Skocz do zawartości
silverato

podziekuje

Rekomendowane odpowiedzi

co sie tu dzieje dawno mnie tu nie było

napisałem 5 post i wszystkie wykasowali ?

argumentacja typu "Bo nie wnosiły nic ważnego do 2 tematów, które tak przy okazji były nie aktywne dłuższy czas. Czyli tzw. archeologia.

Zanim więc odpiszesz komuś jednym zdaniem pojedynczym, to sprawdź najpierw datę ostatnie posta"

napisałem uzytkownikowi ze tylko 120hz bedzie działać bo o to pytał , co miałem mu napisac historie tej technologi w 16 rozdziałach ?

jesli post z 9 sierpnia (miesiąc z kawałkiem) to archeologia to czemu nie zamykacie tych tematów ?

załozyłem nowy temat proste pytanie którego nie znalazłem w google,odrazu usuneli widocznie za krótkie pytanie ciekawe jak miałem je rozwinąc ?

opowiescią jak kuiłem monitor czy co ?

no nic widze ze moderatorom sie nudzi to mój ostatni post tutaj, po co coś pisać jesli zostanei zaraz skasowane

pozdrawiam forum zeszło na psy

dziekuje dobranoc

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zaraportowałem twoje pytanie dot. podstawki monitora, bo było...

DEBILNE.

Hint: każdą nóżkę można zdemontować.

Forum schodzi na psy, bo piszą na nim osoby, które nie przestrzegają regulaminu i nie potrafią logicznie myśleć bez pomocy mamy i taty. Wracaj na PClola, pewnie tam znajdziesz sobie podobnych.

Edytowane przez zzizzy
  • Upvote 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zaraportowałem twoje pytanie dot. podstawki monitora, bo było...

DEBILNE.

Hint: każdą nóżkę można zdemontować.

Forum schodzi na psy, bo piszą na nim osoby, które nie przestrzegają regulaminu i nie potrafią logicznie myśleć bez pomocy mamy i taty. Wracaj na PClola, pewnie tam znajdziesz sobie podobnych.

debilne mówisz skontaktowałem sie z infolinią LG nózki nie da sie zdemontowac

zostało to potwierdzone mailem

-----------Reply to Customer Enquiry------------

Szanowny Panie,

dziękujemy za kontakt z Działem Obsługi Klienta.

Informujemy, iż nie ma możliwości zdemontowania nóżki monitora.

i kto tu jest Debilem ogarnij sie człowieku

drążąc zachodnie fora okazało sie ze to nie pierwszy monitor od lg w którym nie da sie zdemontowac nózki

Edytowane przez silverato
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej głupotą byłoby pakować monitor razem z nóżką do kartonu. Mam Ci zrobić zdjęcia jak się ją demontuje u mnie?

EDIT: Nie wiem jakiego monitora dotyczyło pytanie, ale wystarczyło ewentualnie poszukać pasującego tematu.

Edytowane przez stivo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, nie da się jej zdemontować.

W2363D-PF Monitory Sprzęt komputerowy - pierwsze zdjęcie w galerii to pewnie fotoszopka, co?

@down: LG W2363D-PF

nie to nie fotoszopka bo 1 zdjecie jest z nózką, szara blaszka z 2 srubami i jedną dziura na zamontowanie podstawy jest na koncu nózki

http://www.youtube.c...h?v=zwGSGdTG1us unboxing

http://www.youtube.c...h?v=Y_SkS9pLemw unboxing

Raczej głupotą byłoby pakować monitor razem z nóżką do kartonu. Mam Ci zrobić zdjęcia jak się ją demontuje u mnie?

chetnie daj fotke i podaj model

Edytowane przez silverato

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...)

pozdrawiam forum zeszło na psy

dziekuje dobranoc

Z tego co pamiętam uczestniczenie w życiu forum nie jest dożywotnią karą także możesz wysłać administracji PW z prośbą o permanentną blokadę konta w postaci bana aby uchronić Cię w przyszłości od robienia z siebie jeszcze większego debila niż to Ci się udało zdziałać dzisiejszego wieczora. Jeśli natomiast chcesz odpocząć na krótszą chwilę to zacznij uważać na słowa bo to Userzy kształtują forum a moderacja pilnuje jedynie przestrzegania regulaminu. Niestety skończyły się czasy że za każdy wyskok dawało się bana za głupotę. Bardzo ale to bardzo wtórną głupotę.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No sorry stary, ale odgrzałeś 2 stare kotlety. Owszem, jeden był sierpnia, ale drugi był ze stycznia.

Inna sprawa, że obydwa były na ten sam temat, bo jakiś yyyy koleś nie zadał sobie trudu użycia wyszukiwarki i założył drugi temat o niemal identycznym tytule. Tematy połączyłem w jeden. Ale wracając do Ciebie...

Jeśli ktoś nie odpisał przez miesiąc w temacie, to widocznie 100 razy znalazł rozwiązanie. Twoje posty:

OK. Znalazlem monitor 3D ale TN za ok 1500 zl. Trzeba poczekac.

na gtx 460 idze na full praktycznie wszystko w 3d

gta 4 tez fajnie wygląda :D

No tak. Zajedwabiście pomocny post. Lysyn powinien Ci chyba bombonierkę przysłać w ramach podziękowań.

witam, w moim ostatnim temacie pytalem sie wam jaka grafe kupic. ludzie mowili ze radek 5870, ale kupilem gtx 295. teraz chce grac w 3d ale nie wiem co musze miec. monitor 120hz, grafe mam i okulary. nie wiem czy to wszystko czy potrzeba czos jeszcze. z gory dzieki za odpowiedzi.

monitor 120hz nic innego nie dziła tv 3d sa nie kompatybilne

Myślę, że podobnie jak kolega wyżej, DI3S3L już z tysiąc razy znalazł odpowiedź na swoje pytanie. PPC nie jest jedynym źródłem wiedzy na świecie - wiem, że ciężko w to uwierzyć, ale tak jest!

A temat o podstawce jest widoczny, więc chyba nie muszę go przytaczać. BTW: Ja go nie dotykałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BTW: Ja go nie dotykałem.

To byłem ja. Zamknąłem, bo po pierwsze łatwo spawdzić samemu czy można zdemontować podstawkę a po drugie nie widziałem monitora,

który by tego nie umożliwiał. Youtube, Google, Bing - źródeł jest wiele, pisanie tematu jest mocno przesadzone.

Edit.

Oczywiście nóżka to inna historia ale nie zmienia to faktu, że znalezienie informacji to 5 minut w wyszukiwarce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...