Banzai Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2011 Co to za bitwy, że trwają 2-4min? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2011 Gram na zmiane zeby gwiazdke zrobic (w miedzyczasie wpadly jeszcze trzy bitwy, z czego tylko jedna wygrana). Wsiadam do M4, ruszam... wszyscy jada jedna strona... ja sam przez "miasteczko" (mapa kopalnie/mines) i co? dojezdzaja mnie dwa T-50-2 i dobija PzKpfw IV. Ten schemat powtorzyl sie w praktycznie wzsystkich dzisiejszych bitwach. W jednej nawet zagrozili mi banem bo zwyzywalem reszte od kretynow bo oczywiscie wszyscy na lemminga jada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2011 Gdyby ktoś miał zbędny kod z IGN chętnie przyjmę bo nie korzystałem jeszcze z tej promocji ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2011 To czemu nie założysz sobie tam konta i weźmiesz kodu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2011 Moze PayPal'a nie ma ;) Ja tez chętnie kod przyjmę xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2011 Tyle miejsca w garażu po sprzadaży T127 że kupiłem sobie LOLtraktora :lol2: . Koszt 80 kredytów za ammo do najlepszego działa. Ale jazda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2011 (edytowane) No no miesca mam dokladnie 18 slotow, i to za darmo :lol2: Edytowane 11 Grudnia 2011 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2011 Koledzy żeby do Isa-3 założyć BL-9 trzeba zmieniać gąski? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrak_ Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2011 (edytowane) do czasu wyjścia nowego patcha wystarczy założyć drugą wieżę Edytowane 11 Grudnia 2011 przez qrak69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2011 Ale w podstawową wieżę można założyć BL-9. Tylko co z gąskami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heex307 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2011 Można założyć BL-9, jeśli masz najlepszy silnik i drugie radio. IS pierwszy pozwala na ich odblokowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2011 Ooo to ekstra, mam na Isie odblokowane wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heex307 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2011 Tylko nie zakładaj żadnych rammerów ani innych dodatkowych modułów, bo to już będzie za dużo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2011 BL9 jest bardzo przydatna, ale wieżę i gąsienice także warto założyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2011 (edytowane) Wczoraj - koszmar. Dzis - otwarcie dnia Edytowane 12 Grudnia 2011 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2011 mam problem. dostalem od kolegi paysafecard z playa i nie moge za cholere jej wykorzystac :/ Wygląda to tak że wchodzę w KUP ZŁOTO na stronie ale nie ma tam opcji playspan :/ jest tylko paypal, przelew bankowy, sms, telefon . Też tak macie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2011 Faktycznie to uległo zmianie. Napisz do pomocy w grze. powinni ci to pozytywnie rozpatrzyć bo karta jest ważna do końca roku. Oczywiście o ile nie wprowadzałeś jeszcze kodu z play. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2011 Wczoraj - koszmar. Dzis - otwarcie dnia Porażka Bitwa: Ruinberg 12 grudnia 2011 11:12:59 Czołg: T34 Doświadczenia: 1 111 Kredytów: 63 019 Osiągnięcia w walce: Specjalista, Snajper Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2011 Ładnie siła wymiatasz tym T34 :) kurcze z tą 120 tką to jest niezły czołg. Aż się boję, ze go spaprają po przeniesieniu na Tier VIII. Dodatkowo info o T29-T32-T34-T30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2011 Czyżby jednak wyrobili się z żabojadami w tym roku? Posted Today, 12:03 PM Nazarov77, on 12 December 2011 - 11:51 AM, said: When can we expect the 7.1 test server launch? This week. EDIT: filmik pokazujący francuskie ciężkie czołgi z 9 i 10 tieru (z ruskiego supertestu): Niby Heavy, a jeździ się tym jak mediumem (tier X Vmax 65km/h!), pancerz czysto symboliczny, żeby tylko załodze nie wiało i autoloader - na T9 6 strzałów co ok. 2 sekundy, potem 40 sekund przeładowanie magazynu, na T10 4 strzały i przeładowanie ok. 25 sekund. Aha, i tier 10 = 300 penetracji z AP. Oj, będzie śmiesznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2011 Raczej nie. Z amerykańskiego serwera info: French tanks will be introduced a bit later, with the v.7.1 update, which is planned for release in January 2012. In Development | World of Tanks Ale biorąc pod uwagę to co podałeś może to być początek stycznia. Pamiętajmy, że od patcha 7.0 wszystkie serwery muszą zawsze być w 100% kompatybilne bo będzie możliwość gry na każdym z serwerów z dowolnego konta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2011 Nie będzie: Posted Today, 12:21 PM texasdouchebag, on 12 December 2011 - 12:20 PM, said: will i be able to play on eu server after patch 7.0? (NA server player) Only with your EU account. Z tego, co czytałem, to multicluster jest póki co używany tylko na ruskim serwerze, gdzie jest RU1 i RU2, EU i NA na razie tego nie używają (bo serwer się jeszcze wyrabia). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2011 (edytowane) Niby Heavy, a jeździ się tym jak mediumem (tier X Vmax 65km/h!), pancerz czysto symboliczny, żeby tylko załodze nie wiało i autoloader - na T9 6 strzałów co ok. 2 sekundy, potem 40 sekund przeładowanie magazynu, na T10 4 strzały i przeładowanie ok. 25 sekund. Aha, i tier 10 = 300 penetracji z AP. Oj, będzie śmiesznie. Ciekawe jak z celnoscia bo przy takim dzialaniu autoloadera bedzie to robilo srogi przeciag na malinovce czy innych otwartych mapach. edit: Juz znalazlem - podobno celnosc i penetracja lepsze niz niemieckie na tym samym tierze :) PS. Ciekawe jak rozwiazane bedzie AP i HE ? Mieszane pociski w cylindrze ? Pewnie nie wiec bedzie przewalone jak trafisz zlego przeciwnika. Edytowane 12 Grudnia 2011 przez Michaelius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2011 Pewnie tak, że ładujesz do zasobnika albo 4 AP albo 4 HE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2011 (edytowane) Sprawdzajka Zastrzeliłem już co najmniej 2 szt. M3 Stuart. A w sprawdzajce nadal mam brak. Czy to działa na pewno dobrze? Diff tanks to kill: 12: T92 wczoraj z Kacimierzem i Gretixem w plutonie dopadłem w końcu gada ;) swoją drogą nieźle się z nimi gra z teamspeakiem :) Объект 704 БТ-СВ КВ-220 Valentine PzKpfw V-IV PzKpfw V-IV Alpha M3 Stuart M6A2E1 PzKpfw II Ausf. J T-15 Edytowane 13 Grudnia 2011 przez Sławomir Guzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2011 (edytowane) Zastrzeliłem już co najmniej 2 szt. M3 Stuart. A w sprawdzajce nadal mam brak. Czy to działa na pewno dobrze? Raczej tak, ta wersja to rosyjski premium z lend-lease - to ten IGN. On się nie liczy do odznaki. Edytowane 12 Grudnia 2011 przez WestCoach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo94 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2011 Navigateur incompatible | Facebook Jeju, jakie brzydactwa, będzie jakaś masakra, T7 LT? WFT? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2011 Przynajmniej mają znaczki celu namalowane, będzie łatwo trafić :lol: Swoją drogą... t9 i t10 z prędkościami 60km/h i więcej... Już sobie wyobrażam, jak będzie taki przerośnięty T-50 wjeżdżał do bazy, żeby ze ślicznego arty party zrobić jednostronny holocaust. ___ Btw, nie gniewajcie się: jeździłem panterą przed momentem i ktokolwiek ją ma, będzie miał od teraz kilku nowych wrogów :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2011 Na pewno Francuzi wprowadzą trochę pozytywnego zamieszania i nowych pomysłów na grę. Już sobie wyobrażam, jak będzie taki przerośnięty T-50 wjeżdżał do bazy, żeby ze ślicznego arty party zrobić jednostronny holocaust.Lektor w filmiku też mówił, że jednym z pomysłów na grę takim czołgiem jest odczekać trochę, a potem długa do wrogiej bazy siać zamęt i zniszczenie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2011 No i T32 w garażu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...