maxymili Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Kolega powyżej pisał w takiej sprawie do suportu. Ktoś mu wpisał te kody wcześniej, ale niezbyt rozważnie bo za to grozi ban. Pisz do supportu jak on. World of Tanks - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne - strona 144 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 (edytowane) Kupowales w kiosku jakims czy w markecie /samoobslugowcu jakims ? Edytowane 22 Listopada 2011 przez Michaelius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 (edytowane) "No pressure Pure fun " ;) Dobre, na pewno po 1zł.?Bo po odejściu od kasy reklamacji nie uwzględnia się :wink: Edytowane 22 Listopada 2011 przez SilaHD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Ja tam przelałem 2,50. Często tak jest, że dużo chętnych chce wpłacić a wpłaca mniej. Nie chce aby zabrakło. No i żona mi wyrzuciła kartę więc tego dodać nie mogę. Reszta jak wpłaci po 1zł myślę, że starczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Starczy. Jak sie uzbiera wiecej to conajwyzej kupie jeszcze jedna i bedzie troche golda na koncie klanu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Kupowales w kiosku jakims czy w markecie /samoobslugowcu jakims ? Jedno w Empiku, drugie w kiosku w metrze, aczkolwiek kobieta mi prosto z paczki podała. Mi to bardziej wygląda na komunikat związany z tym, co jest na karcie namazane, że jedno konto - jedna karta. No nic, potem napiszę do supportu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 (edytowane) Hmm mi przyjelo 3 kody z gazetki bez problemu, wiec obstawialbym ten empikowy egzemplarz. Edytowane 22 Listopada 2011 przez Michaelius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Starczy. Jak sie uzbiera wiecej to conajwyzej kupie jeszcze jedna i bedzie troche golda na koncie klanu. Poszło 2,5 PLN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Panowie, czy jestem odosobniony w tym odczuciu i nie umiem tym jeździć, czy w swoim tierze T1 to po prostu beznadziejny czołg? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 T1 to świetny czołg po założeniu najlepszej armatki i innych modułów. Trafi ana fajne tiery i jak się dobrze chowasz i nie gnasz na złamanie karku to na prawdę żal go potem sprzedawać. M6 też po rozwinięciu spisuje się nieźle ale nigdy nie dał mi takiej frajdy jak wymaksowany T1 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Panowie, czy jestem odosobniony w tym odczuciu i nie umiem tym jeździć, czy w swoim tierze T1 to po prostu beznadziejny czołg? Bardzo fajny czołg, z żalem się go pozbyłem, lepsze losowania niż KW, a i fun dla mnie większy niż w ruskim odpowiedniku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Trzeba napisać prośbę do właściciela portalu o zgodę na wykorzystanie nazwy i logo portalu w nazwie klanu. Costi, jako moderator może Ty się tym zajmiesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 (edytowane) Wysłałem do Michaeliusa ogonki z 2 kart ~16zł.Jak to będzie z logiem klanowym jeśli ma się zmienione skiny czołgów ? Edytowane 22 Listopada 2011 przez M@TI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Panowie, czy jestem odosobniony w tym odczuciu i nie umiem tym jeździć, czy w swoim tierze T1 to po prostu beznadziejny czołg? Odsobniony nie bo sporo osob marudzi na T1 , a moim zdaniem to jedna z lepszych maszyn na swoim tierze. Choc trzeba sie przyzwyczaic, ze czasem slabo go losuje i cala bitwe bedziesz strzelal HE ;) A z drugiej strony czasem losuje go tak, ze to inni z rozpaczy beda przelaczac na HE by zarysowac ci farbe na kadlubie ;) Tylko dzialo trzeba odkryc bo pierwsze to rozpacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 No spoko, czekamy na konto od Michaeliusa ;) I tak przez nas musi iść do kiosku po gazetki ;) Nie uważam, aby limitować przyjęcia z powodu braku tieru. Nie taki jest motyw zakładania klanu. Prawdopodobnie nie będziemy w ogóle atakować mapki a jeżeli to dla zgrywu i bez żadnej presji. Więc na teraz lista osób, które chcą płacić te drobne 2,50 na rzecz zakupu gazetek i założenia klanu: Michaelius - założyciel Sławomir Guzik (maxymili) SilaHD (OberSchlesien_Pancer) ram1rez 2,50zł costi + dwie końcówki z kart Trawienny bobras kiisiio Gregu rosolini tribute armt tom256 zul22 ponury dodatkowo dwóch kolegów ram1reza być może dodatkowo m@ti dorzuci użytą kartę Miejsc jest 100 więc bez nerw. Powinno wystarczyć ;) Uwaga, PINY ze zużytych kart wysyłajcie na priv do Michaeliusa. 2,50zł poszło uaktualniajcie listę by wiedzieć ile już mamy na klan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Hmmm...to może jednak osobny temat na forum (chyba ktoś to już proponował), albo chociaż lista z osobami na początek tego wątku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Możecie mnie dopisać.. Nie łapię jeszcze tylko o co chodzi z tymi kartami itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Ja się pisze ale nie mam konta, więc mogę tylko wysłać pin ze zużytej karty. Swoją drogą to na pewno można tak wykorzystać tą resztę na innym koncie? BTW To z tym kupowaniem Play'a to bym się radził pospieszyć, ja dziś się musiałem sporo nabiegać żeby znaleźć tę gazetę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo94 Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Przelew (2,50zł) poszedł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Radzę poczytać i niestety ale wpisywanie kilku kodów na 1 konto już nie działa więcej w temacie: Play doładowanie do WoTa - World of Tanks official forum - Page 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 za dobrze bylo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Co teraz robimy? 39,95 kosztuje akurat 2500 golda na klan. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Nie dobrze, a miałem to w weekend ogarnąć :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 (edytowane) Chyba że ktoś kupuje większą ilość i dodamy na te 2500, wtedy wyjdzie taniej. Albo dajmy sobie spokój. Co sądzicie? Edytowane 22 Listopada 2011 przez Sławomir Guzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Ale nadal chyba można kupić dwie gazetki i wrzucić 2x1500. Nie wychodzi tak opłacalnie ale daje radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Karty są ważne do 30.12, więc może jeszcze się coś zmieni w tym temacie... Ale nadal chyba można kupić dwie gazetki i wrzucić 2x1500. Nie wychodzi tak opłacalnie ale daje radę.No właśnie nie da się, patrz mój wcześniejszy post. Zostało wprowadzone ograniczenie "1 konto - 1 karta". A cholera miałem się wczoraj za to wziąć, tylko zająłem się czym innym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Jak widać nie, skoro odrzuca dodanie drugiego kodu. Może że komuś zostało 2500 golda z gazetek i zechce go odsprzedać zakładając klan? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 W najgorszym wypadku zrzucimy się zamiast 30zł 40zł i kupimy normalnie. Już i tak chyba tej kasy trochę jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Zrobiłem przelew (2.50zł), ale widzę, że zaczęły się problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 2,5 poszło O jak dobrze, że kupiłem dzisiaj tylko jedną gazetkę. A chciałem więcej, tylko opowieści o niedziałających kodach mnie powstrzymały :) To w takim razie wysyłanie "ogonków" też już nie ma sensu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...