maxymili Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgaduję: 105 mm SPH M4L23 Characteristics 105 Caliber (mm) 8,57 Rate of fire (rounds/min) 53/150 Average penetration (mm) 410/350 Average damage 0,48 Accuracy at 100m (m) 2 Aiming time (sec) 2600 Weight (kg) Compatible vehicles M4 Sherman, T20, T23, M26 Pershing, M46 Patton, M4A3E2 Compatible turrets T23D51080, T20D2, M26M67, D51072, D51066, M46M67, M4A2E2T110, M4A2E2D51080, Medium Tank M4A3E8 Sherman? Compatible shells High Explosive Anti-Tank (HEAT): HE M1 Armor Piercing Composite Rigid (APCR): HEAT M67 Z tego by wynikało, ze JagdTiger też stanie się premium? Byłoby wspaniale dowiedzieć się, kiedy premium niszczyciel czołgów tieru VIII – Jagdtiger z działem 88mm PaK43/3 L/71 – pojawi się w grze? Generalnie nie ujawniamy dat wprowadzenia pojazdów. Spodziewajcie się go we wczesnym 2012. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 Nie, będzie drugi oprócz normalnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 Czy w patchu 7.0 będą ruszać ISa-4, ew. kiedy ma nastąpić jego migracja do tieru X? Pytam bo nie wiem, czy się śpieszyć z farmieniem kasy na jego zakup. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 Nie, w 7.0 nie. Prawdopodobnie w 7.1 też nie. Wcześniej zapowiadano na q1 2012. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 Z tego co mi wiadomo to na razie jeszcze nic nie wiadomo. Ma byc podobno Q1 2012. Czyli albo masz jeszcze troche czasu albo masz duzo wiecej czasu :) Czy tylko ja mam wrazenie ze za E75 nie dostaje sie "w pyte" exp/kredytow? Dzis GW Panthera zdjalem kolesa calego na 3 strzaly, do tego KV 50%-0%, T29 30%-0% KT, 60%-0% i..... dostalem 600expa i 15k kredytow :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 Dziennik “Wy pytacie – my odpowiadamy” ed. 8 | News | World of Tanks - Czy dostaniemy dodatkowe miejsce w garażu na FT-17(Ci którzy mają wszystkie miejsca zajęte) - Tak, będzie dodano nowe miejsce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 (edytowane) Dziennik “Wy pytacie – my odpowiadamy” ed. 8 | News | World of Tanks Ale to dopiero w 7.1, kiedy wejdą francuskie. Czy w patchu 7.0 będą ruszać ISa-4, ew. kiedy ma nastąpić jego migracja do tieru X? Pytam bo nie wiem, czy się śpieszyć z farmieniem kasy na jego zakup. dokładniej: Jaka oprócz prędkości jest różnica między IS-4 a IS-7? Jest za wcześnie by o tym spekulować. Ten czołg nie został jeszcze dostrojony na tier 10. Najpierw trzeba przeprowadzić wiele testów. Edytowane 8 Grudnia 2011 przez Sławomir Guzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 Na rosyjskich serwerach jest już ponoć patch 7,0 z nowym menu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 Ale to dopiero w 7.1, kiedy wejdą francuskie. Chodziło mi bardziej o info: będzie kolejny slot za free! Wszyscy wiedzą przecież, że żabojady wchodzą w 7.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuke82 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 world-of-tanks.eu :: Darmowy czołg – T127 i jeden dzień Premium! dzień premki i czołg premium razem z nowym miejscem w garażu ekstra w tym miesiącu rozdają 6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 (edytowane) world-of-tanks.eu :: Darmowy czołg – T127 i jeden dzień Premium! dzień premki i czołg premium razem z nowym miejscem w garażu ekstra w tym miesiącu rozdają Dzięki , szkoda że golda nie dali :lol2:.Ale przynajmniej darmowy slot. Całkiem fajny ten czołg, się wydaje, po pierwszej grze. Byłem w dole stawki a dawał radę. Edytowane 8 Grudnia 2011 przez SilaHD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 (edytowane) Czyli zeby dostac tego francuza razem ze slotem trzeba bedzie miec caly garaz pelny ? @LuckyLucke - dzieki Edytowane 8 Grudnia 2011 przez Michaelius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 Porażka Bitwa: Westfield 8 grudnia 2011 16:41:45 Czołg: Hummel Doświadczenia: 655 Kredytów: 40 534 jak na porażkę to całkiem niezły zarobek minus koszty 13k, a ściągnąłem tylko IS4 i Typka59. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 może ktoś kod podesłac na PM? niestety mail aktywacyjny nie dochodzi na tenminutesmail. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 Dochodzi ale po 2-3 minutach. Dzięki LuckyLuke82 ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 Dzięki za link, działa. Info o 7.0: v 7.0 Release Plan | News | World of Tanks Czyli zeby dostac tego francuza razem ze slotem trzeba bedzie miec caly garaz pelny ?Chyba nie będą aż tak perfidni... na wszelki wypadek przed wprowadzeniem 7.0 można wolne sloty zapchać jakimiś niskimi tierami :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 (edytowane) Dochodzi ale po 2-3 minutach. Dzięki LuckyLuke82 ! mineło jakieś 30 minut i nic :/ Działa tylko nie używałem tenminutesmail Edytowane 11 Grudnia 2011 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 mineło jakieś 30 minut i nic :/ Podaj zwykłego maila, albo załóż na onecie czy innym g... i dojdzie, mi też nie chciało przyjść na ten 10minutowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 Podaj zwykłego maila, albo załóż na onecie czy innym g... i dojdzie, mi też nie chciało przyjść na ten 10minutowy Chyba usuneli ten odnosnik do kodow albo sie skonczyly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 (edytowane) world-of-tanks.eu :: Darmowy czołg – T127 i jeden dzień Premium! dzień premki i czołg premium razem z nowym miejscem w garażu ekstra w tym miesiącu rozdają U mnie error 404 na stronie z kodem wywala u kogoś tez ? Ok udało mi się coś znaleźć: "Uwaga : Ze względu na błąd techniczny Obecnie nie ma kodów są rejestrowane. Spróbuj ponownie w późniejszym terminie. Przepraszamy za wszelkie niedogodności." Edytowane 8 Grudnia 2011 przez Ns5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 Kod dla nowego konta jeżeli ktoś by chciał daje M2 czy coś takiego. A57U-FK28-54WZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 Jeśli ktoś miałby więcej niż jeden kod to chętnie przyjmę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 Trzeba ten kod od razy wpisać, żeby nie przepadł, czy można poczekać kilka dni ? pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2011 Za taki strzał odznaka snajpera nie wystarczy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2011 Ten T127 to jest light? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2011 Ten T127 to jest light? Tak ale straszny shit z niego jest - ledwo sie wlecze po polu bitwy a dzialko tylko ta slabsza 45tka wiec conajwyzej tier 1-2 mozna pognebic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2011 Znów można dostać kody ale wklepałem go do worldoftanks.eu jako kod bonusowy i nic :/ Wyskoczyło, że konto zostało doładowane itd ale nie mam T127 ani konta premium. Ma ktoś to samo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ditz Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2011 Tak :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2011 Tak ale straszny shit z niego jest - ledwo sie wlecze po polu bitwy a dzialko tylko ta slabsza 45tka wiec conajwyzej tier 1-2 mozna pognebic. Wcale nie taki zły , może nie jest uber szybki, ale dość twardy i ogólnie daje rady imo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2011 Wpisałem ten kod, zobaczę w domu czy coś to jeszcze daje. Dla wyjaśnienia aktualizacja danych na stronie wargaming.eu następuje ze sporym opóźnieniem, więc jeżeli tam sprawdziliście, czy doszło na przykład premium to poczekajcie jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...