maxymili Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2015 http://worldofwarships.eu/pl/news/common/cbt-start-announcement/śpieszcie się, ilość zaproszeń ograniczona/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2015 Wszystko rozchwycone musiałbym od razu po powrocie do domu siadać do komputera a WoW chyba nie jest tego warty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2015 Zobaczymy ;) nawet eula zmienili, można wklejać filmy i screany: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2015 W końcu będzie można pograć w kompletne drużyny a nie po 2 jak w wersji alfa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2015 Jak ktoś brał udział w którymś z weekendów to dostęp ma zagwarantowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2015 Właśnie miałem o to pytać ale przezwyciężyłem swoje lenistwo, zalogowałem się na stronę i faktycznie mogę pobrać launcher, więc gitara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) Kacimiierz, może pluton? :DMoja żona się zapisała do testów i też dostała a ona ma na koncie z czołgami tylko 1 tiery ;) jak ktoś bardzo chce to może pożyczyć to konto na testy, bo zapisywała się awaryjnie jak byśmy z synem nie dostali ;) jak by ktoś się bardzo do tego konta przywiązał to może przekazać, o ile ten ktoś opłaci sobie zmianę maila, bo niestety jest na ważnym mailu.Piszcie na prv Edytowane 12 Marca 2015 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) Jak mnie złapiesz w grze to czemu nie. Z godzinkę jeszcze dzisiaj pogram. Jakieś duże zmiany zaszły w porównaniu do ostatniego beta weekendu? // Wszyscy dostają coś koło 70k free expa i z 2,7mln srebra? Bo jakoś strasznie dużo ludzi na 2 tierach. Odkupiłem sobie cleveland i nie ma z kim grac na tym tierze. Edytowane 12 Marca 2015 przez Kacimiierz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2015 Też dostałem - a zastanawiałem się czy mnie nie wywalili za brak aktywności :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) To widać prezent dla alfa testerów bo ja nie dostałem nic.O taki gameplay nagrałem:http://youtu.be/_mwH8SygtHg Edytowane 14 Marca 2015 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2015 Niszczyciele to fajne zabawki. Taka mała pchełka zatopiła bez trudu dwa BBki i jednego dość poważnie uszkodziła. Kwestia tylko poczekania aż zaczną do siebie strzelać, na razie każdy jest tak skupiony na celowaniu, że nie zawraca sobie głowy sprawdzaniem co się w okół niego dzieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2015 Wszyscy dziś dostali Iwaki Alpha ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2015 Tylko alpha testerzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2015 Gra lotniskowcem:przypomina strategie czasu rzeczywistego. Mój kolejny gameplay:http://youtu.be/TvSXp2Tnf4w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) Niszczyciele to fajne zabawki. Taka mała pchełka zatopiła bez trudu dwa BBki i jednego dość poważnie uszkodziła. Kwestia tylko poczekania aż zaczną do siebie strzelać, na razie każdy jest tak skupiony na celowaniu, że nie zawraca sobie głowy sprawdzaniem co się w okół niego dzieje. Jak BB jest zajęty strzelaniem to często nie zwraca uwagi na takie malutkie coś jak DD :) http://imgur.com/a/VYz7S Edytowane 15 Marca 2015 przez Turkina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2015 Ten japoński 5 tier jest fajny, 40 sec przeładowania 6 torped, można wyrzucić rybki, przepłynąć za skała i rzucić kolejną salwę. Przy założeniu, że ma się nieskończoną ilość amunicji to jest trochę OP. Za to 6 tier to lekkie rozczarowanie, minimalnie większy dmg, tyle samo torped za to reload ponad dwa razy dłuższy. :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2015 Ja z kolei odkrywam uroki klasy Kongo, po miernym Myogi to naprawdę rewelka. Nie mogę za to rozgryźć japońskiego krążownika Kuma, niby krążownik, a zachowuje się jak przerośnięty niszczyciel, którym nie jest (nie ta zwrotność). Any tips? Aha, i tak na marginesie: puszczenie sobie w tle jakiejś dobrej kompilacji Two Steps From Hell podnosi grę na poziom awesome ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2015 Fuso jest jeszcze lepsze, głównie dzięki temu, że ma o 4 lufy więcej. Jak się dobrze zasadzi komuś bułę to może i na salwę zejść. Niestety w przypadku BB system losowania zniszczeń to dla mnie zagadka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2015 Poczytaj sobie o systemie opancerzenia "all or nothing" to ci się trochę rozjaśni. Tak w skrócie, to pancernik składa się z potężnie opancerzonej cytadeli, w obrębie której jest wszystko co istotne (wieże, magazyny amunicji, kotłownie itd.), a cała reszta ma tylko symboliczny pancerz i nic istotnego tam nie ma. Tak więc przebicia pancerza liczą się najbardziej w części środkowej, a przebicie pancerza cytadeli to już poważny cios dla okrętu. EDIT: tak, Kongo to jest pływające awesome :D Kille byłyby 4 ale o mały włos spudłowałem w St. Louisa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2015 Mniej więcej wiem o co chodzi z pancerzem. Zastanawiam się tylko jak dokładnie jest rozłożony ten pancerz. Z navyfield jestem przyzwyczajony do rozkładu deck albo belt armor, deck armor najlepiej działał przy maksymalnym zasięgu kiedy pociski spadały na pokład. Im mniejsza odległość tym częściej trafiało się w burtę i wtedy w grę wchodził belt armor. Natomiast tutaj w czasie cbt weekend nie raz strzał z 6-8km potrafił wejść za 1000-1500 dmg na salwę co przy 50 000 hp i 40-50s przeładowania jest śmieszne. A tak w ogóle to wczoraj przypadkowo znalazłem ciekawą rzecz, strzelając z działa lub torpedy przy pomocy kółka scrollu włącza się tryb śledzenia pocisku, kamera podąża za wystrzelonym pociskiem. Nie wiem jeszcze do czego konkretnie miało by się to przydać...zwłaszcza przy torpedzie, która do celu czasami płynie po 50-60 s ale bajer dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2015 Założyłem w grze kanał PurePC (pw: statki) Wbijajcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2015 Mniej więcej wiem o co chodzi z pancerzem. Zastanawiam się tylko jak dokładnie jest rozłożony ten pancerz. Z navyfield jestem przyzwyczajony do rozkładu deck albo belt armor, deck armor najlepiej działał przy maksymalnym zasięgu kiedy pociski spadały na pokład. Im mniejsza odległość tym częściej trafiało się w burtę i wtedy w grę wchodził belt armor. Natomiast tutaj w czasie cbt weekend nie raz strzał z 6-8km potrafił wejść za 1000-1500 dmg na salwę co przy 50 000 hp i 40-50s przeładowania jest śmieszne. A tak w ogóle to wczoraj przypadkowo znalazłem ciekawą rzecz, strzelając z działa lub torpedy przy pomocy kółka scrollu włącza się tryb śledzenia pocisku, kamera podąża za wystrzelonym pociskiem. Nie wiem jeszcze do czego konkretnie miało by się to przydać...zwłaszcza przy torpedzie, która do celu czasami płynie po 50-60 s ale bajer dobry. No i spoko, póki co jest ok. Tylko że takie trafienie za 100-1500 to albo nieprzebity pancerz, albo przebity bez dodatkowych efektów (czyli poszedł pancerz zewnętrzny bez dodatkowych uszkodzeń, albo w rejonach które są poza cytadelą i nie mają znaczenia dla zdolności bojowych okrętu). Dla porównania, przebita cytadela to kilkanaście tysięcy dmg (mój rekord to coś pod 16k). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2015 O Japończycy,http://youtu.be/QZqkeKH2Qsctym też idzie pograć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2015 World of Warships Beta тест GPU 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2015 A tak się pożegnało ze mną Kongo: Uwielbiam ten okręt, jak tylko będzie opcja na dodatkowe sloty to odkupuję od razu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2015 Nie wiedziałem, że można taranować. Dziś pewien wrogi niszczyciel boleśnie się o tym przekonał. Mój krążownik Omaha wszedł w niego jak w masło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2015 Wystartowała otwearta Beta: http://worldofwarships.eu/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2015 Niewątpliwie jakiś "powiew świeżości" od gry jest całkiem fajna się wydaje po kilku bitwach. Mam pytanie w co iść i bać się torped? Moja pierwsza bitwa i porażka chyba Nelsonem nie będę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2015 Polecam zapoznać się z poradnikami na oficjalnym kanale YT statków. Taptaptap Mlais M52 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2015 Gra OK, ale czemu ja seria zabieram max 2000HP a jak dostane serie to mi znika 8000hp, wybucha pożar, mam zniszczony ster i wieże??? Jakieś pociski premium? Czy taka duża przepasc miedzy 2 i 3 tierem po prostu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...