Skocz do zawartości
Neo_x

Jaki Antyvir? wiem ze byly takie topici ale.............

Rekomendowane odpowiedzi

Siema all.... sory za taki topic.... ale juz nie mam cierpliwosci.... poleccie mi jakiegos antyvira ktory nie zajmuje duzo miejsca w pamieci i nie spowalnia systemu ( NAV 2003 z tego powodu odpada) oraz jest tak dobry jak mks vir 2003 (jest za drogi pozatym nie ma nigdzie tzw: cracka) ...... po raz kolejny majac zainstalowanego nav2003 + wszystkie update zlapalem na necie 2 wirusy.... przeskanowalem kompa mks online, wylapal i pousowal je... no juz poprsotu nie mam sily.... przez to szajstwo znowu mi sie system sypie.... + po jaka cholere ja instalowalem grokstera.... teraz to komp mi ledwo chodzi

THX

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AVG 6.0 Anti-Virus System

AntiVir Personal Edition

oba darmowe i naprawde dobre antywirusy... male i nie obciazaja systemu... polecam :-)

i swietna stronkahttp://www.antivirus.prv.pl/

no dobra.. narazie mam AntiVir Personal Edition ... szkoda ze nie ma skanera maila......

ale zaraz sie pobawie z AVG 6.0 Anti-Virus System :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę,że autor tego tematu nie musiał się tłumaczyć,że powiela temat.

Czas i technika nie stoi w miejscu,a sprawa jest poważna w obecnym czasie.

Ten temat również mnie bardzo interesuje, a głównie chciałbym mieć program w pełni funkcjonalny,darmowy z możliwością uaktualniania.

Czy to możliwe i czy znacie takie ?

A jeśli już nie darmowy to chociaż tani w utrzymaniu.

Oczywiście jego zachowanie w systemie jest również bardzo ważne.Najlepiej gdyby był prawie nieodczuwalny.

Wymieniajmy się doświadczeniami Panowie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten temat również mnie bardzo interesuje, a głównie chciałbym mieć program w pełni funkcjonalny,darmowy z możliwością uaktualniania.

Czy to możliwe i czy znacie takie ?

gdyby naprawde ten temat byl dla Ciebie wazny to przeczytalbys chociaz to co npisane bylo wczesniej

AVG 6.0 Anti-Virus System 

AntiVir Personal Edition 

oba darmowe i naprawde dobre antywirusy... male i nie obciazaja systemu... polecam

i swietna stronka  http://www.antivirus.prv.pl/

i dodam jeszcze, ze sa uaktualniane co kilka dni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi