ath Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2013 Zassałem sobie testowy serwer, odpalam object 268 (idę tą linia, chciałem przetestować) i taki mały teścik, bo chyba jego działo ma największą penę na złocie - 450. Pierwszy cel - object 263, centralnie bokiem, pancerza ma w tym miejscu 80 i żadnych kątów to pocisk powinien przebić cały czołg, zawrócić i zrobić jeszcze raz to samo a tam komunikat "rykoszet". To już na bezczela, lepiej żeby w gąski poleciało za zero niż takie walenie w ciula. Wiadomo to ten element losowości, gdzie waląc z JagdPz E-100 w T-50-2 zdejmujemy mu gąski a pocisk powinien go wbić w glebę na dwa metry. Ta zmiana mechaniki za "zero" przydała by się tak samo jak ostatnie rozwiązanie "problemu" z artą, może kiedyś na to wpadną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2013 (edytowane) tja..... wczoraj była miałem walkę jak ferdi razem z e75 mieli przed sobą w potrzasku gw panther'e, wystąpił jakiś bug, bo ferdi przestrzelił się przez arte i zabił swojego , arta przeładowała, odwróciła się i ferdi padł ;D welcome in wot Edytowane 20 Lipca 2013 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2013 Ostatnio 90% walk gram sobie na ISU, genialna maszynka, ale takiej ilości strzałów za zero w gąski i rykoszetów to nie widziałem na żadnym innym czołgu. To chyba jakiś balans, żeby każda pestka nie wchodziła, bo inaczej by się wychodziło z każdej walki z >5k dmg. Dla przypomnienia BL-10 ma prawie 290 peny na standardowym pocisku ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2013 Ja za to po raz kolejny jestem zniesmaczony po odkryciu nowego czołgu. Człowiek dyma ileś tam expa na starym czołgu, cieszy się, że już niebawem będzie w końcu nowa zabawka, z każda chwilą radość jest większa a i tak zawsze przy każdym następnym czołgu jest to samo - rozpacz, zniechęcenie do gry i męczarnia. Mimo, że przeszedłem to już kilka razy to znowu przejechałem się na IS3, na stocku jest mierny i znowu zniechęciło mnie to do gry bo potrzeba 60k expa żeby dało się tym sensownie grać. Marzy mi się taka zmiana w tej grze żeby moduły do czołgów odblokowywało się znacznie szybciej kosztem zwiększenia ilości expa potrzebnego do następnego czołgu bo nie widzę frajdy w grze wyższym tierem z modułami z poprzedniego albo i gorszymi. Dla mnie to jest po prostu mega frustrujące bo bedąc na przykład na szczycie listy czuję się w dużej mierze odpowiedzialny za wynik bitwy no ale wybaczcie, jak stanę na przeciw topowego tigera II czy IS3 to po prostu nie ma szans żeby to wygrać. Cóż, może za jakiś czas znowu przyjdzie ochota na grę i jakoś to przeboleje, potem gra wymaksowanym pojazdem to czysta przyjemność niezaleznie od tego ile expa jest do następnego czołgu. Dlatego bardzo mile wspominam M103, którego dostałem w zamian za T34 jako wymaksowany - zero frustracji wynikającej z dupiatego wyposażenia, wtedy wiedziałem, że każda porażka była tylko i wyłącznie moją winą a nie czołgu. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 Albo farmisz z zacisniętymi zębami albo wymiękasz psychicznie i odblokowujesz za free xp, o to im chodzi. ;p Ale niektóre pojazdy są praktycznie wymaxowane po ich odkryciu np. object 704. Optimus 2x / Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 (edytowane) Mi wczoraj wpadło 5k bitew i dalej jestem noobkiem:) Półbiedy jak czołg po wymaxowaniu jest spoko, gorzej jak po wymaxowaniu czołg dalej jest kupą złomu tak jak M3 Lee czy T21. EDIT: Zagrałem sobie AT-2, bitwa na malinówce. Zaczynamy na dole mapy, prawie wszyscy oprócz 3-4 czołgów kampią w bazie, więc się wkurzyłem i pocinam sobie przy rzece, wszyscy dingują. Niestety nagle obudziła się bratanica, więc zostawiłem czołg i sobie poszedłem, ale do bratanicy zaraz przyszła moja mamuśka, więc ja po 1 minucie wróciłem do AT-2 i tak jak stałem, tak dalej stoję Podjechałem jeszcze trochę, żeby spotować, ale w końcu mnie rozwalili. Może wiele nie zdziałałem, ale zawsze coś. Warto rzucić okiem na potencjalny otrzymany dmg:) Edytowane 22 Lipca 2013 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 (edytowane) Wiem, ze 8.7 ma byc u nas 24/07/2013 ale jakby ktos juz chcial najnowszego full clienta to prosze :) http://dl.wargaming.net/wot/eu/files/WoT_0.8.7_eu_install.zip PS. Dziekuje "zyczliwemu" za 20 minusow sprzedanych mi potajemnie glownie w tym temacie.. Edytowane 22 Lipca 2013 przez Trawienny 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 Czy jest sens ssać całego klienta podczas gdy aktualizacja będzie miała 300-500mb? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 Jest sens .Nowa instalacja to trochę więcej FPS-ów z tego co wiem w stosunku do wersji aktualizowanej któryś raz z kolei . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2013 Ja co kilka patchy robie full reinstall. Gra chodzi duzo "sprawniej" (szczegolnie FPS), szybciej sie laduje i nastepne patchowanie idzie duzo szybciej. Mam SSD wiec to nie wina dysku a instalacji. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2013 (edytowane) A ja mam instalkę odkąd pamiętam. Do tego katalog z grą kiedyś tam skopiowany z HDD na SSD i co najwyżej czyszczę katalog Update. Wczytywanie jest błyskawiczne, a FPS stałe 60, więc to co opisujesz to jedynie placebo. Edytowane 23 Lipca 2013 przez radiergummi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2013 ASRock P67 Extreme4 B3 UEFI L3.17 | Core i5 2500K (L041C124) @ 5GHz (1,344V vCore) Cooled by Mugen 2 rev. B | 2x4GB DDR3 1600 ADATA | Sapphire Radeon 5770 1GB DDR5 @ 960/5200 vs Samsung PM45 Costam-Costam | C2D P8400 @ 2.2GHz | 1x4GB DDR3 1060 firmy Costam-Costam | Costam-Costam 9600M GT 0.5GB @ 300 / 300. Takze chyba jednak nie, bo roznice miedzy 5 a 15 sek ladowania dostrzegam. Tak samo jak roznice miedzy 15 a 30 FPS (tak, tak, na ultra low gram bo inaczej sie nie da) ;) Niestetym im bardziej syfiasty sprzet tym wiecej widac problemow z WoTem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2013 A ja zapytam się gdzie są polskie czołgi? Pamiętam że oglądałem wywiad z jakimś Ryśkiem z WG i zaraz po patchu z fizyką miały być polskie czołgi nawet powiedział że przed drzewkiem brytyjskim no więc się pytam czyżby kolejny judetrick z ich strony ? Zakłamane chu..ki . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2013 A zebrałoby się tyle żeby przynajmniej na jedno drzewko starczyło? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2013 Na lekkie by starczyło , parę medów też by się znalazło . Do tego ze 2-3 TD . Gorzej z artą , chyba że by uwzględnić ruski sprzęt i ten z LLA . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2013 Parę maszyn było. Ewenementem w Wocie byłby na pewno pz. inż 130, który w zamyśle konstruktorów był amfibią. Pomarzyć - dobra rzecz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2013 No tak ale sam fakt że w okłamał się liczy chyba zrobię dym z tym ;) poszukam ten filmik i napiszę na forum wota co o tym myślę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2013 http://www.youtube.com/watch?v=sijs804DhRo Z pozdrowieniami dla posiadaczy niemieckich czołgów:D http://ftr.wot-news.com/2013/07/22/serb-rages-over-german-tanks/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2013 COS na co trafilismy z PPancernym: http://www.noobmeter.com/player/eu/razvanellul Brak slow.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2013 Ale trzeba docenić wytrwałość w expieniu, ten gracz zarabia na KV1. Może i statów nie ma lecz wytrwałości mu nie brakuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2013 Łojtam, kumpel ma większość V tierów i zarabia na eventach 50-80% i spokojnie jest w stanie nabić szybko kilka baniek w tym czasie. Także grać za free na prawdę można. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2013 Może gra dla dobrej zabawy i nie jest staciarz nie nie analizuje statystyk po każdej zakończonej bitwie. Nie każdy zostaje generałem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2013 COS na co trafilismy z PPancernym: http://www.noobmeter.com/player/eu/razvanellul Brak slow.. Szkoda, że dwóch bananowych chłopców w TD nie widziałeś chwilę wcześniej. Jedna miał > 30k bitek, a grał jak ostatnia łachudra. Może gra dla dobrej zabawy i nie jest staciarz nie nie analizuje statystyk po każdej zakończonej bitwie. Nie każdy zostaje generałem Zaraz się zacznie... Nie da się grać dla dobrej zabawy, skoro ciągle się przegrywa. To jest hmm... wegetacja na mapie i psucie gry innym. Jak się chce pobawić na mapie, to niech wbije w dowolny trening: Tylko tam można Mysz ubić Loltraktorem, wjechać w niedostępne obszary mapy, czy poskakać jak Adam Małysz. Swoją drogą, polecam takie coś - można się niezłych sztuczek nauczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2013 Launcher już ciągnie prawie 500MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2013 (edytowane) TO COS nie gralo. Zaczela sie bitwa i ruszyl. Jedzie, jedzie, jedzie i dojezdza do przeciwnika. Oddaje jeden strzal w kosmos (tyle wynikalo ze statow na koniec). Zginal jako pierwszy po okolo 40sek gry. Tyle co PPancerny zdazyl napisac ze ma fatalne staty. EDIT. Jeszcze lepiej, musialem go pomylic z inksza gwiazda z wczorajszych superteamow :D Edytowane 24 Lipca 2013 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2013 On w ogóle nie strzelił... pojechał na pałę i tyle. Pewnie bot, bo kto "normalny" grając w tym stylu nabiłby od 16 kwietnia 15k bitek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2013 O rofl, dopiero zobaczyłem datę utworzenia konta. Podeślijcie replay do supportu- 154 bitwy dziennie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2013 @Turkina: Jak ktoś nie ma premki, ani prem tanka to na czymś musi zarabiać. Ja jak potrzebuję kasy to jeżdzę stugiem i KV-1S na zmianę. Może KV-1S kokosów nie zarabia ale przynajmniej jeszcze fun jest. No i do tego się jeździ tym co jest na promocji akurat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2013 (edytowane) http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/273480-konkurs-biurokratyczny/#top Polecam :) Edytowane 24 Lipca 2013 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2013 Od zarabiania sreberka mam T49, Hellcata, VK36, KV1 przynajmniej jest różnorodność :) Co prawda bez bez bonusów na te pojazdy to kokosów nie ma. Rozpoczołem expienie nowej lini i myślę nad zakupem premki na 1 miesiąc lub może w końcu prem tank 8-go tieru. Wczoraj na VK36 zrobiłem 1,7K dmg + 345 podświetlenia, niestety była wtopa i zarobek na czysto 13,3K. Mało niestety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...