Michaelius Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2013 Ale jak sie je opierniczy to beda darmowe sloty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 Dzisiaj u ruskich wchodzi 0.5.3, u nas pewnie jutro i można będzie kupić za żetony samolocik premium, który zostanie w hangarze po premierze gry. ;> http://worldofwarplanes.ru/encyclopedia/vehicles/usa/f2a-1/ No i brytole w końcu wchodzą. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2013 Release Notes 0.5.3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2013 Jak ktoś już pogra to prosiłbym o opinie czy samoloty nadal zachowują się jak cegły ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2013 Nie wiem co masz na myśli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2013 Jak ktoś już pogra to prosiłbym o opinie czy samoloty nadal zachowują się jak cegły ;] Powiem tak - po przesiadce z WT możesz mieć takie wrażenie, bo tam sterowanie jest na prawdę bardzo uproszczone, ktoś napisał, że samoloty latają jak przyczepione sznurkiem do kija od szczotki. ;> Tutaj jest trudniej, opanowanie samolotu wymaga większej wprawy dlatego WoWP bardziej mi się podoba od WT i mam zamiar popykać przez jakiś czas po premierze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2013 Ale ja wiem jak zachowują się samoloty w WoT, ciekawi mnie tylko czy zmienili coś w modelu lotu od poprzedniego patcha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2013 Release Notes 0.5.3 Ciekawe czy wykorzystają zmianę nazw broni do znerfienia niemieckich dwu silnikowców bo teraz mocno wygięte były. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2013 Przesunęli premierę gry, teraz jest za niecałe 2 miesiące. :D http://worldofwarplanes.eu/pl/news/2/new-release-date/ Można dalej farmić żetony na konto premium. ;> Jak ktoś obrotny to i na pół roku może spokojnie nastukać premki. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2013 No to sie przejechali :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2013 Nie mam nic przeciwko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heisenberg Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2013 (edytowane) Chłopaki chciałbym zacząć grę w World of Warplanes przede wszystkim w celu zdobycia żetonów do premki w WoT ale mam nadzieję też przekonać się do tej gry. Jakie przydatne na początek rady mielibyście dla całkowitego nowicjusza w samolotach? Chodzi mi odnośnie rozgrywki. Będę wdzięczny za wszelką pomoc. Edytowane 25 Września 2013 przez bokus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2013 Na początek proponuję pobawić się samolotami szturmowymi / bombowymi np. ruskie Kochyerigin TSh-1 / Tsh-3 czy słynne IŁ-y . Wg. mnie przyjemniej się gra niż myśliwcami , przynajmniej na niskich poziomach . Szczególnie jak atakujesz cele naziemne / nawodne , choć jak masz szczęście to jakiegoś nadgorliwego fightera też zdejmiesz . Kwestia uszkodzeń to tak jak w WoT , liczą się dmg a nie uszkodzenia krytyczne jak w WT . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 Dzisiaj w końcu wychodzi 0.5.3 i brytole. ;> Dadzą też 10 samolotów premium do testowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 Ile już żetonów natrzepaliście? Ja mam 6890 ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 Ja zbiorę 2-3 miechy premki + samolocik premium, który pojawił się w dzisiejszym patchu. ;> Dzisiaj wyjątkowo zgarnąłem całą pulę, bo dawali x2 żetony także już się poświęciłem. :D A normalnie to 10 celów + 3 fragi + 3 win i wychodzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2013 (edytowane) Ja mialbym 4280 ale 2500 juz wydalem na premke . Swoja droga cos zwalili w patchowaniu i musialem calego klienta na nowo sciagac. Ale za to odkrylem, ze na srednich detalach mam 140 fps :D Edytowane 27 Września 2013 przez Michaelius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2013 Pierwsze wrażenie po aktualizacji - co oni zrobili z grą , nie da się w ogóle grać - ile razy trafiam do gry to od razu gleba . Dziś zagrałem jeszcze raz i gra się tak jak się grało , IL-2 daje radę ; przy okazji można trochę kaski zarobić sprzedając nie potrzebne maszyny . @Michaelius Chodzi ci o problemy z launcherem , ruskim lektorem i dziwnymi napisami ? Bez launchera można się obejść . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 W tym tygodniu podwójne żetony za bombardowanie http://worldofwarplanes.eu/pl/news/3/battle-missions-special/ Misja bojowa 1: Bomby poszły! Od 8:00 we wtorek, 8 października do 7:30 w piątek, 11 października Zyskajcie podwójną liczbę żetonów za 1., 3. i 10. zniszczony cel naziemny. Misja bojowa 2: Liczba zwycięstw Od 8:00 we wtorek, 15 października do 7:30 w piątek, 18 października Zyskajcie podwójną liczbę żetonów za 1., 3. i 10. zniszczony samolot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 No fajnie, jeszcze dodatkowo wygrałem 500 żetonów w jakimś konkursie i tak się składa, że mi się 4 miesiące premki uzbierają za frajer. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 (edytowane) Ja na pewno uzbieram na pół roku + ten 3 tierowy, premiowy samolocik. Resztę albo przeznaczę na free expa, albo jeszcze jeden miesiąc ekstra premki dorzucę. Edytowane 9 Października 2013 przez radiergummi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 Panowie za wygrane bitwy, po zniszczeniu 10 celi powietrznych/naziemnych dostałem 320 żetonów. Czy to jest już dzienny max? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 Na czas trwania promocji - tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2013 Na serwerze NA chyba mało kto gra i chcą ludzi przyciągnąć. http://worldofwarplanes.com/en/news/10/airborne-challenge/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2013 Link nie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2013 (edytowane) No bo na EU ludzie się rzucili na WG i już nie ma śladu po tym. Chodziło o to, że jeśli rozegra się od dzisiaj 75 dostajesz 2,5k golda, za 250 bitew 5k golda i za 350 bitew 10k golda po premierze. Ofc. był dopisek, że musi być czynny udział w bitwie. Pewnie bali się, że ludzie na EU za bardzo się wkurzą i zamiast EU dać podobny specjal to wywalili całkiem. Edytowane 11 Października 2013 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2013 http://www.dom1n.com/newsy/wowp-event-na-us/ Kiedyś tam jak były targi to dawali złoto dla US, żeby serwery się zapełniły na czas "prezentacji" a tutaj by mieli dać znowu tylko US za samo wylatanie iluś tam walk, bez żadnego ukrytego celu ? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2013 Cel był wiadomy, chcieli, żeby ludzie z EU pozakładali konta i zaczeli grać, żeby na premierę mieć piękne statystyki, że tyle kont i tylu graczy mają:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2013 Ale po co mi konto na US, skoro czołgi i samoloty będę miał na EU ? ;> BTW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2013 Obstawiam, że są ludzie którzy by się byli przeniesli, debili nie brakuje. Po za tym, pewnie wiele ludzi grajacych w WoT'a na serwerze NA na pewno pograło by w samoloty i było by, że jeszcze przed premierą mieli xx tysięcy graczy jednocześnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...