jonathan Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Niech mi ktos powie... Czy jak mam panther to nowy patch zamieni mi ja na panthere2, a panthere2 na E-50?? Bo jakos nie usmiecha mi sie wywalic zaraz 160.000 expa i 3.000.000 kasy na pathere2 i mi ja zostawi tylko nie bede mial mozliwosci zakupu dzialka 105mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Wcześniej było że jak ktoś miał t23 to zamienili je na perschingi a perschingi na pattony (te same tiery przed i po patchu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Niech mi ktos powie... Czy jak mam panther to nowy patch zamieni mi ja na panthere2, a panthere2 na E-50?? Bo jakos nie usmiecha mi sie wywalic zaraz 160.000 expa i 3.000.000 kasy na pathere2 i mi ja zostawi tylko nie bede mial mozliwosci zakupu dzialka 105mm Z tego co pamietam w ramach wymiany dostaniesz 3002DB z 100% zaloga, Pantere 2 i dodatkowy slot w hangarze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Argh... Wam tez ten patch tak wolno sie sciaga? U mnie idzie jakies 80 kilo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Mi się nic nie ściąga :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 (edytowane) U mnie wyskakuje info, że mam najnowszą wersję gry, przy próbie zalogowania na konto przerzuca na ich stronę z patchem 6.5 :/ Wczoraj dobijałem na PzIV do hummela mam nadzieję, że zostało to osiągnięcie na ich serwie:P 35,4k expa w 4 dni ^^ Edytowane 10 Sierpnia 2011 przez Ram1rez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Ano faktycznie... Sciagam znowu ta wersje ktora mam... Chyba jednak lekarz mial racje wysylajac mnie na L4... A swoja droga to mogli by udostepnic juz wersje 6.6 do pobrania... Według tego co pisze na kliencie do 14 serwery beda w maintenace... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Kurde no... Niech odpalaja te serwery... Koniec wolnego sie zbliza ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 O co chodzi z tym updatem? Wywala na stronę WOT z updatem do wersji 6.5. ????? Coś się ruskim popie........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Może jak nikt nie będzie grał to się kapną, ze mają stare wersje plików na serwerze :P . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 NA ruskiej stronie mają już wersję 6.6 ciekawe czy można ciągnąc stamtąd? czy dla EU jest inna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Niezly posliszg.. Patcha brak Serwery leza Na stronie brak specyfikacji nowych pojazdow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Nooooo a ja tu ciagle czekam.... A jagdtiger sam sie nie zrobi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadoweye Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 o dodatkową godzine sie przesunie... ja jestem ciekaw jak to będzie z cieżkimi czołgami [tygrysy VK etc.] bo tam też sie sporo zmienia ale niema nic w informacjach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Już można ściągać. Niestety leci jak krew z nosa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 A skąd ciągniesz, bo na oficjalnej stronie nic nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Updater ruszyl - 264,47 MB do sciagniecia. Ale to raczej potrwa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Nałogowcy :razz: Miałby ktoś ochotę pograć w klanie? Ze znajomymi coś tam organizujemy dla funu może coś z tego więcej będzie;) Ciekawe czy mój wypracowany w nocy hummel został na koncie. Za parę minut dowiem się czy mój VK3601 jako ciężki czołg dostał jakiegoś bonusa w grze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 update można bezpośrednio od nich z serwera ciągnąć,prędkość bez porównania ze ssaniem torrenta przez klienta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 (edytowane) 1 bitwa za mną :P Miałem już okazję poobijać nowe czołgi :D Edytowane 10 Sierpnia 2011 przez HaNz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 (edytowane) Updater jest strasznie wolny. Ściągam plik ze strony i śmiga aż miło. Edytowane 10 Sierpnia 2011 przez SilaHD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Ale spieprzyli ;/ Panthery sa maksymalnie uwstecznione ;/ Myslalem ze chociaz bedzie mozna nawiazac walke z T54 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Updater jest strasznie wolny. Ściągam plik ze strony i śmiga aż miło. U mnie szlo 700 kilo i spadlo do 40 kilo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Słyszeliście o zmianie jaką przyniesie patch 6.6? VK3601 zostanie czołgiem ciężkim U mnie cały czas jest średnim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 U mnie w garazu takze jako czolg sredni... Szkoda ze nie zostawili panther tak jak byly... znaczy sie dziala, konfiguracja... HP. Mogli je tylko przesunac w tierach o jedno oczko w dol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Wtedy by ownowala kazdy czolg T7 w grze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 No nie wiem... a tak zapierdziela taki T29 a ja mu moge polaskotac gasienice ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Hmm czyli jak kazdy inny T7 medium w grze? :) I tak jest lepiej niz w DB bo masz dostep do L100, ktore w odroznieniu od L70 moze przebic cos sensownego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Dokładnie, na pocieszenie macie wypasione E50 :D Nie gram niemieckimi czołgami ale po tym patchu napaliłem się już na zmiany w radzieckim drzewku :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Przeciez E-50 to dokladnie to samo co Panthera2 przed patchem Najlepsze jest to ze wszystkie osiagniecia panthery sa przepisane na panthere2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...