Trawienny Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2013 (edytowane) Kiedys byl tylko bajerem a od niedawna cammo odpowiednie do mapy (bialy na zime, itd) daje 5% (siatka daje 25%): http://wiki.worldoft...nics#Camouflage EDIT: Banzai szybszy niz T-50-2 Edytowane 13 Marca 2013 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2013 (edytowane) Na dobra sprawe dzialo to jego jedyny ewentualny plus. Wszystko poza tym to juz tylko powod do nerwow. Wolny, miekki i sporo expa trzeba sie przemeczyc, zeby wejsc na wlasciwa linie. To opinia bardziej doswiadczoych ode mnie, ja TDkow ogolnie nie trawie ;P A może miękki i wolny był user? Takie opowiadanie historii z trzeciej ręki jest ..... Pograj i wydaj własną opinię. Edytowane 13 Marca 2013 przez ShaoLee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2013 (edytowane) Na konkurs to i tak chyba za mało, ale bitwa epicka Zwycięstwo! Fiordy - 13 marca 2013 12:08:06 Pojazd: GB73_AT2 Doświadczenie:: 1 381 Kredytow: 20 681 Medal Kołobanowa, Stalowa ściana, Snajper, Opanowany Sam na pięciu, ostatni padł na 20s przed końcem ^^ Mało klawy nie zjadłem przez tego wolnego żółwia pzd Edytowane 13 Marca 2013 przez jurek911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2013 (edytowane) Może ktoś z was podesłać mi na maila oryginalny plik VehicleAppearance.pyc z katalogu res/scripts/client? Z góry dzięki Testuję sound mody i niestety nie zrobiłem backupu tego pliku.. edit: nieaktualne Edytowane 13 Marca 2013 przez Yog-Sothoth Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2013 Pojazd: GB73_AT2 Masz Statistics pack z wersji 8.3? Scianij nowy bedziesz mial normalne nazwy nowych czolgow: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/177899-statistics-pack-for-084/ 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yonash25 Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2013 Panowie macie problemy z launcherem? U mnie od poniedziałku launcher nie jest w stanie wyświetlić "strony", ciągle sprawdza aktualizację i przechodzi w tryb "program nie odpowiada". Kłopot tylko u mnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2013 (edytowane) A może miękki i wolny był user? Takie opowiadanie historii z trzeciej ręki jest ..... Pograj i wydaj własną opinię. Gdyby to byla opinia kogos, kto ma chocby przecietne staty to bym jej nawet nie podawal. To opinia kilku gosci z klanu, ktorzy probowali sie na tym meczyc, a ktorzy regularnie zajmuja miejsca w konkursach i generalnie wyrozniaja sie na tle innych. Kazdy na tego TDka narzeka, nie slyszalem jeszcze nic pozytywnego na jego temat. Sam nie planuje nim grac z racji tego, ze nie lubie niczego co nie ma obrotowej wiezy ;P Tu masz replay z Gun Carriera jednego z tych narzekajacych. Nie sugeruj sie jednak wynikiem bo to nie jest norma ;P Edytowane 13 Marca 2013 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2013 i jak sie tu nie pociac... panterą z pinokiem nie da się solo wygrać... http://imgur.com/a/1YjEe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2013 Gdyby ktoś miał kurzącego się PS3 lub inne i zaczynał grę w WOT i chciałby hmmm handicap w postaci ciekawego konta dajcie znać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2013 ja tez bym chetnie sprzedal konto ale nikt go nie kupi (nie mam X tierów), a mam dwie złote maszynki SP i T34 - za prawie 400zł, licząc premium pomijając mój czas - minimum 500zł musiałbym wziąć - nierealne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 Coś słabo w tym tygodniu t-54 grają Podczas raidu nie ucierpiał żaden złoty pocisk, odnotowano jedynie drobne straty w jednostkach przypisujących sobie pochodzenie z rasy ariańskiej (z czego osobiście się bardzo cieszę ) pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 Nowy [atch, nowe czołgi. Tym razem T-60 i Leopard 1: http://worldoftanks.eu/pl/development Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 Ten Leopard moze byc ciekawy No i dopadlem "M" na IS3, dość ładny wyniczek ale co mnie bardziej cieszy to 10 killi 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 W końcu Leopard, trzeba myśleć o zbieraniu kasy na nowe zabawki. Tylko czemu akurat jak SC wyszedł? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 Ten nowy Leo będzie kontynuacją linii lekkich czy wsadzą go w linię średnich? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 podobno srednich po vkdb czyjak go tam zwał...tylko nie wiem w którym miejscu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 podobno srednich po vkdb czyjak go tam zwał...tylko nie wiem w którym miejscu... Po VkDB czyli ulubionym czołgu większości graczy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 X tier medów http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/173220-leopard-1-tier-x-german-medium/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 Mi tam chyba lezy ze 34k expa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 X tier medów http://forum.worldof...-german-medium/ To co będzie się dublował z E50M? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 Z tego co widziałem kiedyś przewidywane drzewko germańskie mają być 2 gałęzie medów. Na końcu jednej E50M na drugiej wcześniej wspomniany Leopard I Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 (edytowane) @Maciem 3100exp bez premki, bardzo ładnie. Gratki. Podklej replay, chętnie zerknę. Edytowane 15 Marca 2013 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 No i jest nowy event który zapowiada się naprawdę dobrze: http://worldoftanks.eu/news/6457-special-saint-patricks-day-pl/ Od soboty 16 marca, od godziny 06:10 do wtorku 19 marca, do godziny 06:00, w grze dostępne będą następujące bonusy: Polowanie na medale ― Służba patrolowa Chwyćcie Wasze lornetki i przekonajcie się, ile pojazdów, które staną się celem Waszej drużyny, jesteście w stanie wypatrzeć! Pomóżcie swojej drużynie uszkodzić przynajmniej 6 pojazdów poprzez wykrycie ich i zdobądźcie odznaczenie Służba patrolowa oraz dodatkowe 25 000 kredytów jako nagrodę! Bonus ten zostanie automatycznie przesłany na Wasze konto po otrzymaniu odznaczenia. Nie ma potrzeby rejestrowania się lub podejmowania jakichkolwiek innych działań, aby wziąć udział w wydarzeniu. Niszczyciele czołgów chowają się w zaroślach niczym węże. Czas wywabić je na otwartą przestrzeń! Trzykrotnie więcej doświadczenia dla załogi Całe to imprezowanie w koszarach musi przynieść jakieś korzyści. W ten weekend Wasze załogi będą się szybciej uczyły umiejętności! 30% zniżki na następujące czołgi ciężkie VIII poziomu: IS-3 radziecki T32 amerykański KV-4 radziecki VK 4502 (P) Ausf. A niemiecki Caernavon brytyjski PzKpfw VIB Tiger II niemiecki AMX 50 100 francuski 110 chiński Niezależnie od tego, który kraj jest Waszym ulubionym, w ten weekend rządzić będą ciężkie działa! Wszystkie poniższe czołgi zapewnią Wam 30% dodatkowych kredytów: Po zakupie jednego z tych czołgów możecie otrzymać dodatkowe kredyty, grając nimi podczas weekendu! A być może na końcu tęczy znajdziecie garniec kredytów. 50% zniżki na resetowanie umiejętności załogi Być może podczas tej imprezy stwierdzą, że chcą robić w życiu coś innego... 50% zniżki na wyposażenie Wypatrzyliście jakieś lśniące nowością gadżety dla Waszych czołgów? Kupujcie je za pół ceny, póki jeszcze możecie! Do 50% zniżki przy zakupie kamuflażu Niezależnie od tego, czy wydajecie kredyty czy złoto, za przemalowanie czołgu na zielono zapłacicie mniej! Zniżki na konta premium Trzy dni za 350 szt. złota (zamiast 650 szt. złota) Siedem dni za 650 szt. złota (zamiast 1250 szt. złota) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 (edytowane) IDEALNIE! Trafili pięknie. Wreszcie kupię premkę taniej, przesiądę się na T32 i przeszkolę załogę...perfect Zastanawia mnie tylko jedno, czy T32 warty gry jeżeli nie mam aspiracji na 9 i 10 tier? Konkretniej czy można się bez żalu pozbyć T29 i załogi, czy raczej zostawić ich sobie dla funu który jest świetny na tym HT. Pamiętam że wspominaliście T29 jako najlepszego z tej dwójki, w sensie lepsze losowania itd. T32 z tego co widzę nie różni się jakoś drastycznie specyfikacją. Ktoś przerobił, może pomóc w wyborze? Edytowane 15 Marca 2013 przez Havoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 t32 jest lepszy od t34, a gra sie bardzo podobnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 Troche powątpiewam w wyzszość t32 nad t34 szczegolnie przez duzooo słabsze działo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 No dobra, ale przyrównajmy T32 do T29 proszę ;) Tego premiuma zostawmy, nie wydam golda na czołg nigdy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 T29 ma super losowania, jak go wrzuci na topkę to często robimy niezły sajgon. T32 nawet jak wrzuci na topa to już nie ma takiego ownowania, nie mówiąc już jak wskoczymy na X. Trzena trochę zmienić taktykę i podejście po przesiadce z T29, więcej flankować, trollować wieżą i na pewno nosić ze sobą kilka prem pestek, bez tego może być ciężko. Mi ogólnie ten czołg bardzo podpasował, bo wymagał większej uwagi i zaangażowania. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2013 (edytowane) Fajną akcję miałem dzisiaj. Bitwa AMX M4 1945, tier 9. T69 zjechał naszego T95 z tyłu. Wystrzeliłem w T69, widząc jednak ze efekt mizerny a T95 jest w niebezpieczeństwie, rozpędziłem się przepychając T69 prosto pod działo T95. Strzał z T95 był ostatnim który biedny T69 zobaczył Ehh nie wiem co mam powedzieć już o tej <span style='color: red;'>[ciach!]</span>ianej grze. Lowe vs IS6. 4 hity w przód 600dmg obrazeń, JTiger z najlepszym działem. trafnienie w przód T-32 - bez penetracji, trafienie w przód Is4be penetracji Killa bitew wcześniej 2 hity w obj 704 z 9 tieru - brak efektu. Kolejna bitwa i całe 0 dmg w Is8, za do dostałem rewanz w postaci 450. Po prostu ręce opadaja. Na zakończenie Jz[ciach!]yTiger mi się zapalił Udana walka w Lowe: Edytowane 16 Marca 2013 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2013 (edytowane) IDEALNIE! Trafili pięknie. Wreszcie kupię premkę taniej, przesiądę się na T32 i przeszkolę załogę...perfect Zastanawia mnie tylko jedno, czy T32 warty gry jeżeli nie mam aspiracji na 9 i 10 tier? Konkretniej czy można się bez żalu pozbyć T29 i załogi, czy raczej zostawić ich sobie dla funu który jest świetny na tym HT. Stoję przed takim samym dylematem. T29 jest super (550 bitew) no ale pojawiła się okazja na T32 i nie wiem co zrobić. W grę wchodzi jeszcze sprzedaż jakiegoś tańszego czołgu ale nie jestem pewien czy chcę startować z nową załogą od 75%. Edytowane 16 Marca 2013 przez Yearman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...