli musi byc satanistyczny, nawet metal katolicki 8O :lol: :twisted: ) Rozwarzam kupienie koszulki z Master of Pupets ;D. BTW to ksieza/katolicyzm nie lubia nas, metali dlatego ze jestesmy tolerancyjni, a oni nie mogliby sobie na to pozwolic, przecieciez wtedy nie mogliby kontrolowac ludzi... Update: ------------------------------------------------------------- Otoz jak wspomnialem przedtem jestem zagrozony 1 z religi :lol: , pytam sie wiec scierwojada jakie sa tego konsekwencje a ona jakies txt o sumieniu, ze bedzie mi zle (nie wiem why ale nigdy nie cuzlem sie lepiej =]) itp. Pozatym to rzucila taki txt-jak dyrektor szkoly do ktorej ide wezmie swiadectwo i zobaczy 1 z religi to co on sobie o mnie pomysli :cry: :twisted: . Na to ja jej txt ze bede mial 5 z fizyki i angielskiego i 4 z majzy... pani zwatpila i odeszla :twisted: 8) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Ja ciesze sie ze na studiach nie ma religii bo pewnie bym mial niezle jazdy z katechetka. Od podstawowki mialem z nimi problemy nawet raz byla u mnie na chacie katechetka z dyrektorka :P nie wiem ale te baby to jakies sa dziwne nie mozna sie z nimi dogadac a one jeszcze maja uczyc religi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 :? :? :? :? Niezrozumiałem sensu twojej wypowiedzi, ale mym zdaniem to bedzie kolejna buża muzguff :roll: Co jest nudne, kiedyś był też topic Czy Bóg istnieje i zrobiłą się zadymka :evil: religia to dość kruchy temat więc... Ten topic był spoko, tylko większości sie podobał, ale paru łebków wyskoczyło i poskarżyło się, że są wielce obrażeni i pokrzywdzeni ......i go zamneli hlip.... Był tesh mój topic - czy kościół katolicki to sekta, ale tesh został zamknięty :cry: Wracając do tematu - religia SUXX. Mamy tak po<span style="color:red;">[ciach!]</span>ą babke, że to się w pale nie mieści. Ostatnio powiedziała, że jak ktoś umiera na raka, to tylko dlatego, że bóg (kto taki ???) tego chce. Co to qwa ma oznaczać sam nie wiem. No i jej kolejne hasło - "jak ściągacie na klasówkach, to potem musicie się z tego spowiadać 8O Po jakiego ciach!a ??? Religia to najgorszy przedmiot w mojej szkole :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Ja nie chodze na religie od 4 lat :) (wpadne czasami na ktoras z lekcji teraz zeby sie posmiac). Nie wiem czemu, ale zawsze osoby nauczajace religii to jakies LOL'e. W podstawowce byl bardzo smieszny ksiadz, w gimnazjum siostra zwana plastelina :lol: (odeszla i na jej miejsce przyszedl nie mniej "zabawny" ksiadz) a teraz w liceum to szkoda mowic :D Powiem tylko, ze ksiadz. Na jednej lekcji rozmawialismy o srodkach antykoncepcyjnych i ktos wyskoczyl z pytaniem "a ksiadz uzywa prezerwatyw?" :lol: A ksiadz - "Hehe, nie powiem wam (*glosny smiech ksiedza*)". Nie no, padlem. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Moim zdaniem to zeby byc lepszym czlowiekiem, to predzej nie nalezy ogladac sie na innych i patrzec jacy to jestesmy lepsi od nich lub wrecz przeciwnie, a starac sie kazdego dnia byc lepszym niz sie bylo poprzedniego dnia. Bo co ci to daje, ze mowisz se, "jestem lepszy od tych ksiezy co sie w dupe rabia, przeciez to taka hipokryzja, a ja jestem taki wspanialy, bo ksiedzem nie jestem, to robie sobie co chce". Porownywanie z innymi to najwiekszy blad ludzkosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 eee tam. U mnie w 3 klasie podstawowej było spoko. Przechodziła klasa do 4, no to trzeba pożegnać siostrę( imo fajna kobieta była, typowy pingwin, ale szanowaliśmy ją;)). Na pożegnanie ktos tam upiekł ciasto dla niej. Spoko- rozeszliśmy się do domu- następnego dnia się dowiedzieliśmy, że zmarła z powodu zakrztuszenia się tym ciastem O_O Kurna....zabiliśmy siostrę zakonną !!!:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 eee tam. U mnie w 3 klasie podstawowej było spoko. Przechodziła klasa do 4, no to trzeba pożegnać siostrę( imo fajna kobieta była, typowy pingwin, ale szanowaliśmy ją;)). Na pożegnanie ktos tam upiekł ciasto dla niej. Spoko- rozeszliśmy się do domu- następnego dnia się dowiedzieliśmy, że zmarła z powodu zakrztuszenia się tym ciastem O_O Kurna....zabiliśmy siostrę zakonną !!!:P0.o' To sie zbyt czesto nie zdarza.... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 eee tam. U mnie w 3 klasie podstawowej było spoko. Przechodziła klasa do 4, no to trzeba pożegnać siostrę( imo fajna kobieta była, typowy pingwin, ale szanowaliśmy ją;)). Na pożegnanie ktos tam upiekł ciasto dla niej. Spoko- rozeszliśmy się do domu- następnego dnia się dowiedzieliśmy, że zmarła z powodu zakrztuszenia się tym ciastem O_O Kurna....zabiliśmy siostrę zakonną !!!:P Nie wierzę... Ale jeśli to prawda to 8O 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 eee tam. U mnie w 3 klasie podstawowej było spoko. Przechodziła klasa do 4, no to trzeba pożegnać siostrę( imo fajna kobieta była, typowy pingwin, ale szanowaliśmy ją;)). Na pożegnanie ktos tam upiekł ciasto dla niej. Spoko- rozeszliśmy się do domu- następnego dnia się dowiedzieliśmy, że zmarła z powodu zakrztuszenia się tym ciastem O_O Kurna....zabiliśmy siostrę zakonną !!!:P Lepiej sie nie chwal, bo za spowodowanie smierci mozna siedziec pare dlugich lat :) BTW Wypisalem sie z tej "SEKTY" 4 lata temu i jakos zyje, dobrze zyje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropsik Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Nie wiem co wy macie do religii ale dobra... Kazdy ma swoje przekonania. Mnie na przyklad chrzescijanstwo odpowiada i na religie chodze, w końcu w coś wierzyć trzeba ;). Szkoda tylko ze caly czas jest z_a_j_o_b na tej lekcji, a organista w kosciele fałszuje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 [...] Mnie na przyklad chrzescijanstwo odpowiada i na religie chodze, w końcu w coś wierzyć trzeba ;). [...] Polemizowalbym, nie trzeba wierzyc w COŚ. Ja wole opierac sie na wiedzy i doswiadczeniu swoim niz na wierze w COŚ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 michalak-gdzie ty do sql chodzisz?? :lol: ejjjj ja nie chodze na religie od lat :D eligia ssie :D Gimnazjum nr1 Warszawa-Ursus Szkoła ogólnie fajna ale ta religia :/ A ty do którego chodzisz bruce? Mam kilku kumpli na bielanach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 JA nei chodzę na religię od od lat ... :) I smieszy mnie to że ktoś nie chce juz chodzic na ta lekcję ale "rodzice mu karzą" To juz jest zboczenie ze strony jego opiekunów :) Przykład BLANTMEN'a wskazuje na faklt zetakie watki nei powinny być tworzuone bo tylko jakis nawiedzony moderator albo co gorse admin zamyka takie posty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...