szkkam Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2011 Mam jedną wykorzystaną a i jakieś drobne mogę wysłać jeśli macie konto w mBanku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2011 Mnie też weźmiecie? Chętnie się dołożę :) To ma być klan dla nas czyli nie limitujemy przyjęć. Chyba jedyny limit to być członkiem forum purepc. Zgadza się? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo94 Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2011 Jak na konto w mBanku to również chętnie dołożę się kilka zł, logo klanowe na czołgu <3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2011 to ile uzbieraliscie? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2011 wbijajcie na kanał purepc w grze to dogadamy szczegóły to ile uzbieraliscie? :rolleyes: Jeszcze nie mamy konta w mbanku a tak to jest 10 chętnych. Teraz problem czy da się jeszcze kupić play nie otwierany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2011 To ma być klan dla nas czyli nie limitujemy przyjęć. Chyba jedyny limit to być członkiem forum purepc. Zgadza się? Rozchodzi się o to, że Wy wszyscy tutaj takimi "potworami" jeździcie a ja dopiero do Tigera ll dobijam (dzisiaj będzie już opracowany i jeszcze 0,5mln kasy i jest mój) i nie wiem, czy się na coś przydam z tym sprzętem? btw. co lepiej kupić w pierwszej kolejności - tygrysa 2, czy panterke 2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2011 Wedlug mne KT. Panthera byla OK. Panthera II nie daje takiego skoku jak Tiger>Tiger II. Niby E-50 jest bardzo mocnym medium to jednak po drugiej stronie jest juz E-75 a to juz jest potega. Tiger II wiec :) BTW: Gustav Line Breakthrough | News | World of Tanks znow cos szykuja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2011 Cholera nawet na chwile odejsc od kompa nie mozna ;) Jutro rozesle numer konta mbanku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2011 Cholera nawet na chwile odejsc od kompa nie mozna ;) Jutro rozesle numer konta mbanku. Też się pisze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2011 Rozchodzi się o to, że Wy wszyscy tutaj takimi "potworami" jeździcie a ja dopiero do Tigera ll dobijam (dzisiaj będzie już opracowany i jeszcze 0,5mln kasy i jest mój) i nie wiem, czy się na coś przydam z tym sprzętem? btw. co lepiej kupić w pierwszej kolejności - tygrysa 2, czy panterke 2? wg mnie tygrysa ale oba nie są dochodowe więc zależy czym chcesz sobie grać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2011 Rozchodzi się o to, że Wy wszyscy tutaj takimi "potworami" jeździcie a ja dopiero do Tigera ll dobijam (dzisiaj będzie już opracowany i jeszcze 0,5mln kasy i jest mój) i nie wiem, czy się na coś przydam z tym sprzętem? btw. co lepiej kupić w pierwszej kolejności - tygrysa 2, czy panterke 2? Poczekaj, aż dojdę do P2, to Ci powiem, co lepiej :lol: Co do potworów... jeszcze tylko 3 bańki do E-75 :twisted2: A na razie i tak robię panterę. Od czasów T34 przeszła mi ochota na pushowanie za wszelką cenę, więc E-75 będzie pewnie gdzieś na świętach, chyba że się wkurzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2011 To ma być klan dla nas czyli nie limitujemy przyjęć. Chyba jedyny limit to być członkiem forum purepc. Zgadza się? Proponuję przyjąć taką samą zasadę jak w topicu ze Steamgifts - chętny do klanu musi mieć jakiś staż na forum. Na razie to bez znaczenia, ale jak kiedyś dojdzie klanowa zbrojownia czy coś, to żeby uniknąć sytuacji, że ktoś się rejestruje tylko po to, żeby się do klanu wkręcić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2011 TO jeszcze polećcie jakiś sensowny zestaw słuchawkowy do teamspeaka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2011 OK - dzięki - biorę tygrysa, pantera poczeka. Do zarabiania kupiłem wczoraj i wymaksowałem Pz lV ale grając tygrysem bez premki też wychodzę na plus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2011 a ktory tier VIII jest dochodowy. przeskok z KT na E75 dopiero daje frajde. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2011 Myślicie, że jest sens zostawiać su-85 wymaksowane? Czy lepiej przenieść załogę wyżej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 su85 z 107mm ladnie zarabia. sam zachowalem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Co do klanu to również się piszę i proszę dane do przelewu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Jeżeli 11 osób wpłaci po 2,50 to mamy kasę na dwie gazetki :) Do każdej dodać ile się da wykorzystanych już kodów i klan będzie miał od razu golda na jakieś akcje. Pewnie się przyda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Proponuję przyjąć taką samą zasadę jak w topicu ze Steamgifts - chętny do klanu musi mieć jakiś staż na forum. Na razie to bez znaczenia, ale jak kiedyś dojdzie klanowa zbrojownia czy coś, to żeby uniknąć sytuacji, że ktoś się rejestruje tylko po to, żeby się do klanu wkręcić. Tylko i wyłącznie? Tz, że gdybym chciał polecić brata/kumpla (gramy bardzo często w plutonach) to oni nie będą mogli dołączyć do PurePC klanu bo nie mają konta na forum? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Myślę, ze w takich przypadkach po prostu będziemy się kierować zdrowym rozsądkiem. Jeżeli klan zgodzi się na przyjęcie takiej osoby za poręczeniem to wtedy powinna być taka możliwość. Myślę, że decyzje powinny w klanie podejmować te osoby, które fundują jego powstanie no i Michaelius jako założyciel. Myślę, że 12 osób wystarczy do tego grona, no i tylu nas mniej więcej jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 (edytowane) btw mam kodzik (gdzieś na biurku, jak znajdę to podam). Chętnie też dorzucę się do klanu w końcu to ja tak ostatnio parłem na jego założenie ;) Edytowane 22 Listopada 2011 przez Ram1rez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Ta, ja swoje dwa "ogonki" też przekażę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 No to dzialamy panowie a nie fandzolimy bo w tym tempie zalozymy klan jak WoT umrze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Są jeszcze jakieś miejsca? :) Ogólnie idea klanu dla zapalonych ale jeszcze nie "nolifeów" do mnie przemawia, a 2,50 to nie fortuna. Problem jak na razie ze składem bo 6 tier (E8) to mój maks, a i tak najbardziej lubię Marderka. No i mam jeszcze znajomego z którym gramy w plutonie a który z forum ma nie wiele wspólnego i fajnie jakby można było mimo wszystko takich ludzi też rekrutować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 No spoko, czekamy na konto od Michaeliusa ;) I tak przez nas musi iść do kiosku po gazetki ;) Nie uważam, aby limitować przyjęcia z powodu braku tieru. Nie taki jest motyw zakładania klanu. Prawdopodobnie nie będziemy w ogóle atakować mapki a jeżeli to dla zgrywu i bez żadnej presji. Więc na teraz lista osób, które chcą płacić te drobne 2,50 na rzecz zakupu gazetek i założenia klanu: Michaelius - założyciel Sławomir Guzik (maxymili) SilaHD (OberSchlesien_Pancer) ram1rez costi + dwie końcówki z kart Trawienny bobras kiisiio Gregu rosolini tribute armt tom256 zul22 ponury dodatkowo dwóch kolegów ram1reza być może dodatkowo m@ti dorzuci użytą kartę Miejsc jest 100 więc bez nerw. Powinno wystarczyć ;) Uwaga, PINY ze zużytych kart wysyłajcie na priv do Michaeliusa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Styknie 1 gazetka + kilka kodow z paroma zeta reszty. To wychodzi zrzutka po 1 zeta. Mam nadzieje, ze uda mi sie dorwac gazetke w kiosku jakims dzisiaj. BTW nazwa Klan PurePC i tag PPC czy ktos ma jakis lepszy pomysl ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Jestem za PurePC i PPC. Jeszcze trzeba mysl przewodnia opracowac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 (edytowane) "No pressure Pure fun " ;) Czy jak zakosimy logo to z lewej gornej czesci portalu to bedzie ok ? edit: rozeslalem PW jak ktos nie dostal a chce sie dorzucic to niech pisze :) PS. Costi do ciebie nie wysylalem bo i tak sie widzimy w czwartek ;) Edytowane 22 Listopada 2011 przez Michaelius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Zonk, chciałem sobie dziś wklepać swoje karty (2 sztuki) żeby kupić 2x1500 golda, a tu przy drugiej karcie taka niespodzianka: paysafecardError You have already used a promotional card and may not use another one. Please try again. Ktoś się z tym spotkał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...