pablo163 Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Witam Dzis sie zaczelo .Glosujemy .Ilu z was pujdzie do urn i zaglosuje na 'tak' ?? JA gdybym mog walna bym na TAK!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 No, gdybym mógł to też bym głosował na TAK!! Ale jeszcze nie moge... bo 18nasta dopiero w pazdzierniku :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 ja już zagłosowałem na tak :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Ja jutro idę głosować na TAK (od tygodnia mam dowodzik :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 nom to narazie jest 4 glosy na tak!! To super ale pewno zaraz sie dopadnie tu ktos kto na nie glosuje i bedzie dym.I reed zamknie topic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 ja jakies 5h temu zaglowsowalem (oczywiscie na TAK) 8) teraz pozostaje sie modlic o to aby frekrencja przekroczyla 50% :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca_18 Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Ja zaraz poginam (ofcourse na TAK) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Ja idę jutro i oczywiście na NIE :D Możecie sie wściekać.... mam własne zdanie, potrafie jeszcze samodzielnie myśleć a nie przyjmować wszystko co Telewizor powiedział :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Juz o 9 rano spelnilem swoj obywatelski obowiazek- TAK, oczywiscie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Cytat Ja idę jutro i oczywiście na NIE :D Możecie sie wściekać.... mam własne zdanie, potrafie jeszcze samodzielnie myśleć a nie przyjmować wszystko co Telewizor powiedział :D Ja tez mysle samodzielnie (juz od ladnego kawalka czasu) i dlatego zaglosowalem na TAK. Glosowanie na NIE tylko dlatego by sie "postawic" lub by pokazac jakie to sie ma oryginalne przekonania (bez zadnych argumentow np. gosp.) jest dziecinada i glupota. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikyo Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Krzyzyk (nie ptaszek!!! :lol: ) juz wstawiony - TAK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Wam to dobrz glosujecie ja tylko moglem sobie ankiete w szkole wypelnic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 za agitacje wyborcza w czasie trwania wyborow (dotyczy tez tego przypadku) NSA moze uniewaznic wybory -> wiec uwazajcie bo jak ktos sie dowie o przerwaniu ciszy wyborczej przez czlonkow 8) tweak.pl to i kara finansowa moze byc i uniewaznienie wyborow ... a ja jeszcze nie poszedlem glosowac ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Oj nie ladnie tak donosic na kolegufff z fora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Cytat Oj nie ladnie tak donosic na kolegufff z fora no wiesz :twisted: nikogo stad bym nie posadzal, ale sciany maja oczy i uszy, wielki brat patrzy itd. ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 zatem do urn! i na tak:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 ...jutro ide, oczywiscie na TAK :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Gdybym mogl, to jutro bym poszedl no i oczywiscie zaglosowal na NIE. Smiac mi sie chce z ludzi, ktorzy glosujac na TAK mysla, ze sa lepsi, madrzejsi. Tacy sami idici, jak ci, ktorzy glosujac na NIE mysla, ze sa sprytniejsi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Cytat Glosowanie na NIE tylko dlatego by sie "postawic" lub by pokazac jakie to sie ma oryginalne przekonania (bez zadnych argumentow np. gosp.) jest dziecinada i glupota.Mi wystarczą tylko takie argmenty, że wszystko będzie droższe, wzrostną też podatki, no bo ktoś musi przecież utrzymać całą tą machinę biurokratycznych nierobów w Brukseli... No może nie wszystko zdrożeje, wódka ma być tańsza, ale to wiadmomo z jakiego powodu. Pijanymi łatwiej się rządzi. Nie chcę też straciś domu w którym mieszkam, bo jak wejdzie podatek katastralny to będę musiał płacić 1% rocznie jego wartości. To jest około 1000 zł miesięcznie. A ty jakie masz niby argumenty ..? Ze będziesz mógł pracować za granicą ? Myślisz że tam nie ma bezrobocia ? Że pojedzisz tam studiować ? Sorry.. ale stać cię na to ? Raczej chyba nie. Smieszy mnie ta nachalna prounijna propaganda... tak, wszystko nam dadzą za darmo ;) Fajne są te plakaty np. Żebrowskiego i innych " Jestem za! Głosuję na tak!" itd. Pod spodem brakuje tylko napisu "Którędy do kasy? " Nie trzeba sie znać na polityce żeby stwierdzić że coś ty nie gra... Szkoda że nikt z was się nad tym nie zastanowi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Cytat za agitacje wyborcza w czasie trwania wyborow (dotyczy tez tego przypadku) NSA moze uniewaznic wybory -> wiec uwazajcie bo jak ktos sie dowie o przerwaniu ciszy wyborczej przez czlonkow 8) tweak.pl to i kara finansowa moze byc i uniewaznienie wyborow ... a ja jeszcze nie poszedlem glosowac ...a tam kara finansowa.jeszcze nam FORUM zamkna i co wtedy? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Cytat Mi wystarczą tylko takie argmenty, że wszystko będzie droższe Niby co? Myslisz ze 1 maja wszyscy podwyzsza ceny o 50 procent? Hiszpania jest w unii prawie 20 lat a zarcie jest ciagle duzo tansze niz np w sasiedniej francji Cytat wzrostną też podatki, no bo ktoś musi przecież utrzymać całą tą machinę biurokratycznych nierobów w Brukseli... Bzdura. Podatki leza w gestii poszczegolnych panstw czlonkowskich. Luksemburg czy Irlandia sa w uni, sa platnikami netto i maja bardzo korzystne prawo podatkowe. A jak bedziemy wybierac kolejne rzady debili jak aktualny z pseudo-ekspertem Kolodko to sami jestesmy sobie winni Cytat No może nie wszystko zdrożeje, wódka ma być tańsza, ale to wiadmomo z jakiego powodu. Pijanymi łatwiej się rządzi. To tez w Radiu Maryja mowili? Wspaniala spiskowa teoria. Chyba lepiej obnizyc akcyze na alkochol niz utrzymywac tysiace przemytnikow (jesli jeszcze nie zauwazyles to Ci panowie krzyczacy spiryt i wodka w kazdym wiekszym miescie) Cytat Nie chcę też straciś domu w którym mieszkam, bo jak wejdzie podatek katastralny to będę musiał płacić 1% rocznie jego wartości. To jest około 1000 zł miesięcznie. 1) wprowadzenie takowego nie jest w zaden sposob zwiazane z wejsciem do UE. Jak by co mozesz dziekowac kolodce 1000 PLN / miesiecznie czyli masz dom o wartosci 1.200.000 PLN (milion dwiescie tysiecy zlotych) ? A moze Ci sie zera pomylily. Nie mowiac ze 1 procent to bardzo pesymistyczne kalkulacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Marco, bardzo ladnie wszystko wyjasniles;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 ja nie moge jeszcze glosowac bo nie jestem pelnoletni ... ale chcialem powiedziec ze jezeli polska nie wstapi do ue to stanie sie zupelnie bezwartosciowa dla jakichkowliek inwestycji od innych krojow slyszalem argument zeby nie do ue tylko z ameryka w pakty ... ale ten ktos chyba nie wiedzial ze ameryka chce sojuszu z nami tylko w wypadku naszego przystapienia do ue ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Ja jestem za łunią, łunia TAK :D PS. Już głosowałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 ja tam bede glosowal na tak, w koncu w kraju juz gorzej chyba nie bedzie a unia nie jest taka straszna wystarczy popatrzec na irlandie, im sie udalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Cytat To super ale pewno zaraz sie dopadnie tu ktos kto na nie glosuje i bedzie dym.I reed zamknie topic No, już jestem :) Cytat Cytat Mi wystarczą tylko takie argmenty, że wszystko będzie droższe Niby co? Myslisz ze 1 maja wszyscy podwyzsza ceny o 50 procent? Hiszpania jest w unii prawie 20 lat a zarcie jest ciagle duzo tansze niz np w sasiedniej francji Niech nawet wzrosną o 1% - co dajesz w zamian w zamian za tą podwyżkę i wzrost biurokracji? Cytat Cytat wzrostną też podatki, no bo ktoś musi przecież utrzymać całą tą machinę biurokratycznych nierobów w Brukseli... Bzdura. Podatki leza w gestii poszczegolnych panstw czlonkowskich. Kłamiesz - minimalny VAT dla najmniejszej stawki musi wynosić 5%, a dla maksymalnej 15%. http://firma.onet.pl/1122272,prasa.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Cytat ja tam bede glosowal na tak, w koncu w kraju juz gorzej chyba nie bedzie a unia nie jest taka straszna wystarczy popatrzec na irlandie, im sie udaloWystarczy popatrzeć na NRD - im się nie udało 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 wlasnie wrocilem z glosowania - TAK :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Cytat Cytat ja tam bede glosowal na tak, w koncu w kraju juz gorzej chyba nie bedzie a unia nie jest taka straszna wystarczy popatrzec na irlandie, im sie udaloWystarczy popatrzeć na NRD - im się nie udało 8):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Cytat Cytat ] Nie chcę też straciś domu w którym mieszkam, bo jak wejdzie podatek katastralny to będę musiał płacić 1% rocznie jego wartości. To jest około 1000 zł miesięcznie. 1) wprowadzenie takowego nie jest w zaden sposob zwiazane z wejsciem do UE. Jak by co mozesz dziekowac kolodce 1000 PLN / miesiecznie czyli masz dom o wartosci 1.200.000 PLN (milion dwiescie tysiecy zlotych) ? A moze Ci sie zera pomylily. Nie mowiac ze 1 procent to bardzo pesymistyczne kalkulacje Nie ma co, podatek katastralny to wyjątkowe sk*********wo, kara za mieszkanie we własnym domu :( Tak samo podatek od oprocentowania rachunków. Państwo to prawdziwa mafia w wyciąganiu kasy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...