Banzai Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2011 Max: T-28 KW KW-3 IS IS-3 IS-4 IS-7 Slugger max, załoga 80% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2011 (edytowane) Ja z chęcią pomogę:) Gram popołudniami ob 212 i chęcią z kimś zagram bo o 16 jest porażka wczoraj 6 pierwszych gier w dupę a to że ściągałem sam 3 nic nie dawało:( jestem starym bechmarkowcem ale widzę że na tym forum chyba więcej się dzieje:P Aktualanie w garażu: KW elite M6 full zbieram na T29 Sherman Jumbo do zabaway IS full zbieram na IS-3 Ob 212 Tiger II full zbieram na E-75 ale i tak go nie sprzedam bo jest kozacki Pershing elite T-54 elite Patton elite załoga 3 perk na 99% jeszcze trochę i będzie totalnie na full:P Jak wyjdzie nowy patch będzie można zmienić obecne specjalności na nowe za złoto ale jak rozumiem trzeba będzie je od nowa nabijać:( Napisz mi nick z gry na pw po 20 powinienem się odezwać ;) U mnie wygląda to tak: (nick w grze Competizione) w garażu: T29 non elite (zbieram na silniki :P ); załoga 100% skill (naprawa) 85% T32 non elite (153k exp + 12k FE wyfarmione) załoga 100% skill (naprawa) 93% VK 2801 elite załoga ~100% i coś w skillu (rzadko nim gram) Pz IV elite załoga 100%; skill (naprawa) 90% KV non elite & 152mm ~100% załoga gram od święta KV-3 stock VK 3001P stock Hummel non elite (50k exp) załoga ~100% Jak wyfarmię T34 (2-3 dni) to w garażu będzie można spotkać: Tiger II VK 3002DB i możliwe, że wezmę się za KV-3 i dobiję do IS Edytowane 26 Października 2011 przez Ram1rez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2011 (edytowane) @banzai, do slggera doszedłeś po linii TD czy przez czołgi? A jeżeli przez czołgi, to od strony M7 czy m4 sherman? Dlaczego pytam? Bo może jeszcze byś opracował T34? Przecież wartość czołgu premium tej klasy to 11000 golda czyli 160zł. No ja wiem, że to nie majątek, ale może warto? Edytowane 26 Października 2011 przez Sławomir Guzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2011 @banzai, do slggera doszedłeś po linii TD czy przez czołgi? A jeżeli przez czołgi, to od strony M7 czy m4 sherman? Dlaczego pytam? Bo może jeszcze byś opracował T34? Przecież wartość czołgu premium tej klasy to 11000 golda czyli 160zł. No ja wiem, że to nie majątek, ale może warto? Od strony TD niestety, za mało czasu mam na grę żeby dobić do T34. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2011 Uff zmeczylem te 21k expa do wiezy w T32 - jeden z gorszych grindow w grze. Gorzej, ze dopiero 1/3 expa na 105tke zebrana w rezerwowym T29 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2011 A u mnie już 97500 +13000 free na T34, ostatnia prosta :) nawet biorę na długi łikend lapka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2011 Jak macie teraz jakis pluton to wyślijcie zaproszenie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2011 (edytowane) Kupiłem dzisiaj czołg premium B2 740. Jezu ale padaka. Czołg jest szybki zwrotny, zawsze jestem na szczycie listy ale...... MA DZIAŁO Z TIERU II. Efekt jest taki że mam same rykoszety!!!! Nawet HEAT. Ciężko coś zniszczyć. Penetracja pancerza Pz III od frontu ,graniczy z cudem, a spotkanie Hetzera to pewna śmierć. Edytowane 26 Października 2011 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hitokiri Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2011 Skoro ten czołg jest tak słaby, to po co go w ciemno kupowałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2011 Wg mnie premium ma sens tylko na tier VIII. Miałem za free premium M3 stuart, ale się pozbyłem za kredyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2011 (edytowane) Skoro ten czołg jest tak słaby, to po co go w ciemno kupowałeś? Heavy w tier 4.... brzmi nieźle. Okazał się ze klapa. Z LT sobie radzi z MT trzeba kombinwac z przodu lecą same rykoszety. Edytowane 26 Października 2011 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2011 Mam pytanie. Jakiego działa używacie lub używaliście w ISie bo z 100mm gra mi się dobrze, ale zadaje mało uszkodzeń, natomiast nie mogę opanować 120mm, cały czas albo pudła albo rykoszety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2011 122 mm D-25T nie mogę opanować 120mm, cały czas albo pudła albo rykoszety.A jakie masz wyszkolenie załogi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2011 Dowódca 100%, załoganci 110%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2011 To poćwicz trochę trafianie, bo nie widzę powodu, aby nie ubić celu z tego działka. Jak trafiasz na wyższy tier to możesz użyć pocisku HE, urywa mniej, ale prawie zawsze i uszkadza podzespoły. Osłona przeciw odłamkowa chroni przed HE więc jak dwa takie się odbiją to więcej nie strzelaj HE do tego typa. Celność ma 0,4 Accuracy at 100m (m) czyli nie najlepszą, na snajpera się nie nadaje, ale do walki 1 vs 1 i z za winkla całkiem dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmFe Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2011 (edytowane) Witam! nareszcie!:D wczoraj wieczorem zyskalem E-100,mam taka radosc ze musialem sie z Wami ta informacja podzielic:D Edit: reakcja na zapis kolegi nizej,E-75 czeka w rezerwie w najgorszym razie ;-) Edytowane 26 Października 2011 przez AmFe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2011 Cieszymy sie razem z Toba :) ale z tego co widze po innych graczach to E-75 prowadzi regularny mord na polu walki a E-100... zgarnia szlagi i pada z zerowym fragiem (choc nie mowie raz na milion spotkan pojawi sie gwiazda ktora ubije nim 5 przeciwnikow :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2011 Postęp, dziś udało mi się skubnąć chatefe, taki czołg to skarb, jak go zobaczyłem od razu za nim pojechałem PzKmpfIV. Do kompletu zostało: Diff tanks to kill: 16: Maus Объект 704 T92 M46 Patton GW Typ E КВ-220 БТ-СВ Valentine M6A2E1 M3 Stuart PzKpfw II Ausf. J PzKpfw V-IV Alpha Т-127 PzKpfw V-IV T-15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobras Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2011 To poćwicz trochę trafianie, bo nie widzę powodu, aby nie ubić celu z tego działka. Chyba mój styl gry to powoduje, lubię snajpić i punktować wrogów z dużej odległości, muszę trochę odważniej grać ISem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2011 Porażka Bitwa: Murowanka 26 października 2011 07:23:26 Czołg: T29 Doświadczenia: 811 Kredytów: 33 572 Bitwa na koncie standardowym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Konto premium, T32: 132 expa, 8k kasy. I miałem takie całe popołudnie i wieczór. Wygrałem może ze dwa razy w plutonie, raz potem w pojedynkę (i to nawet nie T32). Wyglądało to tak, jakbym doświadczył wszystkich "kiepskich" akcji na sobie: - Kampiący E-75 (nasz topowy czołg), który dał się zniszczyć w szczerym polu... ofc musieliśmy bronić się sami - siedzący za kamieniem is-3, który nie robił zupełnie nic przez całą bitwę - rozwalenie przez artę po wykryciu przez T-50, bo nikt go nie upilnował (mimo 8 czołgów obok i zatrzymania go jednym strzałem "na widoku"). - Kampiący obok mnie Typ 59 (grałem artą), który olał (!!!!) t-50-2 akurat jak tamten przedarł się do naszej bazy. Po zniszczeniu mnie przez tegoż, olał go w ciągu dalszym, oddając zero strzałów i pojechał w cholerę. T-50-2 rozwalili dopiero ludzie, którzy zawrócili z połowy mapy :mur: - i tak dalej... i tym podobne... Zamiast codziennego 20k expa uciułałem ledwie 10k na T32. Oby dzisiaj było lepiej, bo się wkurzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Ooo. To nam z Ram1rezem poszło wczoraj w plutonie trochę lepiej, na początku nawet kilka wygranych z rzędu, potem w drugą stronę ;) Gra w plutonie to jest to :) m4r ty masz premium, możesz zakładać plutony po trzech, może się około 21 dzisiaj stykniemy na farmienie expa? Mój nick w grze: maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Jak będę miał miejsce w plutonie, no i o ile akurat będzie mi jako-tako szło. Bo są momenty, że więcej ze mnie szkody, niż pożytku (e.g. wczoraj :lol: ). Btw, Panowie, prośba: Jeżeli szukacie plutonu, to wbijajcie na kanał "purepc.pl {scratix}" (kanały -> szukaj -> "purepc" -> powinien się pojawić). do niedawna zaglądałem tam tylko sporadycznie, żeby zobaczyć np. że ktoś jest, (albo i nie), ale od paru dni zacząłem wbijać bardziej regularnie, a nawet na nim idlować (i chyba nie tylko ja). Prościej się imo na kanale zgadać n.t. plutonu/ów, niż mieć otwarych 5 okien z różnymi osobami i negocjować z każdą z osobna "warunki założenia plutonu" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Matko Boska, warunki założenia plutonu ;) Dajesz i jazda ;) mogę ci piwo na gg wysłać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Konto premium, T32: 132 expa, 8k kasy. Ja mam tak od 3 dni ;) + na T29 mnie losuje ciagle na pozycji scouta , ktory moze sobie conajwyzej HE do duzych kolegow postrzelac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Też tak miałem w paru bitwach... byłem na liście niżej, niż arta :blink: Matko Boska, warunki założenia plutonu ;) Dajesz i jazda ;) mogę ci piwo na gg wysłać :D Nie no, dobrze się ugadać, bo różne czołgi mają różny dobór tierów i niezłe kwiatki wychodzą. Wczoraj np. graliśmy T32 i Pershingiem w teamie z T34 i tier 10 pojawiał się zdecydowanie częściej niż normalnie. W sumie przy przesiadce gościa na tier 8 też się tak pojawiali :lol:, ale to chyba cały dzień wczorajszy był taki spieprzony, zgodnie z prawami Murphy'ego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 A my graliśmy na 2*T32 i było gitez, albo na dwa razy KV i tez super, Ram1rez w KV ma 152mm a ja 107mm, bardzo dobrze się uzupełniamy jak tak razem ciśniemy. Na dodatek kilka razy było tak, że obaj byliśmy na pierwszych dwóch miejscach :D A swoją drogą, ogarniamy team speeka 3? Czy przez okno dialogowe w grze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 A swoją drogą, ogarniamy team speeka 3? Czy przez okno dialogowe w grze? Ja nie miałem z TS3 przyjemności się poznać. Jakos w plutonie z Costim i Kacimierzem dawaliśmy radę przez okno dialogowe. Mało gadać dużo zabijać :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heex307 Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Wystarczy, że naciśniesz Q podczas gry i już możesz mówić. Oczywiście usłyszą Cię tylko osoby z plutonu. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Jaki jest, jeżeli jest, limit na ilość osób w plutonie na koncie premium? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...