Trawienny Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2012 LOL.. mam szanse na pierwsze miejsce? IS7 najpierw zdjal naszego a potem wpadl do wody... 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2012 (edytowane) Epicka bitwa nie ma co. Co do zarobków, to z VI tieru KV-1S potrafi nieźle zarobić. Najgorzej jak zostaje 2-3 przeciwników i ma się sporą przewagę, bo wtedy geniusze zamiast normalnie próbować coś jeszcze ustrzelić to jadą popełnić samobójstwo, żebyś expa i kredek za nich nie dostał. Edytowane 29 Września 2012 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2012 Po raz kolejny zaobserwowałem coś dziwnego i znowu w roli głównej typ 59. Scoutuje, zabijam z bliska arte, nagle dostaje strzała a dwa metry ode mnie stoi właśnie typek, który się pojawił znikąd.. wtf. ;/ To zasługa nowego camo, czy po prostu jakiś bug z typem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2012 Zauważyłem to samo, typek pojawił się , strzelił i pojechał dalej od razu za plecami znikając. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2012 (edytowane) To widocznie bug, trzeba zgłosić do supportu, bo śmieszne to jest. ;> --- zgłaszam się do konkursy na najlepszą porażkę ;> ripleja nie ma, bo nie nagrywam ;> przy okazji zdobyłem nowy medal Radley'a-Waltersa, zadałem 6200 dmg, zabiłem 9 wrogów, ale to nie wystarczyło, żeby moja drużyna wygrała a najlepsze na koniec, tak się podnieciłem, że przy 8 killach zrobiłem screena, dysk zaczął mielić, gra sfreezowała i w między czasie IS zaczął mnie kąsać od tyłu, phail jak cholera :D bez premki ofc, na czołgu zrobione gąski, 105 i wieża Edytowane 29 Września 2012 przez ath 8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2012 Kto gra Panterą II lub grał wie jak jest ciężko dlatego liczę na + :) 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2012 (edytowane) Ta nowa fizyka daje możliwość uniknięcia części kosztów naprawy, choć nie do końca fair w stosunku do przeciwnika. Potrzebna jest tylko mapa z wodą - jeśli widać że bitwa jest przegrana to dajemy nura pod wodę. Załoga się topi ale czołg jest nie uszkodzony i za naprawę płaci się niewielki ułamek tego co normalnie. Tak oszczędzam kasę grając na tierach IX-X. ;) @zulik_ Demole's Damage Panel http://worldoftanks....s-damage-panel/ Edytowane 29 Września 2012 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2012 (edytowane) Ta nowa fizyka daje możliwość uniknięcia części kosztów naprawy, choć nie do końca fair w stosunku do przeciwnika. Potrzebna jest tylko mapa z wodą - jeśli widać że bitwa jest przegrana to dajemy nura pod wodę. Załoga się topi ale czołg jest nie uszkodzony i za naprawę płaci się niewielki ułamek tego co normalnie. Tak oszczędzam kasę grając na tierach IX-X. A ja mam medal Kołobanowa za samodzielną wygraną przeciwko 5 lub więcej, w moim przypadku sześciu przeciwnikom. Musiałem wygrać, bo nie było gdzie dać nura @ath tak policzyłem, że jak byś to wygrał z mnożnikiem x5 i premium to dostał byś blisko 20k expa :P Mocne :) Edytowane 29 Września 2012 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2012 Może głupie pytanie, ale ile więcej expa i kasy się dostaje za wygraną niż za przegraną?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2012 expa dwa razy tyle, kasy tyle samo. Jak jest pierwsza x2 to cztery razy i odpowiednio przy x5 dziesięciokrotnie więcej expa. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 Nie prawda. Wygrywajac bitwe dostajesz +50% exp i dodatek do kredek "na wejscie": http://wiki.worldoftanks.com/Battle_Mechanics#Experience_and_Credits Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sturmovik Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 (edytowane) Czy tez macie wrażenie iż 8.0 to kolejne zmniejszenie zarobków w kredytach? Edytowane 30 Września 2012 przez Sturmovik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo.k Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 Czy tez macie wrażenie iż 8.0 to kolejne zmniejszenie zarobków w kredytach? Również mam wrażenie ,że mniej kredek wpada po bitwie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 World of Flying Tanks : :lol: 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 Na el haluf rozpedzilem e50 do 77km/h po czym wykonalem piekny kilkudziesieciometrowy lot. I myslalem ze to bylo duzo ale powyzsze przebija wszystko :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryndza Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 (edytowane) Co za gra... Zacząłem robić amerykańskie medy. Doszedłem do M4 Shermana. Gra mi się nim wyśmienicie tylko mam na nim same porażki. Prawie zawsze gram z bandą debili (sam nie jestem uber pro, ale jak trzeba to potrafię zbić capa i nie pcham się w lemming train). Do czego zmierzam - grając medemi jesteś dużo bardziej uzależniony od innych graczy w teamie. Sam niewiele zdziałasz. Grając HT'kami masz duuużo większy wpływ na wynik bitwy. Edytowane 30 Września 2012 przez bryndza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 No co Ty. ;> Dlatego solo gram HT a w plutonach ja med + HT + arty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 Tylko na co Ci te plutony, jak cała drużyna nic nie gra :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 To, że już w dwie osoby masz wpływ na przebieg walki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 Jak się pozbyc tych dziwnych przycięć w sniper mode ? pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 (edytowane) Defeat! Map: Siegfried Line 30 września 2012 18:27:10 Vehicle: T30 Exp: : 967 Credits: : 56 739 zrobilem 5500 dmg, lepszy byl tylko e75 z 5540dmg... 90% druzyny zrobilo mniej dmg niż miały hp ich czolgi, np nasz e50 zrobil 800dmg pokonały mnie ostatnie 2 arty przeciwnika, nie moglem trafic z rozbitego działa między kolumnami... http://www.sendspace.com/file/368hqh Edytowane 30 Września 2012 przez Gregu 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 Daj lepiej screena, bo chyba mało kto ściąga te replay'e. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryndza Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 (edytowane) Działa wam gra? Nie mogę się zalogować, forum wota też nie działa... EDYTA: Forum już działa Edytowane 30 Września 2012 przez bryndza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 (edytowane) To jest ogólny problem, bo ja na NA serwer też się nie mogę zalogować, macie tu na osłodę kolejny filmik z ELC : http-~~-//www.youtube.com/watch?v=xquCIwQfn7o&feature=plcp Edytowane 30 Września 2012 przez dzik86 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 Powinna być jakaś odznaka za zabicie kogoś takim skokiem ;) Jak Vertical Takedown z Burnouta :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sturmovik Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 To jest ogólny problem, bo ja na NA serwer też się nie mogę zalogować, macie tu na osłodę kolejny filmik z ELC : http-~~-//www.youtube.com/watch?v=xquCIwQfn7o&feature=plcp Dobre :) w bunkrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 Znow nie dziala. Server reboot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 serwer zajęty, trwają prace konserwacyjne forum WOT nie działa, error 500 strona działa, ale ładuje się bardzo powoli. Nie prawda. Wygrywajac bitwe dostajesz +50% exp i dodatek do kredek "na wejscie": http://wiki.worldoft...nce_and_Credits Pacz ;) nigdy tego nie policzyłem a to spora różnica jest. Tak mi się jakoś wydawało, że x2. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 Łukaszenko wpadł i zrypał... ;) - http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/165304-current-log-in-issues-info-here/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 No i mnie Boxster ubiegl. NA i EU mialy problemy z logowaniem z kuli NO_LOGINAPP. Zaraz sie okaze ze WG niechcacy naprawi problemy jakie niektorzy maja z fps lub pingami :P No nic.. na TuskVisionNetwork leci "Chlopaki nie placza". Warto odswiezyc ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...