Skocz do zawartości
SpiderMAN

Zajrzyj TU!!! - Commercial Presentation - Mod 4 [dot] Us

Rekomendowane odpowiedzi

To i ja małą reklamę zrobię :wink:

Witam :)

Zapraszam tweakerów, overclockerów, modderów i wszystkich pragnących przeżyć coś niezwykłęgo, zakręconego na:

Overclockers.pl

Twój nowy sposób na życie

Overclockers.pl

...i wszystko jasne

Warto takżę zalogować się i uczestniczyć na Naszym Forum :

Forum.overclockers.pl

Wejdź...

Tu nie będą co ględzic o opcji szukaj, w końcu młode forum jeszcze, z Waszą pomocą rozwiniemy skrzydła :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grzchu. Nie hcce mi sie sprawdzac bo ten net chodzi prawde miac ..... wiadomo jak :/ Bo widziaem email admina tego serwera n którym jest to forum. grzechu@serwerek.com chyba i tak jakos skojarzyłem dzinie :/ ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grzchu. Nie hcce mi sie sprawdzac bo ten net chodzi prawde miac ..... wiadomo jak :/ Bo widziaem email admina tego serwera n którym jest to forum. grzechu@serwerek.com chyba i tak jakos skojarzyłem dzinie :/ ;)

Adminem jest grzesiek aka grzez aka gawron. :wink:

Ale ie ten. :)

P!55

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmmm nooo forum spoko wyglada , lecz serwrek troszke mulasty

ale wyskocze z mala propoziszyn , bo czas skonczyc z monopolem MK-NET ;) . Bo w sumie w planach mialem to juz od dluzszego czasu , ale jakos nie moglem sie z tym zebrac , co Ty na to SpiderMAN aby polaczyc jakos sily (kilku modderow ) i stworzyc wlasnie jakis powazniejszy serwis o moddingu , bo jak na razie tego w PL jest baaaaardzo malo , a ja ze wszystkich sil (we Wrocku) staram sie to szerzyc zachecajac ludzi do modowania , wiec wyskakuje z taka propozycja , aby utworzyc serwis w domenia mod4.us , ale taki powazniejszy ;) bo z czego widze , to stronka jest ot taka troszke hmmmm "domowa " :roll: ;) - zastanow sie..... bo ja moglbym sie na to pisac....

aha, a mozesz dopisac mi np. do profilu " piźnięty modder " ?? :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmmm nooo forum spoko wyglada , lecz serwrek troszke mulasty 

ale wyskocze z mala propoziszyn , bo czas skonczyc z monopolem MK-NET ;) . Bo w sumie w planach mialem to juz od dluzszego czasu , ale jakos nie moglem sie z tym zebrac , co Ty na to SpiderMAN aby polaczyc jakos sily (kilku modderow ) i stworzyc wlasnie jakis powazniejszy serwis o moddingu , bo jak na razie tego w PL jest baaaaardzo malo , a ja ze wszystkich sil (we Wrocku) staram sie to szerzyc zachecajac ludzi do modowania , wiec wyskakuje z taka propozycja , aby utworzyc serwis w domenia mod4.us , ale taki powazniejszy ;) bo z czego widze , to stronka jest ot taka troszke hmmmm "domowa "  :roll:  ;) - zastanow sie..... bo ja moglbym sie na to pisac.... 

aha, a mozesz dopisac mi np. do profilu " piźnięty modder " ??  :lol:  :lol:

B3T0N, a ty myslisz, ze po co jest kupiona domena? Strona juz sie konczy, niech Cie DeczklaV oswieci :)

W koncu to On mnie zmobilizowal do zakupu :D www.mod4.us :)

HEHE, czyzbys chccial dolaczyc do redakcji? :P

:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SpiderMAN aleś sobie tych userów nawalił 8) :wink: nie wyrobisz się chyba :P :lol:

Ale pomysła miałes niezłego :)

Nom co jest ludzie, nikt nie ma serwisu jeszcze ? albo się boi ujawnic :lol:

No malo :P

Co ty chcesz dopiero 68 userow.

malo malo i jeszcze raz malo :)

:D

Dzienki ludzie, bez was by sie nie udalo ruszyc. Mam nadziej, ze przypadnie wam forum do gustu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SpiderMAN aleś sobie tych userów nawalił 8) :wink: nie wyrobisz się chyba :P :lol:

Ale pomysła miałes niezłego :)

Nom co jest ludzie, nikt nie ma serwisu jeszcze ? albo się boi ujawnic :lol:

No malo :P

Co ty chcesz dopiero 68 userow.

malo malo i jeszcze raz malo :)

masz 68 userów w ciągu 3h i mało ci?? :D wysokie aspiracje widzę .

Powodzonka, życę, sam od czasu do czasu wpadnę :wink:

BTW, zapraszam także tutaj :)

Miłego pobytu życzę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spiderze, popraw czacionki na stronie swej.. bo za przeproszeniem .. gały wychodza ;)

Czcioki sa za małe! Nie pamietam czy wszytkie ale te gdzie jest spis redaktorów np.. sory ale nei wszyscy uzywaja rozdzielczosci 800x600 :/ Zeby to było innego koloru to spoko al tak jest max niepoprawnie :/

A co do forum to według mnie działa z dega gorzej od srtronki :? Juz tweak szybciej chodzi ! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spiderze, popraw czacionki na stronie swej.. bo za przeproszeniem .. gały wychodza ;)

Czcioki sa za małe! Nie pamietam czy wszytkie ale te gdzie jest spis redaktorów np.. sory ale nei wszyscy uzywaja rozdzielczosci 800x600 :/ Zeby to było innego koloru to spoko al tak jest max niepoprawnie :/

A co do forum to według mnie działa z dega gorzej od srtronki :? Juz tweak szybciej chodzi ! ;)

Jezuuu ile razy mam jeszczepisac, ze ten interfejs nie bedzie juz dalej rozwijany i odchodzi za gora dwa tygodnie do lamusa. Na ukonczeniu jest new design. Nie bede na tydzien poprawial starego badziewia :)

Juz niedlugo zobaczycie nowe oblicze! Mod 4 [dot] Us is born!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehehe mozna by dodac troche rzeczy ktrorych nie ma na tweaku. Wraz z wieksza iloscia userow bedzie wiecej pomyslow. Napewno sie forum rozkreci.
Jakie dzialy to moze tu juz nie pisz

mas juz dzial odpowiedni

Co miales na mysli???

Bo albo walnoles literowke albo ja jakis niekumaty :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehehe mozna by dodac troche rzeczy ktrorych nie ma na tweaku. Wraz z wieksza iloscia userow bedzie wiecej pomyslow. Napewno sie forum rozkreci.
Jakie dzialy to moze tu juz nie pisz

mas juz dzial odpowiedni

Co miales na mysli???

Bo albo walnoles literowke albo ja jakis niekumaty :wink:

No widac sie nie dogadalismy. Wejdz i zobacz

Jest juz dzial Propozycje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie nie bede banowac ani krzyczec ale troche powagi.

To jest forum serwisu tweak.pl a nie jakiegokolwiek innego. I szczerze mowiac srednio mi sie podoba promowanie innego forum o tej samej tematycy na naszym. Wiec prosil bym w przyszlosci o nieumieszczanie takowych "ofert". Dziekuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...