maxymili Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 Po patchu statystyki top graczy na tym TD spadły o 0,8% a to dużo. Nerf był skuteczny. Mimo to TD radzi sobie lepiej od wszystkich pozostałych TD X tieru z wyjątkiem AMX 50 Foch 155. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 Po patchu statystyki top graczy na tym TD spadły o 0,8% a to dużo. Nerf był skuteczny. Mimo to TD radzi sobie lepiej od wszystkich pozostałych TD X tieru z wyjątkiem AMX 50 Foch 155. No może i skuteczny , ale jak to g... odbijało strzały z T30 oddane w bok to mnie nerw brał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 (edytowane) za to z tyłu przebije się nawet t-50-2 Ogólnie jestem na tak choć jako priorytet mam M48A1 i AMX 50 Foch 155, E-75 i dopiero T110E4. Przy okazji, As Pancerny na M3 Stuart ;) sympatyczna potyczka. Edytowane 9 Października 2012 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 Do M48 jeszcze daleko , dopiero Persha męczę, E75 mam i jakoś mi nie leży , jednak amerykańce mi bardziej pasują, A może za mało nim gram , sam nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 E-75 daje multum frajdy gdy tylko pozna sie tajniki "kątowania" (nie wiem jak przetlumaczyc z angielskiego "angle (your tank)"). Jesli za wiklem jest kupka gruzu ktora osloni naped to dobrze ustawiony E-75 potrafi dingowac kazda pestke (no.. moze poza arta ale wiadomo). Niestety na otwartym terenie juz ta technika troche kuleje bo albo wystawisz dupe/ammorack albo przod/skrzynie biegow. Ja tam lubie ten czolg ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 No wiem , ze to kwestia ogrania, muszę się przemóc w końcu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 Jak sie nauczysz nim smigac to naprawde mozna nabroic... Np z IS-7 mozna powalczyc, jak dorwiesz lamusa ;] A rzeczywiscie... jak sie dobrze ustawisz to podniesiesz cisnienie nie jednemu X tierowcowi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 (edytowane) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/6803f62ffdb39726.html Co zrobić żeby pozbyć się tego paska na ekranie ? Grafika gigabyte 7870 Edytowane 9 Października 2012 przez baka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 Ja coś podobnego miałem, jak w tweakerze wyłączyłem chmury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 (edytowane) Ja coś podobnego miałem, jak w tweakerze wyłączyłem chmury. Nie mogę w tweakerze włączyć chmur, już nawet grę przeinstalowałem, po zainstalowaniu tweakera na czystą grę od razu pokazuje wyłączone chumry i włączenie ich nic nie daje, jakby się zapisało. Edytowane 9 Października 2012 przez baka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 Hmmm... a próbowałeś usunąć folder z ustawieniami WoT? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 Hmmm... a próbowałeś usunąć folder z ustawieniami WoT? Tak, odinstalowałem grę i wywaliłem katalog w którym była zainstalowana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 O jakim tweakerze mówicie? --=--==--==-=-=--- :mrgreen: Replay 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 (edytowane) Nie chodzi o folder w którym znajdowała się gra, tylko folder, w którym znajdują się jej ustawienia. Nie wiem z jakiego systemu operacyjnego korzystasz, ale np. w Windows 7 folder z ustawieniami WoT znajduje się w takiej lokalizacji: C:UsersxxxAppDataRoamingwargaming.netWorldOfTanks O jakim tweakerze mówicie? WOT Tweaker 8.0 Edytowane 9 Października 2012 przez metal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 @m4r good job ;) szczególni końcówka Ci wyszła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 (edytowane) @m4r good job szczególni końcówka Ci wyszła. Uffff, grubo. M4r, gdzie celowałeś w T95? Wyglądało jak w dolną płytę, ale stał pod kątem. Dość ryzykownie, ale pięknie odpłynął. To już jest topowe działo? p.s. A może kupić jednak JgTigera zamiast T110E4 ? jeszcze by zostało trochę kasy na inne zabawki Edytowane 9 Października 2012 przez ShaoLee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 @up zdecydowanie nie polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 Tak - dolna płyta. Jakiś czas temu zrobiliśmy z kumplem sparring i po ponad 30 strzałach w przód T95 wiem, gdzie jest największa szansa na trafienie... Tam, gdzie celowałem, wydaje się być najpewniejsze miejsce. A strzał i tak trochę na pałę. :lol: To jest od niedawna wymaksowany JT. Jeszcze 180k expa do jpz E-100 :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 Takie tam bitewki po 4k dmg. Zwycięstwo! Bitwa: Linia Zygfryda 9 października 2012 19:26:37 Czołg: T29 Doświadczenia: 1 369 Kredytów: 37 638 Osiągnięcia w walce: Snajper, Odznaka mistrzowska:As pancerny --- Zwycięstwo! Bitwa: Malinowka 9 października 2012 19:48:54 Czołg: T29 Doświadczenia: 1 374 Kredytów: 37 772 Osiągnięcia w walce: Stalowa ściana, Specjalista, Strzelec wyborowy Bez premki ofc, z wyliczyło mi ponad 2k xp na bitwę. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 (edytowane) @up zdecydowanie nie polecam. A żyje się raz. Kupiłem. W dwa dni zarobiłem na T34 2,4 mln kredek , to co za problem za Tydzień znów będę miał 7 do wydania Edytowane 9 Października 2012 przez ShaoLee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo.k Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 Bitwa przed chwila IS7 z mojej drużyny kontra TigerII, wynik IS7 dał [gluteus maximus]. Nie mógł rozwalić Tygrysa, strzelał obok z kilku metrów itd. Rączki i nóżki opadają jak się gra z Czymś takim "odwrotnie myślącym". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 Może lagi miał itp. ;> Bo w sumie ciężko sobie wyobrazić kogoś, kto doszedł o własnych siłach do is-7 i nie wie jak rozwalić KT. Btw nie wiedziałem, że T29 tak ślicznie zarabia, z premką chyba bym nie potrzebował już premium tanka. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 A żyje się raz. Kupiłem. W dwa dni zarobiłem na T34 2,4 mln kredek , to co za problem za Tydzień znów będę miał 7 do wydania Heh, Volenti non fit iniuria ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 Jak tak patrzę na akcję m4r to się nie dziwię, że mnie od noobów wyzwali w JT że kampie po krzakach zamiast na Kopalniach jechać na wzgórze. A wyzywali tacy jedni w Typie 59 skuleni pod budynkiem. Naoglądali się takich akcji i później wymagają od każdego ;P Mnie jeszcze ze 30k do topowego działa.Nie jest lekko, mam też wrażenie, że JT zmięknął ostatnio. pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 Jurek, to co zagrał m4r to typowy przykład taktyki dostosowanej do sytuacji. Decyzja aby jechać na zwarcie i chować się za zamkiem była prawdopodobnie najlepsza dla tego typu TD. Amerykańce dla odmiany lepiej sobie radzą chowając się na zakończeniu podjazdu. i wystawiając tylko czubek wieży z lufą. Trzeba było jeszcze uwzględnić gdzie arta ma ostrzał, na podjazd miała rozjechany celownik ale tam gdzie stanął m4r akurat ma czerwone pole. Warto czasem pograć artą, nie? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2012 Jak tak patrzę na akcję m4r to się nie dziwię, że mnie od noobów wyzwali w JT że kampie po krzakach zamiast na Kopalniach jechać na wzgórze. A wyzywali tacy jedni w Typie 59 skuleni pod budynkiem. Naoglądali się takich akcji i później wymagają od każdego ;P Mnie jeszcze ze 30k do topowego działa.Nie jest lekko, mam też wrażenie, że JT zmięknął ostatnio. pzd Akurat m4r miał masę szczęścia, że nie rozwalili go na samym początku jak zaszarżował swoim TD na wszystkie czołgi. Później wszyscy zaczęli się odwracać dupami i ogólnie nic ciekawego się nie działo imo. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banzai Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2012 Wczoraj graliśmy cotygodniowego drużynowego ESL'a 7vs7 i wykorzystałem kilka złotych pestek z promocji 60% i co ciekawe dingi zdarzały się nawet na 13 90 , gra potrafi konkretnie wkurzyć a stawka była wysoka. Na szczęście opłaciło się bo zdobyliśmy 1 miejsce, 32000 golda na 7 osób piechotą nie chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2012 (edytowane) Heh, Volenti non fit iniuria Podstawa prawa rzymskiego Stare czasy heh. E myślę, że aż tak źle nie będzie, żeby mnie uznać za pokrzywdzonego Edytowane 10 Października 2012 przez ShaoLee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2012 Jurek, to co zagrał m4r to typowy przykład taktyki dostosowanej do sytuacji. Decyzja aby jechać na zwarcie i chować się za zamkiem była prawdopodobnie najlepsza dla tego typu TD. Amerykańce dla odmiany lepiej sobie radzą chowając się na zakończeniu podjazdu. i wystawiając tylko czubek wieży z lufą. Trzeba było jeszcze uwzględnić gdzie arta ma ostrzał, na podjazd miała rozjechany celownik ale tam gdzie stanął m4r akurat ma czerwone pole. Warto czasem pograć artą, nie? Mój post oczywiście z przymrużeniem oka ;) Co do taktyki w tej walce, nie wiele jej tam było. Na tej mapie w tym trybie w tym miejscu zawsze jest starcie tytanów (HT/TD)...a jak napisał ath, miał dużo szczęścia bo gdyby nie dostał po gąskach na początku to by padł jak mucha. pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2012 Ryzyko się opłaciło, ciężko jest JT coś ugrać i nie ryzykować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...