Skocz do zawartości
Dziobak

World of Tanks

Rekomendowane odpowiedzi

Informacje dotyczące wprowadzenia aktualizacji 7.0 w Europie | News | World of Tanks

Żałuje każdej wydanej złotówki na rzecz tych oszustów i nieudaczników.

I właśnie dlatego zupełnie nie mam oporów przed wbijaniem 10 kodów promocyjnych itp. Jak Kuba Bogu...
  • Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Akurat za te kody płaci Computerbild.de skoro dali taką możliwość, to widocznie chcieli aby ludzie tak robili :)

Więcej kodów na jedną grę, większa sensacja w necie, większa reklama. A hurtowy zakup kodów w takiej ilości na pewno jest znacznie tańszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Clan Wars mają przerwę na święta, więc uważaj z takimi dowcipami ;)

Ale co boisz się, że będę złym prorokiem? No jak czytam te ich tłumaczenia na temat wprowadzenia patcha to tak mi wychodzi, że zrobią nam święta od... WOT :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Akurat za te kody płaci Computerbild.de skoro dali taką możliwość, to widocznie chcieli aby ludzie tak robili :)

Więcej kodów na jedną grę, większa sensacja w necie, większa reklama. A hurtowy zakup kodów w takiej ilości na pewno jest znacznie tańszy.

Imho to te kody z malymi zabawkami dowane sa gratis.

Dajesz 100k kodow - czesc z nich zacheci nowych graczy - x procent z nowych graczy zostanie na serwerze, z czego y wykupi zawartosc premium.

Conajwyzej te paysafe card byly platne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@m4r, może podpowiesz mi jak ubić Obiekta 704? To ostatnia pozycja na mojej liście nie licząc kilku premium. Normalnie szlak mnie trafia w walce z tymi skubańcami, zawsze zdążą się obrócić akurat do mnie, jak by wiedzieli, że na nich poluje ;) Od przodu nie udaje mi się wrzucić AP a kiedy strzelam HE to mnie zdejmują na trzy strzały. Jakaś masakra z tym TD.

Trafiam na niego zazwyczaj w T34.

To znaczy, że ubiłeś już T92? oO czy tylko ja mam problemy z tą artą? :damage_wall:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wkurzają was członki wychodzące z gry na sekundę przed tym jak zostaliby zniszczeni?

Ostatnio spotkałem się z taką dziwną "modą"... nie wiem co im to daje - chyba tylko to, że kogoś w*****ą...

trolling is a art :wink:

Ja zawsze staram się zadać jak najwięcej obrażeń i najczęściej kończę jako wrak, ale czasami nie mam ochoty na gang bang 10 vs 1, bo przygłupy z mojej drużyny dały się wyciąć do nogi w 3 minuty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I właśnie dlatego zupełnie nie mam oporów przed wbijaniem 10 kodów promocyjnych itp. Jak Kuba Bogu...

Z której stronki kody można wbijać po kilka razy? Bo te z www.computerbild.de mi nie działają. Jeden tylko wszedł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozwolilem sobie przetlumaczyc artykul ktory podlinkowaliscie:

Drodzy Czołgiści.

Czesc Frajerzy.

Prawdopodobnie wiecie, że w zeszłym tygodniu wypuściliśmy wersje 7.0 na serwerze rosyjskim i amerykańskim. Każdy z nich musiał zostać wyłączony na bardzo długi czas w celu dokonania wszystkich czynności związanych ze zmianą wersji.

Trzeba byc totalnym imbecylem, by nie wiedziec ze wprowadzilismy wersje 7.0 u ruskich i hamerykancow bo wszyscy o tym trabia od dluzszego czasu. Trwalo to tyle co zawsze ale chcemy wam wmowic ze wedlug nas bylo to za dlugo a wy nam za to zaplacicie. Jak zwykle.

Na serwerze europejskim z niecierpliwością czekamy na wersje 7.0, jednakże chcemy również, aby było to przyjemnym przeżyciem dla wszystkich, a także, aby wersja 7.0 została płynnie wprowadzona dla całej Europy.

Nasz dział techniczny i administratorzy serwerów pracują na okrągło by nastąpiło to jak najszybciej.

Na serwerze europejskim jest nam wszystko jedno kiedy wejdzie 7.0 i jest nam wszystko jedno jak to bedzie wygladac bo i tak kasa plynie. Bo nawet jak sie przeciagnie to pobanujemy marudy na forum a wy nam za to zaplacicie. Jak zwykle.

Dzial techniczny i adminy maja to w d...e tak dlugo jak placicie.

Planujemy, że będziemy w stanie podzielić się szczegółami aktualizacji 7.0 na początku przyszłego tygodnia, będziemy również na bieżąco publikować aktualizacje jak tylko będą dostępne.

W przyszlym tygodniu wrzucimy jakies ochlapy na strone zeby bylo ze niby sie troszczymy. Aktualizacje beda kiedy beda i ch...j wam do tego a wy nam za to zaplacicie. Jak zwykle.

Oczekujemy na wasze opinie i komentarze, i zapraszamy do dyskusji na naszym forum w wątku o wersji 7.0

Piszcie co chcecie wasze komentarze na forum sa czytane tylko by dac komus minusa albo go zbanowac.

Z poważaniem.

Mozecie nas pocalowac.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie dwie sytuacje z piątku, pierwsze to geniusz w arti, nie muszę mówić chyba że parę sekund po zrobieniu shota pan już wąchał kwiatki od spodu ;)

Dołączona grafika

Drugie to takie fajne losowanie jak widać, co ciekawe pod koniec wszystkie Typy 59 rdzewiały, ale przegraliśmy bo nasza obrona nie umiała trafić w capujące czołgi :/

Dołączona grafika

Edytowane przez Yog-Sothoth

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok ale dlaczego staje po środku pola a nie kitra się za jakimś krzakiem czy kamieniem? :) Na tej mapie jest o wiele lepszych miejsc gdzie można podjechać bliżej i nie być widocznym.

Btw. pancerz w T30 rzeczywiście jest papierowy, ja swoim stockowym T34 ze 105mm praktycznie zjechałem do zera pana w tym czołgu zdejmując po 20-30% HP przy strzałach w bok/przód..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zespół World of Tanks informuje czołgistów iż prace na serwerze gry rozpoczną się od godziny 6:00 czasu polskiego, 19 Grudnia do ok. godziny 18:00, 19 Grudnia, w związku z wprowadzaniem aktualizacji 7.0. Serwer gry World of Tanks jak i wszystkie powiązane serwisy będą niedostępne w czasie podanym powyżej. Prosimy o wstrzymanie się w tym czasie z jakimikolwiek płatnościami!

Zaczynając od godziny 10:10 czasu polskiego, 18 Grudnia, na serwerze Wojen Klanowych będą miały miejsce prace związane z wprowadzeniem aktualizacji 7.0. Bazując na opiniach graczy, zdecydowaliśmy się przedłużyć downtime by zapewnić przerwę od Wojen Klanowych w czasie przerwy świątecznej. Tak więc, downtime Wojen Klanowych potrwa co najmniej tydzień a data ich powrotu zostanie ogłoszona po 27 Grudnia.

Wszystkim użytkownikom posiadającym konto premium w czasie prac na serwerze zostanie ono wydłużone o jeden dzień zaczynając od godziny 6:00, 19 Grudnia.

Ważne zmiany Aktualizacji 7.0:

Opis zmian:

• Zaimplementowano technologię multiklastrową.

• Dodano kamuflaże. Zakup kamuflaży oraz ich montaż dostepne są w sekcji gry “Wygląd”.

• Dodano poziomy kompanii czołgów zróżnicowany od tieru: do tieru 4, do tieru 6, do tieru 8 oraz do tieru 10. Dla 4, 6, 8 dodano odraniczenie dział samobieżnych, czołgów lekkich i niszczyciele czołgów.

• Dodano system skarg. Możecie wybrać typ skargi podczas bitwy klikając prawym przyciskiem na nick’u gracza co otworzy odpowiednie menu.

• Dodano testowy system nagrywania oraz odtwarzania bitew. Ustawienie „nagraj bitwę do powtórki” zapisuje filmiki z bitew w folderze “replays”

Zawartość:

• Dodano nowe mapy – Bagna i Fjordy.

• Naprawiono błędy w modelach czołgów.

• Naprawiono błedy, blokowanie się oraz zawieszanie się na większości map.

• Dodano animowane ptaki na kilku mapach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi