reyden Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2011 Chyba coś poważniejszego im się stało - najpierw jaja z zakończeniem gry ( okolice 17.20-17.30 ) , teraz całkowicie gra padła . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2011 Server down? - World of Tanks official forum - Page 14 :) ale jaja.. strona na minute :P 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2011 Hmm, mi tam działa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2011 Może dlatego że jesteś zalogowany w grze , z tego co wyczytałem to podobno devsi stracili kontrolę nad serwerem EU , nie wpuszcza nowych graczy ale ci co są zalogowani mogą grać choć są problemy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2011 Mi tam wsio dziala... jak widze Borysowi takze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2011 Właśnie wywaliło monit że o 19.59 wyłączają serwery.... WTF? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2011 Bo wlasnie wylaczyli... jakies prace konserwacyjne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms2ms Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2011 prace potrwają ok 30 minut <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2011 Pewno pokłosie utraty kontroli nad serwerem . Anyway , przed chwilą miałem fajną walkę na Panzer IV - wreszcie odkryłem 75 mm L/70 , tylko się dziwię że strzelając pociskiem HE radzę sobie o wiele lepiej niż strzelając AP . KW po 2 strzałach miał 20% HP . Jest sens kupować armatę 105 mm do tego czołgu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2011 Nie... Celnosc to ma taka jak bys rzucal ceglowkami... Dluga 75 i zamiatasz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2011 potwierdzam. ta armatka ladnie wymiata tez na VK, ale PzIV ze wzgledu na tier sieje groze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2011 (edytowane) Kolejna niezła akcja . Panzer IV na mapie Komaryn , dolne pole startowe , robiłem za obrońce flagi . Efekt - 4 zniszczonych w tym KW , Hetzer i Panzer IV , 5 uszkodzonych - niektórzy dość mocno - jak kolejny Panzer IV . 1 333 expa i 34k kasy . To mi się podoba . Btw. Chyba się permamętnie przerzucę na pociski HE w tym czołgu , teraz mam 50/50 . Edytowane 29 Lipca 2011 przez reyden Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2011 Normalnie ja [ciach!], [ciach!]. Bodaj by ich [ciach!], albo nawet [ciach!], co za [ciach!]. Cztery bitwy pod rząd (pzIV, tygrys, nieważne) - cztery bitwy przegrane, bo albo cepy walą na oślep jedną stroną mapy, jakby się o odznakę skauta bili, albo ciężkie jadą najdłuższą drogą i przez największe góry. Właśnie na Himmelsdorfie przeżyłem rush ciężkich wzgórzem. Jak już doczłapali do szczytu wzgórza, nasza baza była w 50% zajęta... nie raczyli nawet zawrócić i pomóc w obronie. Ofc powiedziałem co o nich myślę (i nie tylko ja), a i tak zostałem przez nich wyśmiany jako noob z małej popierdułki i wypomnieli mi, że niczego nie zdjąłem. No jasne... ciężko cokolwiek ustrzelić, jak z trzech stron grzeją t-29, tygrys2 i jagdt. Wybitnie zły dzień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2011 (edytowane) wlasnie przegralem 14:2. nawet nie bylo sensu strzelac. przeczekalem w krzakach...trwalo to chyba z 5 minut. zalosne. Edytowane 29 Lipca 2011 przez Sarkazm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2011 (edytowane) Grajcie w plutonach, ja, Borys i Scratix bilans ostatnich walk 10-1, praktycznie 10-12 czołgów na bitwę było nasze :lol: Edytowane 29 Lipca 2011 przez Banzai Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2011 (edytowane) Potwierdzam :wink: Tak to można grać, ogarnięci ludzie to jest to. Edytowane 29 Lipca 2011 przez scratix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2011 Właściwe to rozważałem zakup Golda, ale jak moim StuGiem trafiam na Ferdynady, Lowe, TigerII itp. i okazuje się że ze właściwe mam jakieś szanse z 3 czołgami na 15 to niech się p*******. Rozważam jeszcze granie czołgami tylko z Tier1 ew 2. Balans po prostu chyba zabija grywalnośc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2011 Polecam Tier III - maksymalnie trafisz na Tier V, a są tu już fajne zabawki. Inna sprawa, że po tym, jak PzIII zabiłem ISa (oczywiście nie od zera, ale pocisk HE w tyłeczek mu zdjął 10%) to nie mam problemów z granie z wysokimi tierami :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2011 (edytowane) jakos nikt nie pisze ze zostal otwarty supertest EU dla wszystkich. co daje expa i kredki x10 oraz 10k golda. testowany patch to 6.6. oczywiscie zeby nie bylo niedomowien. test nie ma nic wspolnego z waszym kontem na 6.5. nic nie zostanie przeniesione. czysty fun z tego ze szybko mozna posmigac czym sie chce:) to prawie taki odpowiednik ruskiego supertestu. posmigam E serią :) /// aaa link zaginał :\ Public Test v.6.6 is available! - World of Tanks official forum warto czytac forum gry :P dobre jest to ze skopiowali nasze konta. czyli zaczyna sie od tego co sie ma na 6.5 :D 14k expa i 140k kredytow za wygrana bitwe :D ahh Edytowane 30 Lipca 2011 przez Sarkazm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2011 (edytowane) EDIT: Sarkazm, jak się na to wbić?! - Added machine-gun slot to the model of top turret of IS-4 Karabinki maszynowe? :-) A były już w jakiś tankach? Bo nie spotkałem się jeszcze. Jeżeli nie przetrwa się bitwy to dostaje się dużo mniej expa tak? Co za idioci mi się dziś trafili... bitwa naprawdę wyrównana, same tiery III i jeden Hetzer u wroga. Wyleciałem na scouta pomiędzy domy, ledwie uszedłem z życiem po wykryciu 8j. wroga i spierdzielając zig-zakiem jak pijany wiesiek, a moja drużynka siedziała w krzaczkach i zaczęła strzelać dopiero jak tamci podjechali. Jeden SPG w ogóle się nie ruszył z krzaka i nie oddał żadnego strzału! Ehhh, żeby ich szlag! I jak już przy idiotach jestem, to wczoraj w jednej z bitew koleś mi się przykleił zaraz po starcie do gąsienicy i zamiast cofnąć...zaczął we mnie strzelać O_o 10k Golda...to można kupić premium i mieć jeszcze 2x więcej exp i kasy? :D Edytowane 30 Lipca 2011 przez Havoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2011 (edytowane) raczej w tescie nie ma premium. chyba :P sprawdze. niby mozna, ale ze test nie bedzie trwal miech. to nie warto. @m4r. skopiuj katalog gry i sciagnij 2 patche. wsio :) Edytowane 30 Lipca 2011 przez Sarkazm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2011 Kurde, nie pogram w tego testa, bo zanim się ściągnie, będę w trasie :s Polecam Tier III - maksymalnie trafisz na Tier V, a są tu już fajne zabawki. Inna sprawa, że po tym, jak PzIII zabiłem ISa (oczywiście nie od zera, ale pocisk HE w tyłeczek mu zdjął 10%) to nie mam problemów z granie z wysokimi tierami :P Tier 5 w pzIV i niczego lepszego sobie nie wyobrażam: 23 strzały to HE :D Kiedyś zjechałem jakiegoś biedaka w tygrysie... od 80% do zera. Chyba nie do końca ogarniał czołg :blink: A wczoraj późnym wieczorem (zaraz po moim poprzednim poście :D ) dwóm gościom w KV musiało być łyso... od 100 do zera, a blokowaliśmy ich 3 zabawkami (2x pzIV i pzIII/IV) i StuGiem. Najśmieszniejsze, że razem z nimi było 5 mniejszych czołgów... w rezultacie ja 3 kille, gość obok 3 kille, StuG 1 kill :lol: Zresztą, jakieś mam dziwne wrażenie, że najlepiej się gra nieparzystymi tierami: pzIIIa mi się podobał bardziej, niż pzIII, pz IV to bajka, tak samo tygrys. W bolszewickich podobnie - bt-7 bardzo fajny, w amerykańskich Sherman był bestią, chociaż przebija go e8 (mimo, że trafia na cięższych przeciwników). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2011 A mi zeżarło M2 LT amerykańskiego :-( Na jego miejsce wszedł spowrotem (sprzedałem już je dawno) loltraktor i to amerykańskie pierwsze coś :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2011 to zdaje sie dlatego, ze konta zostaly skopiowane X dni temu. mi w Tigerze brakuje wiezy, ktora odblokowalem. ale juz to odrobilem z nawiązką :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2011 (edytowane) Ano to okey. P.S. Ile tam ruskich! :D A20 ma fajną armatkę, ponad 100pkt penetracji, ale 13/min... chociaż jest tego uzasadnienie. Z tierami jakimi przychodzi walczyć i tak ginę po oddaniu pierwszego strzału, więc chociaż większy dmg zadam :D W tym czołgu zawsze jestem na dnie. Same e-75, is4 itd, przerypane :D Na 6.5 chyba się złamę i pokuszę o Golda żeby zrobić free exp i go przeskoczyć ;/ Edytowane 30 Lipca 2011 przez Havoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2011 (edytowane) fajna sprawa ten test. mozna potestowac w co warto isc na wlasciwym koncie. exp i kredki leca takimi strumieniami ze szok. zla informacja to taka, ze test potrwa 3-5 dni. Edytowane 30 Lipca 2011 przez Sarkazm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2011 No.... kurnia od jutra 2 dni po 12h w robocie, nie będzie kiedy pograć ;-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2011 Wystarczy przegrać katalog z grą i tam odpalić 2x update? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2011 Ja tam wrzuciłem do jednego wora, skończy się imprezka to odinstaluję. W końcu i tak na razie będę na tym kosił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2011 ja zrobilem kopie. co by sie pozniej nie szarpac ze skinami itp. nie ma sensu sciagac klienta bo jest taki sam jak nasz. btw. zrobilem kanal purepc. zapraszam do smigania czyms innym niz na codzien :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...