costi Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Ja na 4502a chyba będę z 88L71 jeździł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Też miałem 88 na początku, ale miałem wrażenie, że mnie nie biorą na poważnie z tym działem (szczególnie medy). Po założeniu 105 już rzadziej wypadają jak filip z konopii. A nawet jak wypadną, to po odebraniu pierwszej piguły na uspokojenie w postaci 300+ hp szybko wzywają wsparcie, albo czmychają w bliżej nieokreślonym kierunku- byle dalej ode mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Ja na 4502a chyba będę z 88L71 jeździł... Też tak myślałem i pierwsze 100k expa tak jeździłem, ale od kiedy T34 pozwolił mi zignorować aspekty finansowe to krótkie 105 jest zdecydowanie lepsze. Masz wyższy alfa strike i sporo maluchów kasujesz na strzał a KV-1 na dwa, ale co znacznie ważniejsze krótkie 105 ma o wiele niższy aiming time. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Ja własnie na dniach zakupuję IS-4 i się zastanawiam , czy zacząć nim grać, czy moze w patchu dostanę juz ze wszystkim odkrytym :) Toż gra IS-4 to sama przyjemność... :) o ile ma się premium. Ja teraz męczę AMX M4 1945... Przez pewien czas (po ok. 25 bitwach) miałem win-ratio 30%... ale nie zważam zbytnio na ten parametr... Po prostu słabe teamy się trafiały. Teraz dźwigam się powoli do 40%. Czołg mało ma wspólnego z HT. Trzeba grać po prostu jak wolnym medem - próbować coś ustrzelić z dystansu. W bliskim starciu można przegrać 1:1 z ogarniętym KV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 ZwycięstwoPrzełęcz 16 kwietnia 2012 12:44:09 KW Doświadczenia 9 395 (x5 za pierwsze zwycięstwo każdego dnia) Kredytów42 418 Osiągnięcia w walce: Odznaka mistrzowska: As pancerny Dawno kv nie jeździłem i wylosowało mega tiery byłem ostatni w tabeli rozwaliłem kv-5 i M6 ;) jako jedyny pilnowałem mostku kv-5 ruszył a ja pełne gacie ale zabiłem monstrum ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Costi na Twoim screenie widać ciekawy mod z widokiem uszkodzonych modułów, załogi itp. Jak się zwie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 seraphins? damage panel czy cos....albo rabbits....jest na forum wota jeden grzyb jak dla mnie, tu można se trilixem wrzucic swoje zdjęcie z prawej strony co prawda... ale ja używam panelu z pakietu Crabtr33 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 seraphins? damage panel czy cos....albo rabbits....jest na forum wota jeden grzyb jak dla mnie, tu można se trilixem wrzucic swoje zdjęcie z prawej strony co prawda... ale ja używam panelu z pakietu Crabtr33 Moze chodzi o to: MOD Panel 7serafim7 Bionick - World of Tanks official forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 hehe, znalazłem fajny post(częściowo wyjaśniający to co się czasem widzi w grze) -------My wife is not a bot--------- - World of Tanks official forum 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Moze chodzi o to: MOD Panel 7serafim7 Bionick - World of Tanks official forum To chyba to, tylko ja ściągałem swój z jakiejś ruskiej strony z modami i mogę mieć nieco inną wersję, bo kolorki mam inne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 (edytowane) To chyba to, tylko ja ściągałem swój z jakiejś ruskiej strony z modami i mogę mieć nieco inną wersję, bo kolorki mam inne ;) Jak mozesz to podeslij bo te zielone kolory nijak nie pasuja do reszty interfejsu :/ edit: jednak znalezione ;p link: http://wot-planet.com/mods/626-panel-povrezhdeniy-ot-7serafim7-bionick-dikey93.html Edytowane 16 Kwietnia 2012 przez Quave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Victory!Battle: Ensk 16 kwietnia 2012 17:52:08Vehicle: IS-3Experience received: 1 532Credits received: 45 976Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker, Master Gunner, Sniper, Top GunBL-9... Mooooc! :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 To fakt IS-3 nie istnieje bez tego działa i trzeba się do niego trochę przemęczyć po naprawdę warto. m4r czemu nie zapiszesz się do naszego klanu? Chciałbym pograć z tobą w plutonie, może bym się trochę podszkolił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 m4r czemu nie zapiszesz się do naszego klanu? Chciałbym pograć z tobą w plutonie, może bym się trochę podszkolił. Próbowałem grać w plutonach, ale muszę mieć do tego naprawdę dobry nastrój. Ogólnie - wolę jeździć sam. Przez to nie jestem w klanie i przez to rzadko mnie widać w plutonach (jeżeli w ogóle). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkkam Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Wydaje mi się, że sporo osób z klanu też jeździ samotnie. Chodzi bardziej o chat i komunikację ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hitokiri Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Próbowałem grać w plutonach, ale muszę mieć do tego naprawdę dobry nastrój. Ogólnie - wolę jeździć sam. Przez to nie jestem w klanie i przez to rzadko mnie widać w plutonach (jeżeli w ogóle). Też jeżdżę sam albo w plutonach ze znajomymi, a w klanie jestem i nawet czasem coś na chacie napiszę. Zawsze możesz być z nami dla towarzystwa i kozackiego PPC w tagu;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Tez głównie solo jeżdżę, ale lubię pogadać na czacie i widzieć, kto jest w grze. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Najlepsza bitwa dzisiejszego dnia ;) 6 fragów skautem!!!!!!????? Wow, respekt. Fajny weekend, premium + 5xexp, niesamowicie poszedłem do przodu, szkoda tylko ze brakuje kasy na nowe czołgi. Średnio 3-6k expa na bitwe raz dziennie robi swoje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Ale lipa nie ma juz expa x5 a mial byc do 7.00 GMT ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 No właśnie też się zalogowałem w celu odbębnienia x5 i nic z tego. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 (edytowane) To mieliście pecha, mi się udało jeszcze załapać : Zwycięstwo! Bitwa: Ensk 17 kwietnia 2012 07:03:18 Czołg: SU-152 Doświadczenia: 5 055 (x5 za pierwsze zwycięstwo każdego dnia) Kredytów: 32 014 Osiągnięcia w walce: Stalowa ściana Tu bardzo mi nie poszło ale zawsze :/ Zwycięstwo! Bitwa: Prowincja 17 kwietnia 2012 07:08:46 Czołg: IS-3 Doświadczenia: 3 930 (x5 za pierwsze zwycięstwo każdego dnia) Kredytów: 20 017 Edytowane 17 Kwietnia 2012 przez pci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Ale lipa nie ma juz expa x5 a mial byc do 7.00 GMT ;) Do 5:00 UTC ;) The Special Anniversary offer starts on Thursday, April 12th at 7:30 (5:30GMT) and ends Tuesday, April 17th at 7:00 (5:00 GMT). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 (edytowane) Ja tez chetnie bym dolaczyl do PPC, stare pamietne czasy jak sie pomykalo w TDU1. Ale przy moich lagach to wole jezdzic sam. Zanim kogos namierzę, lub jak juz wypale to zazwyczaj ten ktos wsiaka/wsiakaja wszyscy i mam piekny napis lag. Jak uda mi sie ubic 3/4 to znaczy, ze nie mialem laga poprostu ;0. Jeszcze takie pytanie, bo nie moge ogarnac tego moda ze statystykami. Opisal by to ktos po chopsku, przy okazji? Lub dal namiar na mozliwy opis? nick w grze mam taki sam jak na forum, a szczerze powiem, ze jeszcze nikago z PPC nie widzialem. Edytowane 17 Kwietnia 2012 przez SGhost Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Czy mi sie wydaje czy IS-1 ma lepsze losowania niz KV-3 jesli chodzi o ilosc T9-10 w grach ? No i zdecydowanie lepiej sie nim jezdzi w takich grach bo chociaz mozna komus wyjsc na boczny pancerz albo szybko sie wychylic zza oslony i zapakowac pestke co w przypadku KV-3 bylo mocno utrudnione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Do 5:00 UTC ;) I dlatego nastawiłem budzik na 3:00AM, a jak skonczyłem to pojechałem do pracy na 6:00AM :P 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 I dlatego nastawiłem budzik na 3:00AM, a jak skonczyłem to pojechałem do pracy na 6:00AM :P Maniac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Czy mi sie wydaje czy IS-1 ma lepsze losowania niz KV-3 jesli chodzi o ilosc T9-10 w grach ? No i zdecydowanie lepiej sie nim jezdzi w takich grach bo chociaz mozna komus wyjsc na boczny pancerz albo szybko sie wychylic zza oslony i zapakowac pestke co w przypadku KV-3 bylo mocno utrudnione. Ma. Bitwa gdzie KV-3 otwiera to święto, a w IS standard. Researched: IS-4 researched. Undistributed experience spent: 157 019. Free Experience spent: 7 681. Poszło szybciej niż myślałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 I dlatego nastawiłem budzik na 3:00AM, a jak skonczyłem to pojechałem do pracy na 6:00AM :P Ja pobudka o 5:00 i na 7. do roboty :) Miałem zrobić tylko ARL i IS-4, a udało się jeszcze Tigera P i T34, nieźle szło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Hardkory... to już jest nałóg :) BTW. Ja też włączyłem rano WoT, ale tylko żeby kupić wyposażenie w promocji - budzika wcześniej nie ustawiałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Małe podsumowanie mojej drogi do IS-4. Drzewko radzieckie zacząłem od KV-3 (skromny convert + free exp by nie jeździć tym małym ciach!em) KV-3 66 bitew, avg 760 exp IS 157 bitew, avg 874 exp IS-3 177bitew, avg 877exp W sumie czas gry na wszystkich czołgach wyniósł 36h 13min. Konto premium. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...