Gregu Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 może do 200 na twarzą w twarz się nadaje tylko jak przeciwnik ma weakspoty wystawione, akurat mniej hp niż kierowca is6 no i działo ma wolniejszy reload...przydało by się też by przeciwnik nie widział jak się strzela do is6(na początku takich ludzi będzie kupa...) Pograłem nim na testowym chwilę, penetracja i celność ssą, ale do walk ulicznych się nadaje. I w sumie tylko tam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zwinny jest? Bo jedynie to moze byc jego zaleta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 (edytowane) Zwinniejszy niż t34(subiektywnie), w miare nadaje się do "peek a boo" póki mu gąsek nie zdejmą. Ale 1500hp plus pancerz 100mm to raj dla arty więc jak przydzwoni to nie ma co zbierać. Nie wiem jak z su 152 i trolem, bo nie spotkałem na testowym. Dziś może wejdę znów kontem syna i obadać można. Ogółem to nadal t34>type>lowe>kv5 jak dla mnie, typa i t34 mam na normalu... Mały edit: 1.Tera w testowym ciut zmniejszyli masakre załóg od arty, ale i tak średnio przy splaszu 2 pada... 2. Co do is6 jeszcze - skos pancerza wiele nie pomaga na działa +230 pen, raz tylko zaliczyłem rykosze( jako strzelec) i z 3 jako driver Edytowane 11 Czerwca 2012 przez Gregu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 IS-6 test server 0.7.4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 (edytowane) Kolejny dzień w E75. ehhhh Nie dość ze kretyni to jeszcze wpier*** taki dostaję od ruskich i amerykańców że szkoda gadać. Ferdi - wpier***** Panthera 2 - wpier*** Już dzisaj niemcami nie gram. Mam nadzieję że z 128m E75 będzie dało się grać z 9 tierem. Edytowane 11 Czerwca 2012 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 Czy na T29 do lepszego działa trzeba najpierw założyć gąski? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 90mm wejdzie, ale bez dosyłacza itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 90mm wejdzie, ale bez dosyłacza itp. 105mm jest najmocniejszym działem w tym czołgu. wotdb.info 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 105mm jest najmocniejszym działem w tym czołgu. wotdb.info No i? Myślisz że o tym nie wiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 No i? Myślisz że o tym nie wiem? Nie wnikam w twoją wiedzę ale jak nie wiedziałeś to już wiesz. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 Ehh chyba pora na kilka miesiecy przerwy - wykupiłem w sobotę premkę na 3 dni- pograłem 2 godziny, wczoraj już mi się nawet wejść nie chciało by zagrać kilka gwiazdek na najważniejszych czołgach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 (edytowane) Na prośbę Obera wrzucam link do in game players rating: Bulychev.net • Просмотр темы - XVM - eXtended Visualization Mod for World of Tanks Skomplikowana instalacja, odpala się grę przez zewnętrzny program. Osobiście nie uważam tego moda za przydatny, raczej przeszkadza, sam przegrałem pierwsze 10 bitw po zainstalowaniu :lol: i nadal przegrywam ;) Ale nie będę za was decydował, jak ktoś chce to niech używa. Mod jest legalny. Instal: 2. INSTALL ----------------------------------------------------------- 1. Game must be installed to disk with NTFS file system. 2. Microsoft .NET Framework 2.0 is required. You can check your installed .NET versions using this utility: http://www.tmgdevelopment.co.uk/versioncheck.htm 3. Install DokanLibrary: http://dokan-dev.net/en/download/#dokan 4. Unzip archive to game folder: Right click to archive -> "Exctract all..." -> select game folder -> "Extract" 5. You do not need to setup anything by default. If you want special settings, you need to create config file: \res_mods\<game version>\gui\flash\XVM.xvmconf You can select ready config file from \xvm-doc\samples\ directory, or use online editor: https://sites.google.com/site/sirmaxwiki/xvm-editor Old OTMData.xml configs are also supported in legacy mode, you can use if if you do not need new features. All possible config options you can see in this file: \xvm-doc\samples\Full config EN\XVM.xvmconf Note: If you changing config manually, use Notepad, DO NOT use MS Word, WordPad and such editors. 6. If you do not want statistics, run game as usual. If you want statistics, run wot-xvm-proxy.exe (game will be started automatically). Also make a note that statistics is turned off by default, so you need to enable it in config file. If you want statistics and game launcher, start with /launcher argument: Create shortcut wot-xvm-proxy.exe Open Properties Write 'wot-xvm-proxy.exe /launcher' (without quotas) in Object field Press OK 7. If you use Skype, in Tools -> Options -> Advanced -> Connection -> REMOVE CHECK "Use port 80 and 443 as alternatives for incoming connections". 8. If you want to send bug report, run wot-xvm-proxy.exe with /debug argument and add console output to report. Edytowane 11 Czerwca 2012 przez Sławomir Guzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 (edytowane) Na prośbę Obera wrzucam link do in game players rating: Bulychev.net • Просмотр темы - XVM - eXtended Visualization Mod for World of Tanks Chyba ktoś inny zamawiał ;) Ja tego nie instaluje, żeby się nie dołować na wejściu :lol: Które działo najlepiej sprawdza się na Panterze II ? Edytowane 11 Czerwca 2012 przez ShaoLee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 (edytowane) Które działo najlepiej sprawdza się na Panterze II ? Już było kila stron wcześniej: zdecydowanie 88L71 A wogóle to sprawdź oba i weź te którym Ci się najlepiej gra. BTW powodzenia w rozwalaniu Tier 9 75L100 :P Victory! Battle: Malinovka 11 czerwca 2012 17:53:26 Vehicle: M10 Wolverine Experience received: 977 Credits received: 53 234 Zwykle konto - 5 fragów tylko, Stug III podkradł mi 2, złodziej. Czekał do końca a potem dobijał. Edytowane 11 Czerwca 2012 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 (edytowane) Już było kila stron wcześniej: zdecydowanie 88L71 A wogóle to sprawdź oba i weź te którym Ci się najlepiej gra. BTW powodzenia w rozwalaniu Tier 9 75L100 :P Właśnie nie mogłem znaleźć, dzięki. Miałem pytać czy to 75L100 daje rade , ale już widzę, że nie ;) Trudno, odkryłem wieżę za free expa i przynajmniej mogę od razu zamontować to najlepsze działo. Edytowane 11 Czerwca 2012 przez ShaoLee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 75L100 daje rade ale damage ktory zadaje to jest kpina. W teorii szybciej przeladujesz i lutniesz wiecej razy niz z 88L71 ale uwazam ze alphadamage jest jednak wazniejszy (dlatego polecam 88L71). Zawsze to mozna zaoszczedzic ostatniego szlaga od przeciwnika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacp3r Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 (edytowane) Czołgi średnie i niszczyciele czołgów 10 tieru pojawią się już wkrótce! | News | World of Tanks pozdrawiam... marzenie o TD z ładowarką właśnie się realizuje :P Edytowane 11 Czerwca 2012 przez kacp3r 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 (edytowane) znowu beda grzebac przy drzewkach. nie ma co expic za wczasu bo mozna sie z reka w nocniku obudzic. jeszcze nie wprowadzili drugiej linii niemieckich TD a juz z T9 E100 robia T10. Edytowane 11 Czerwca 2012 przez Sarkazm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 ja juz chyba zrezygnuje z tej gry, probowałem sie przekonać do e100, czołg nie powiem, w miarę. Znaczy w miarę odbija, w miarę dmg, tylko działa(oba) porażka. Co podchodzę do niego, to konczę z 3, 4 nawet 6k +dmg(gdzie rekord mam na is7 7300, na 110 6700), z 3-6 kilami, ale team nieogar i zawsze jest wtopa. Jak jeszcze w miarę te ujostwo trafia, to wychodze bez prem na zero. Przy porazce. Bo o tym pisze... Ale jak 4 raz z rzędu team pada, bo se walą srodkiem pod ostrzałem francuza, td, arty i hvy tanków, to mnie trafia. Instaluje LOLa, troche przerwy. I jeszcze e50 mi znerfić chcą uje... Ta gra straciła to cos od zeszłego roku, i to mocno... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 Czołgi średnie i niszczyciele czołgów 10 tieru pojawią się już wkrótce! | News | World of Tanks pozdrawiam... marzenie o TD z ładowarką właśnie się realizuje :P Jeszcze rok i zobaczymy Opłot-M lub Cziornyj Arioł w rosyjskim drzewku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 Chyba ktoś inny zamawiał ;) Ja tego nie instaluje, żeby się nie dołować na wejściu :lol: Które działo najlepiej sprawdza się na Panterze II ? No masz, ktoś napisał na czacie w grze. Szkoda, że historia czatu nie jest dostępna :-| A co do samego moda, to może i gra się trudniej z nim, ale więcej się uczę. Na przykład wiem, które zachowania graczy są nieefektywne, a które przekładają się na sukces w postaci większej średniej ilości zwycięstw. Dziś bardzo dużą satysfakcję dało mi zwycięstwo przy Chances To Win 37%. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 (edytowane) No masz, ktoś napisał na czacie w grze. Szkoda, że historia czatu nie jest dostępna :-| napisal to ten co "lubi placki" lub inne podobne cholerstwo z ciasta. moga byc nalesniki. kto co lubi! I like pancakes! "niech jedzą ciastaka" Maria Antonina :] +1 dla maxa za spostrzezenia i nauki dotyczace moda. Edytowane 11 Czerwca 2012 przez Sarkazm 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 Dobrze ze wczoraj mecze byly... Tak jak w niedziele gralo mi sie super, to wczoraj trafialem tak kretynskie zespoly ze glowa mala... Zobaczymy jak to dzisiaj bedzie wygladalo. Co do nowych pojazdow... Jak tak patrze co oni wyprawiaja. to niedlugo nowi gracze beda musieli sie zatrzymac na 5 tierze. Pozniej losowania beda ich zabijaly. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 Miałem podobnie. Standardowo zaczynam zbijanie gwiazdek od tego czołgu, na którym mi się otwiera gra. Padło na 4502a i po trzeciej przegranej bitwie zrobiłem sobie przerwę na 2 godziny. Potem gwiazdki na większości czołgów poszły za pierwszym razem. Odnośnie 10 tierów... czekam na 2s7 Pion :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość glasser Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 Jakie są zmiany na plus w T-34-85 w stosunku do T-34? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 Mobilność podobna, działo 100mm niecelne i wolne ale ze sporą penetracją, więcej hp. Następny w kolejce T-43 to T-34/85 z większą ilością hp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 Mobilność podobna, działo 100mm niecelne i wolne ale ze sporą penetracją, więcej hp. Następny w kolejce T-43 to T-34/85 z większą ilością hp. Dochodził ktoś do T-43 od Kw1S, da się tym grać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość glasser Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 To słabo :( Działo w T-34 jest świetne, bo ma niezłą penetrację i dużą szybkostrzelność, a celność też niekiepska. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 (edytowane) Czyli ogółem tez kupa. miałem, przerabiałem... T-44 to kolejna kupa, bo bez 30k expa ląduje sie z <span style='color: red;'>[ciach!]</span>ianą na tym tierze 85mm i można najwyżej bronić arty lub boków t95 przed skoutami pokroju 13 75(13 90 może być za szybkie...) kw-1s to też kupa, bo miększy od isa, hp mniej(przynajmniej jak ja robiłem ścieżke do t 43) i działo tylko 122 jest jako takie...tzn ma dmg. A tak to kupa...droga przez mękę Edytowane 12 Czerwca 2012 przez Gregu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 T54 tez jakiegos szalu nie robi - wole spotkac jego niz Amerykanskie T9 medium albo E50/battchana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...