m4r Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2012 Bo mało kto ma 120tkę a ze 105tką jak Cię wrzuci z IS-7, E100 i E75 to możesz im naskoczyć.. mnie wcale ten niski współczynnik nie dziwi. Ze 120 też im możesz naskoczyć. Jedyna szansa, to trafienie na mapkę, gdzie masz odpowiednio ukształtowany teren. Inaczej obrywasz zawsze, wszędzie i od każdego. ########## Zabawa z IS-3. ########## Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2012 No dobra, ale jak ktoś już dofarmił do t34 to grając t29 i t32 raczej nauczył się, żeby chować wannę. A micromaus nie miał być wycofany ze sprzedaży? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2012 Witam Ma ktoś do odsprzedania kartę i kod z gazetki bo u mnie nie ma szans kupić jej, zwiedziłem wszystkie sklepy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrak_ Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2012 (edytowane) No dobra, ale jak ktoś już dofarmił do t34 to grając t29 i t32 raczej nauczył się, żeby chować wannę. A micromaus nie miał być wycofany ze sprzedaży? Niekoniecznie, dzisiaj miałem w teamie dwa takie osiołki na górze tabelki, mając do pomocy lowe i kt dali się pojechać przez 2 typy i lorraine. Wycofują ze sklepu, jako gifta będzie można go pewnie nadal dostać. Edytowane 15 Lutego 2012 przez qrak69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2012 (edytowane) Niekoniecznie, dzisiaj miałem w teamie dwa takie osiołki na górze tabelki, mając do pomocy lowe i kt dali się pojechać przez 2 typy i lorraine. Wycofują ze sklepu, jako gifta będzie można go pewnie nadal dostać. Miałem takich wczoraj. Pojechali hurtem (chyba w siedmiu) jedną stroną, ja z medami drugą. Hurt został zmieciony z powierzchni ziemi przez 2 TD i 2 HT. A nas rozniosła reszta ich teamu plus ci, którzy dojechali z tej ścieżki :mur: ____________ Whahahaha owned :D Tygryso-Porshowanie, czyli "mam tak często, przyzwyczaiłem się" :lol: ____________ L0L 2.0 << nowy rekord, zrobiony... trollgunem na M5 Stuart. << no i snajper. Myślałem, że z tym działem to niemożliwe :lol: Edytowane 15 Lutego 2012 przez m4r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sovijet Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2012 Witam, Jestem nowy na forum, a że zobaczyłem temat, to postanowiłem opowiedzieć trochę o sobie, a właściwie o moim koncie w World of Tanks. Mój garaż wygląda następująco: ZSRR:IS-3, T43, T127, Tetrach USA: T30,T34,T20,T95, M4A2E4 Francja: AMX 50B, Lorraine 40t III Rzesza(moje "oczko") GW Tiger, E50, E100, Jagdtiger I kilka pomniejszych czołgów. Należę do klanu Pigs In Tanks. Moje ogólne doświadczenie to: Ponad 7000000EXP 11618 bitew 13115 zniszczonych czołgów 603 to moje średnie doświadczenie per battle(głównie z powodu długiej gry bez premki) Zadane uszkodzenia to około 13mln Najwięcej doświadczenia na bitwę to 2580 na E75, bez żadnych pierwszych dni czy czegoś w tym rodzaju. Najwięcej zniszczonych czołgów w bitwie mam na E75- mam ich 11 na Ruinbergu Moja pozycja w rankingu to 2858 miejsce. To jest tak pokrótce przedstawienie mojego konta. Jak ktoś ma jakieś pytania do tych czołgów, czy inne na temat WoT może pisać, postaram się odpowiedzieć, jako closed beta tester. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2012 Witam na forum! "Ranga" CBT na nikim tu wrażenia raczej nie zrobi, połowa pewnie betę pamięta. ;) Zresztą, tyle razy się wiele rzeczy zmieniało, że wrażenia z bety słabo się mają do obecnej gry. BTW. jak wytknąłem Overlordowi, że znowu się patch obsuwa, a miały być tak szybko, to puścił farbę, że oprócz dwóch nowych map przerobiony zostanie Komarin - dojdą dwa przejazdy przez wodę, po obu stronach wyspy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sovijet Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2012 Witam, I nie ma wrażenia robić ;) ogólnie wiesz, oni tj. WarGaming z robotą się nie spieszą, ot co marketing :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2012 Za to pytanie mogę zapłacić głową ale co mi tam. E75 czy IS-4? Co lepsze stock/full upg? Jeśli ktoś by mógł napisać 4 zdania o E75 byłbym wdzięczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2012 Na starcie w E-75 dostajesz (o ile miałeś KT na elite) odblokowany przedostatni silnik + 105mm + pierwszą wieżę z pancerzem (chyba) takim samym jak w KT. Na tym silniku czołg jako - tako się toczy (sprinterem nie jest :lol: ), a 105mm zadaje jednak trochę więcej obrażeń, niż stockowe 88L71. Poza tym dużo zależy od tego, na kogo trafisz. Przeciwko 9 tierowi @ elite masz szansę tylko jak masz support i strzelasz tylko i wyłącznie w weakspoty. W każdym innym przypadku jest pozamiatane. Poza tym E-75 ma chyba bardziej widoczny weakspot w postaci peryskopów dowódcy, w które wchodzi wszystko, więc trzeba się pilnować. W zwarciu chyba lepszy jest IS-4 - trudniej wcelować w weakspoty. Ale już na odległość lepiej imo siedzieć w E-75 - dużo dingów i jedyna szansa to trafienie w spód, albo koło - wszystkie inne strzały to strata amunicji. IS-4 przez ten dziwny pancerz ma praktycznie pod każdym kątem jakąś "prawie" prostopadłą powierzchnię na przodzie. Więcej dingów od niego mam jak stoi prostopadle, niż pod kątem (0hp hity bez krytyka pomijam). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbq Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2012 Pytanie czy w promocji Komputer Świat Gry można wpisać 3 kody po 7 EURO jakie posiadam i kupić jednorazowo 5500 złota zamiast 3 x 1500 złota? jest jakaś różnica? ;) najwazniejsze, ze się to wszystko sumuje i sie opłaca bardziej niż kupowanie golda przez WOT.. fajna promocja ;) natomiast ten kodzik na 300golda + 3 dni premium można użyć tylko jeden.. więc takim sposobem jak ktos potrzebuje, odsprzedam 3x kod na "300gold + 3 dni premium".. pw jak coś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2012 jutro od 6:30 nowy event, koszary taniej i przeszkolenie załóg, plus niektore czołgi o połowe(amx 13 90, t29, panther itp) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2012 Hmm jak sie postaram to 13 90 byloby do kupienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2012 jest jakaś różnica? ;) najwazniejsze, ze się to wszystko sumuje i sie opłaca bardziej niż kupowanie golda przez WOT.. fajna promocja ;) Różnica 1000 golda... Może ktoś testował czy da się zrobić tak jak opisał kolega Sturmovik? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2012 Różnica 1000 golda... Może ktoś testował czy da się zrobić tak jak opisał kolega Sturmovik? Nie da się , jest tylko miejsce na wpisanie jednego kodu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2012 Wycfanili sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2012 No rzesz.... szlag mnie chyba trafi z tym E75 - nie mam ostatnio do niego szczęścia, same porażki Porażka Bitwa: Bagno 16 lutego 2012 20:45:47 Czołg: E-75 Doświadczenia: 702 Kredytów: 43 492 4 ubite tanki kilka poważnie uszkodzonych, kolo z teamu też na E75 ubił 6 Na koniec we dwóch zostaliśmy na mapie przeciw 5, obaj po ponad 90% i byśmy im dokopali, gdyby nie ta je**** arty :( :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2012 (edytowane) wiem, że tutaj mało kogo to interesuje, ale na NA, jest special z exp x5 :D + do tego dołącze promocje z walentynkami to mam exp x5.5 :lol: szkoda tylko że mam poprawkę i muszę się na nią uczyć :mur: :mur: Edytowane 16 Lutego 2012 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2012 moze nie wszyscy czytali Aktualizacja 7.1.1 | News | World of Tanks a wy chcecie 7.2 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2012 (edytowane) wiem, że tutaj mało kogo to interesuje, ale na NA, jest special z exp x5 :D + do tego dołącze promocje z walentynkami to mam exp x5.5 :lol: szkoda tylko że mam poprawkę i muszę się na nią uczyć :mur: :mur: Jeżeli masz premium i exp x5 to daje Ci to exp x7,5 a nie x5,5 ;) Wycfanili sie :)To nie tak, wtedy mielismy paysafe card, a teraz ulimate game card. Przy okazji wyczytałem w tej gazetce, że po premierze world of warplanes, a to pewnie gdzieś w połowie roku kasa z goldem kredytami mają być wspólne więc nie warto marnować golda i free expa, jeszcze się przyda :) Edytowane 17 Lutego 2012 przez Sławomir Guzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2012 Qrcze, nigdzie nie mogę dorwać tego KŚG... wszędzie tylko jakieś stare numery Extra... damn.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2012 Qrcze, nigdzie nie mogę dorwać tego KŚG... wszędzie tylko jakieś stare numery Extra... damn.. Pewnie na Allegro kody juz od dawna sprzedają w cenie 2x czasopismo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2012 Qrcze, nigdzie nie mogę dorwać tego KŚG... wszędzie tylko jakieś stare numery Extra... damn.. Dziś widziałem 3 szt w Tesco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEWYORKER Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2012 Dzisiaj trafiłem kuriera. [/img] Uploaded with ImageShack.us Jakoś specjalnie to on się nie bronił. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2012 (edytowane) Ja się właśnie zastanawiam jakie działo sobie wziąć do KV 152mm M-10 czy 110mm ZiS-6 i nie wiem czy iść w powera, czy lepiej słabiej a szybciej. Jak na razie gra mi się KV całkiem dobrze i nawet nie jest taka mulna. @NEWYORKER: Gratuluje upolowania kuriera:) Edytowane 17 Lutego 2012 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms2ms Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2012 107mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2012 Ja się właśnie zastanawiam jakie działo sobie wziąć do KV 152mm M-10 czy 110mm ZiS-6 i nie wiem czy iść w powera, czy lepiej słabiej a szybciej. Jak na razie gra mi się KV całkiem dobrze i nawet nie jest taka mulna. @NEWYORKER: Gratuluje upolowania kuriera:) Ten dylemat był już rozważany wiele razy w tym temacie :) Ja 90% z ponad 600 bitew KV grałem 107-ką. Derp gun był dobry w becie, gdy się zdarzało 3/4 Tigera zdjąć. Teraz ponoć jest gorzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2012 A moim zdaniem, po ostatnich zmianach, derpgun ma dużo więcej sensu od 107, która często odbija się od tier 8 i 9. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2012 (edytowane) Amerykańskie TD po 7.2: T49 Tier V M8A1 Tier IV M18 Hellcat Tier VI T25-2 Tier VII T28 Prototype Tier VIII Edytowane 17 Lutego 2012 przez Sławomir Guzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 Ciekawe co pokażą nowe TDki, ja sobie sprawię Hellcata bo dobrze mi się grało Volverinem i Slugerem a ten powinien być podobny w "obsłudze", jeszcze żeby miał 90mm to będzie dobrze. Patrząc na te obrazki mam wrażenie że nawet T25-2 i T28 Prototype mają bardzo słabiutko opancerzoną wieżę co nie wróży im długiego życia na polu bitwy przy spotkaniu z czołgami z jakimi im przyjdzie walczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...