jonathan Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 No ja narazie mecze sie na T-44. W ogole to malo ich widze walczacych i chyba sie nie dziwie dlaczego. Pierwsze dwa dziala to tragedia, zwlaszcza jak rzuca nas na HT IX/X tier 100mm dzialko juz daje rade, mozna sie bawic w objezdzanie czolgow, jednak chyba ten czolg nie postoi u mnie w garazu i po odkryciu T-54 zostanie zezlomowany A dla medium maniakow pytanie.. Jak porownacie gre E-50 i T-54 E-50 wrecz uwielbiam, daje on sporo funu, jego nastepca chyba jeszcze wiecej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 Ja nie rozumiem, jak można jeszcze bardziej nerfić artylerię. Już teraz granie > 5 tieru to czysta loteria, a nie skill. Jak zaczynałem grać GWP, to celowałem sobie na luzie, strzelałem, schodziło 400-500 hp. Od jakiegoś czasu wolę wbijać niemożliwe strzały przez okno, albo zza górki, niż walić w kolesia stojącego do mnie bokiem na środku otwartego pola. Wiecie czemu? Bo w niego pierwszym strzałem nie trafię, a drugiego nie zdążę przeładować, zanim spierdzieli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 Ja właśnie kupiłem kupon nvidii i teraz z miesiącem premium myślę czy lepiej robić Leoparda (powiedzmy, że na początek tego z 9-go tieru), czy lepiej pójść w chińskie MT. W przypadku Leosia zaczynam od 7 tieru i dawnego "db". W przypadku Chinoli - od tieru 4 i Stuarta. Inną opcją jest jeszcze pójście w chińskie HT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 Ja nie rozumiem, jak można jeszcze bardziej nerfić artylerię. Już teraz granie > 5 tieru to czysta loteria, a nie skill. Jak zaczynałem grać GWP, to celowałem sobie na luzie, strzelałem, schodziło 400-500 hp. Od jakiegoś czasu wolę wbijać niemożliwe strzały przez okno, albo zza górki, niż walić w kolesia stojącego do mnie bokiem na środku otwartego pola. Wiecie czemu? Bo w niego pierwszym strzałem nie trafię, a drugiego nie zdążę przeładować, zanim spierdzieli. Ja tam widzę jak gram na IX tierach dużo jest meczyków, że same arty w ilośći 3vs3 zostają na końcu i się ganiają. Poza tym jak jest 4-5 art to dynamika rozgrywki tak drastycznie spada, szczególnie na mapach bez zabudowań. Albo niech dalej nerfią albo w końcu wprowadzą jakiś limit, bo 5 na 5 art to jest patologia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 Tiaaaa uwielbiam losowania gdzie wyjezdzam E-75/E-100 na otwarta mapke i sa same X tiery i 5 art XIII tieru... Wszytskie zolwie padaja w pierwszych 3 minutach a pozniej arta sie smyra miedzy soba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilaHD Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 30% wiecej kredytow i żniżki na T110E5 do konca miesiaca - chyba pierwszy przypadek kiedy daja jakis bonus kasowy dla tierów 10. Bynajmniej, właśnie kończy sie bonus na IS7. Od godziny 7:10 1 maja (środa) do godziny 7:00 15 maja (środa) będziecie mogli korzystać z następujących bonusów w ramach oferty specjalnej „Duże i ciężkie”: 30% zniżki na zakup i przychody zwiększone o 30% dla następujących radzieckich czołgów ciężkich: poziom X IS-7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 ja tam nawet lubie jak jest 5 art jak skautuje medem/lekkim to sa tego szybkie efekty :-) i do tego dochodzi na koniec polowanie na arty co tez mi sie podoba inna sprawa to to ze sie czasami schodzi na hita ktos wie kiedy maja znerfic t57 heavy ? w sumie sie zastanawiam czy nie sprzedac hellcata i nie pojsc ta linia, tylko sie boje ze mocno pojada po X ktos sie orientuje ktore medy sa najczescie wystawiane na CW ? na kompaniach widuje tylko bat chaty slyszalem ze t-62a sa OK na CW pozostale maja swoja nisze czy raczej moge o nich zapomniec ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 Dobra, dobra. Nikt z powodu arty party szczęśliwy nie jest: - czołgi, bo 5 artek to 5x większa szansa, że jeden zdetrackuje, a inny trafi - artylerie, bo dmg rozłoży się między wszystkie SPG i o dobrym wyniku indywidualnym można zapomnieć. NIGDY nie miałem dobrego wyniku, jak było > 3 artek na stronę. - wrogie artylerie, bo na 100% będą lecieć countery I tak by można było pisać i pisać. A najśmieszniejsze jest to, że mi osobiście artyleria nie przeszkadzała nigdy sama z siebie. Przeszkadza do tej pory właśnie to, że WG jest zbyt głupie, żeby wprowadzić limit artylerii, co by imo rozwiązało wszystkie problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 (edytowane) Nie wiem czy dam radę wyfarmić te 3mln, bo nie wytrzymuję psychicznie przy tych teamach... Edytowane 15 Maja 2013 przez Yog-Sothoth Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 Widzisz każdy dźwiga jakiś krzyż :) Ja do teamu dostaję takich jak pan z fotki http://imgur.com/QO4SaIS Bitwa bez arty dzielny pan w T34 bronił bazy do ostatka, dmg nie odnotowano .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 ten gosc ma ujemny rating WN6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 Cofam to co pisalem o T-44... i9m dalej tym fajniej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 ja cofam swoje płacze o VK 2801 jak juz sie do niego przyzwyczailem to sie okazal bardzo fajna maszynka ale skonczy sie to wraz z nerfem peny na gold ammo ze 150 na 100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 Ja płacze, że jest co walka po 4 arty na stronę, pomidory naparzają non stop, bo chcą jak najszybciej wbić max tier przed 8.6. Mi też arty nigdy nie przeszkadzały zanim stały się plagą. :) Gdyby tak był w przyszłości tryb, w którym dało by się odznaczyć arty w losowaniach, pewnie by miały losowania 15vs15 same ze sobą. Dzisiaj już któraś z kolei walka, gdzie praktycznie zostają wszystkie arty i same tłuką się ze sobą, imo coś jest nie tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 ja przez weekend zauwazylem cos odwrotnego zadziwiajaco duzo losowan z 0-1 art interpretowalem to tak ze ludzie wiedzac jak bardzo zostana znerfione arty sobie je juz odpuscili w kazdym razie jak tak zrobilem bo po co mi obiekt 261 z celnoscia 0.65 czy ile tam bedzie mial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 Dopiero wczoraj zauważyłem, że "złote" gaśnice, zestawy naprawcze itp. można kupować za srebro... Oczywiście zaaplikowałem system gaśniczy do JagdTigera. Efekt? W pierwszej bitwie, pierwsze trafienie i po zestawie. Potem w dwóch następnych też za którymś razem się zjarał... Jeszcze "tylko" 110k expa i z jakąż przyjemnością pozbędę się tego badziewia. Trzeba będzie tylko uzbierać $ na JgE100, kupić i postawić w garażu żeby się ładnie prezentował. Niemieckie TD jak dla mnie skończyły się na JagdPantherze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 No ja narazie mecze sie na T-44. W ogole to malo ich widze walczacych i chyba sie nie dziwie dlaczego. Pierwsze dwa dziala to tragedia, zwlaszcza jak rzuca nas na HT IX/X tier 100mm dzialko juz daje rade, mozna sie bawic w objezdzanie czolgow, jednak chyba ten czolg nie postoi u mnie w garazu i po odkryciu T-54 zostanie zezlomowany A dla medium maniakow pytanie.. Jak porownacie gre E-50 i T-54 E-50 wrecz uwielbiam, daje on sporo funu, jego nastepca chyba jeszcze wiecej ;] T-54 to bardzo fajny czołg, szybki i zwinny, moc w nim czuć po wymaksowaniu, gram z działem 100mm D-10T2S. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 (edytowane) Dopiero wczoraj zauważyłem, że "złote" gaśnice, zestawy naprawcze itp. można kupować za srebro... Co ty nie powiesz ? Ja wczoraj dopatrzyłem się, że można kupić na zaś wyposażenie(tj. rammer itd) Edytowane 16 Maja 2013 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bemol911 Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 (edytowane) Co do T-44 to jakie wrażenia z gry nim ? jeszcze 15k expa mi brakuje a T-43 gra mi się super do T44 mam już odblokowaną tą pierwszą armatę 100mm Edytowane 16 Maja 2013 przez bemol911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 Mozesz sie lekko zdziwic... Losowania nieraz sa masakryczne. Pod toba tylko arta... Jest to niezly czolg do "objezdzania" ciezkich IX tierowcow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 oto przykład, jak można spieprzyć wygraną bitwę (już abstrahując od idiotycznego losowania, random na plutonie, dzisiaj w południe, serwer eu2, pierwszy raz coś takiego miałem) ich oba czołgi pojechały rushem (też bym pojechał, medal za 4-5 art ciężko wbić) i popadały jak muchy... szkoda, bo gwiazdka zbita na marnym xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 Granie w południe na mniej popularnym EU2 to proszenie się o kłopoty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 na eu2 jest więcej userów niż na eu1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 Więcej oferm chyba :f 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 Nie wiem, co się dzieje, ale od 3 dni wygrać coś na 'Indianinie', to istny cud... Jak zbijam gwiazdki za pierwszym razem i to w całkiem niezłym stylu na JP, JT i KT, to gdy przychodzi pora na Indien, to masakra... wczoraj zacząłem od niego i z podobnym skutkiem, ogólnie z początkowych 6X% wr poleciałem na 46% [ ; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 indianin jest bardzo fajny, od kiedy założyłem mu działo z panterki, maszynka mimo iż nie wymaksowana daje radę! w końcu niemiec z depresją! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 No i ma całkiem niezłe camo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 I zawsze łyka od wszystkich przeciwników jako pierwszy, bo każdy chce go ubić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sturmovik Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 (edytowane) Ciekawe za portalem in4.pl dotyczy MM i win ratio http://wot-ro.blogspot.de/2013/05/wots-matchmaker-is-rigged-proof.html W jednym zdaniu WG ma patent polegający na pogorszaniu losowania jeśli ktoś za dużo wygrywa lol Edytowane 16 Maja 2013 przez Sturmovik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 kupiłem kv-13 gra na nim z działem z 109 peny to męczarnia do tego celnosc 0.41 i prawie 3 sekundy na wycelowanie ciągle mnie rzuca na wysokie tiery super pershing to dingowal nawet od weak spotow jak sie ma slaby team i nie ma jak wpasc na flanke to chuja mozna zrobic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...