Destiny Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Hey, Czy możecie mi podać adresy (i www i normalne) sklepów komputerowych w Krakowie (takich jak w temacie) w których będę mógł dostać FRII i wentylatory do obudowy. Dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 www.bit.krakow.pl <- sa troche dziwni ale maja sporo sprzetu www.pcprojekt.pl <- moj faworyt - nie pamietam adresu a www nie dziala :/ ale w googlach znajdziesz email do nich; www.apollo.net.pl <- zajawkowy sklep - maja praktycznie wszystko, ogromny wybor (adres na www) niestety sa dycko drozsi od poprzednikow - ale czasem warto doplacic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gentillo Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Jak jeszcze studiowałem w Krakowie to tylko BIT. Faktycznie są dzwini, ale mają prawie wszystko. Jak nie mają to załątwią. Zawsze się można z nimi dogadać w sprawie potestownia sprzętu. No cóż - faktycznie są trochę dziwni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 taa niestety ostatnio bit po[gluteus maximus]dl - chodze tam juz od miesiaca po kingstony 333 cl2.5 - islysze tylko "uz niedlugo beda", pozatym ich servis to koszmar - nie zchodza ponizej miesiaca - ale na szczescie z ich sprzetu jak czegos sam nie zespulem to wszystko dzialalo z czystym sumieniem powiem ze pcprojekt stje sie zajawkowym sklepem - tylko powierzchnia przeraza bo w 5 osob w sklepie sie ciezko pomiescic, szybki servis gwarancyjny i spory wybor sprzetu kategorii ciekawostki :) typu coolery z gornej polki itp apollo zagina asortmentem ale za to trzeba placic - co jest fajne przy wiekszyh zakupach to mozna nawet 15% wytargowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 www.bit.krakow.pl <- sa troche dziwni ale maja sporo sprzetu www.pcprojekt.pl <- moj faworyt - nie pamietam adresu a www nie dziala :/ ale w googlach znajdziesz email do nich; www.apollo.net.pl <- zajawkowy sklep - maja praktycznie wszystko, ogromny wybor (adres na www) niestety sa dycko drozsi od poprzednikow - ale czasem warto doplacic Potwierdzam, co do BITu to można to nazwać, że są dziwni :roll: ale ja bym to inaczej określił, raczej unikam ich szerokim łukiem. Dorzucił bym jeszcze Intax na Kalwaryjskiej (www.intax.pl - dobre ceny mały wybór) i Dekanex na Reymonta (niezłe ceny i wybór też), ale najlepiej udać się na róg Starowislnej i Miodowej bo tam są Pcprojekt i Apollo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 a taki maly OT - zgromadzilo sie tutaj troche ludziow z kraka - nie ma ktos moze otwornicy o srednicy okolo 80mm - chcialem wyciac otwory do shrouda ale w obi mieli tylko jakis wypas sa 24zl :( a takie zwykle koncza siena 62mm :(( albonamiary na sklep gdzie daja zapodajcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Apollo droższe od Pcprojektu a to dobre :):):) ja w apollo teraz praktycznie wszystko kupuję i jeszcze mi się nie zdarzyło by cena była wyższa niż w PCPr.. w Pcprojekcie to jak już cena będzie niższa o 5zł to oczywiście okaże się że towaru na sklepie nie ma i trza czekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 W Bicie ostatnio nie było spire, ale zbierali się do volcano 7 za to (bez+) Ale ja swojego spire FR2 kupiłem w takim sklepiku małym w budynku elbudu, koło dawnej giełdy elektronicznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukczas Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 ja jeszcze polecam sklep o nawzie ROM, siedzibe maja naprzeciwko pcprojektu. Ceny moze nie sa za niskie, choc zdazaja sie promocje ale za to maja duzy wybor akcesoriow do o/c: jakies swiecace wiatraczki, radiatorki itp, itd... a pozatym sprzedaje tam taka ladna pani, nie zna sie moze za bardzo na rzeczy ale fajnie sie z nia rozmawia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer/Ewenement Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Czemu uwarzacie ze bit jest dziwny ?? ja tam kupile dopiero grafe ale sklep wydaje sie byc git czy jest z nim cos nie tak ??? A co co PCProjekty to słyszalem ze czasami sa problemy z serwisem....(jeden typ z osiedla gonił do nich z uszkodzonym MOBO 3 czy 4 razy i za karzdym razem wciskali kit ze jest sprawma az wkoncu kupil nowa..., pozatym tez słyszlemze ze czasami jak daja nowy sprzet w ramach gwaranci to ze nie daja nowej karty (a powinni jak sie zmienia numer serujnu sprzetu) ale to sa niepotwierdzone informacje faktycznie takjest ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukczas Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 napisze Ci jutro :D heh a tak na powaznie to niedawno wymianialem u nich pamieci i dostalem nowa gware, nie wiem jak z plyta bedzie bo juz czekam 2 tygodnie i nie wiem czy dostane nowa czy tylko naprawiona, jesli to bedzie nowato napewno upomne sie o nowy paragon :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Jeżeli chodzi o gwarancje w PCP to faktycznie tak jest jednak do końca nie wiem od kogo to zależy czy od sklepu czy też raczej od hurtowni lub dystrybutora u którego kupują. Miałęm taką sytuację przy wymianie Abita AT7 poprostu mi oddali używaną! Ojciec napisał pismo że dostane nową płytę w 3dni albo pozwie ich do sądu reakcja była natychmiastowa tego samego dnia dostałem nową płytkę jednak nie zmienia to faktu że coś takiego nie powinno mieć miejsca. Ponadto serwis u nich trwa niewiarygodnie długo prawie zawsze przekracza 2 tygodnie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Ja wam polecam mimo wszystko BIT ,moze i sa dziwni ,moze i czasem trzeba chwilke poczekac ,ale serwis maja dobry i zdecydowana wiekszosc sprzetu moga zalatwic ,do tego jak sie kupuje u szefa to i potargowac sie mozna, pozatym jak jest cos jest swierzo zakupione to wymienia od reki i wypisza nowa gwarancje, trochu sprzetu u nich wzialem trochu reklamowalem i zawsze dostawalem nowy sprzet (poza zasilka ale to jest zrozumiale). Co do PCprojektu mam mieszane uczucia, maja sporo stuffu,ale wala sobie w kulki z gwarancjami.2 przyklady. Kumpel kupil Baracude ,po roku padla, po 1 dostal 2 lata gwary jak seagate dawal 3 wtedy a po drugie po wymianie dysku dostal roczna gwarancje mimo ze powinien dostac TO SAMO. Kumpel drugi kupil u nich nagrywarke LG ,zrypala sie , pojechal do nich a oni go odeslali gdzie indziej ,w skrocie sam musial wszystko zalatwiac zamiast oni za niego. I jeszcze jeden kwiatek ,z kumpla zerzneli 80zl za titana jak sie dopiero co pokazaly :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voo Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 w bicie serwis to porazka! na modem czekalem 5 tygodni! 8O wyslali do dystrybutora i juz nie wrocil :lol: ostatnio oddalem baraka 40GB do serwisu i znow 4 tygodnie... do tego otrzymalem jakies poserwisowy shit, ktory na szczescie wymienilem na nowa 80ke za doplata, choc z wielkimi boolami i cholernie duza doplata. pcp - nagrywarka liteon cos zaczela sie kaszanic, kazda nagrana plyta przejechana scandisciem pod nero byla tak posiekana /bledy/ zeporazka, w sklepie oczywiscie pan wlasciciel stwierdzil, ze jest ok, tylko ustawic jej nie potrafie :lol: pozniej okazalo sie ze jednak mialem racje 8) ale dostalem oemowego 4kus`a (a nie boxowego liteona jakiego oddalem), na dodatek bez pelnej gwarancji... ehh, i gdzie tu kupowac sprzet w krk :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 jak to gdzie - w apollu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quake4 Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Apollo ma sporo sprzętu ale współczuje każdemu kto zwróci sie do nich z jakąś awarią, Tragedia!!! Pan prezes nie zna przepisów i jak chciałem skorzystać z rękojmi (odpowiedzialność sprzedawcy) to powiedział, że on nie jest sprzedawcą tylko prezesem buhahaha, rozwalil mnie tym do dzis mam ussmiech na twarzy jak to wspominam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Ja znalazlem jeszcze jeden fajny sklep (teraz jestem już w Kraku więc mam troche wolnego aby sobie polazić). Nazywa sie bodajze COM Electronic. Nie wiem co to za adres ale sklep jest na prawo od AGH. Jak idzie się na początku Czarnowiejskiej i jest po lewej przystanek to można skręcić w prawo w uliczke równoległą do Alei. Dosyć tani sprzęt mają a jak nie mają to sprowadzą. Ja np na monitorze zaoszczędziłem w porównaniu do np. Pc Projektu ok 80 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 www.dekanex.pl - troche trudny dojazd www.polpc.pl (dawny hip) to są dwa sklepy w których głownie kupuje, w ostateczności pcprojekt i rom (mieli tanie barracudy SATA i zasiłki chiefteca (420w-265zł) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Do dekanexu trudny dojazd, bez przesady :lol: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulik Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Apollo ma sporo sprzętu ale współczuje każdemu kto zwróci sie do nich z jakąś awarią, Tragedia!!! Pan prezes nie zna przepisów i jak chciałem skorzystać z rękojmi (odpowiedzialność sprzedawcy) to powiedział, że on nie jest sprzedawcą tylko prezesem buhahaha, rozwalil mnie tym do dzis mam ussmiech na twarzy jak to wspominam. Rzeczywiście. serwis Apollo jest o d. rozbić. Zaproponowali mi kiedyś, że zasilacz, który ewidentnie płonął mogą wysłać na mój koszt na ekspertyzę do producenta do Chin, bo oni twierdzą, że wszystko jest ok. Nie polecam!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HamP Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Witajcie! Chciałbym się wypowiedzieć na temat BIT'u. Otóż,znam się dobrze z szefostwem,czyli braćmi Jaworskimi (Juliusz i Jarek tak nawiasem :) ) Wszystko było dobrze jeszcze jakieś 5-6 lat temu i wcześniej (tak btw,to kupowałem w BIT'cie od początku jego istnienia). Wtedy był i szacunek dla klienta (mówię ogólnie) i niskie ceny,fachowa (w miarę :) ) obsługa,a przede wszystkim, miła. "Problemy" zaczęły się później,ponieważ panowie z BIT'u,a raczej sam sklep stał się na tyle poważny,że od tamtej pory mają gdzieś każdego i nastawieni są na konkretną masówę (następny,następny,itd,itd...),bo w końcu "i tak wszyscy do nas przyjdą" ;) Wszystko ładnie,ale jeśli dany klient chce się coś więcej dowiedzieć,przekonsultować zakup,itp,to może o tym zapomnieć,bo jedyne co usłyszy to to,że kolejka się robi, LOL. Serwis,hmm,tak,pracuje tam dwóch gości,którzy się znają na rzeczy,a reszta to jacyś "chłopcy z ulicy",którzy pojęcie o komputerach mają takie samo jak małolat,który głównie gra na flipperkach (dobra,wyolbrzymiłem,ale nic to ;) ). Fakt,można jeszcze u nich uzyskać dobre ceny (szczególnie,jak się ma znajomości,hehe :P ),ale nawet pomimo tych znajmości kupując,wyczuwa się chorą wręcz atmosferę,która tam panuje - można by to skwitować takim zdankiem: po co tu tyle klientów,tylko przez was robotę mamy. Szefostwo ostro jedzie na kasie,a więc mają "w poważaniu" wszystkich. A i sprzęcior mają coraz gorszy (coraz więcej problemów,wadliwe egzemplarze,itp) i coraz większy kit wciskają ludziom,którzy na komputerach specjalnie się nie znają i nie wiedzą co kupić,a co nie. Ogólnie,obsługa i atmosfera BIT'u kojarzy mi się z...OPTIMUSEM,heh. Zapytacie,dlaczego na nich nadaję,skoro znam się dobrze z szefostwem i że już tak długo,że tak ujmę,współpracuję z BIT'em? Ano dlatego,że w końcu trzeba otworzyć oczy...a gdy się to uczyni,okazuje się,że BIT to jeden z najgorszych sklepów komputerowych z jakimi się spotkałem,a tamtejsza obsługa to żenada... No ale cóż,są już tak długo istniejącym sklepem,nigdy problemów z prawem nie mieli (chociaż instalacja pirackich wersji Windowsa chyba za dobra nie jest,lol),a więc i tak będą istnieć,chociaż już dawno nie powinni. Powiem jeszcze tak: zamiast iść do BIT'u,wolę iść gdzieś,gdzie przyjmą mnie z uśmiechem,gdzie nie będę musiał czekać 10 minut,aż łaskawie jakiś pracownik przestanie gadać przez telefon komórkowy,bądź z szefem o nowej dostawie,itp. Wolę iść np.do... ELKOMPU :D (tak,pomimo,że jeszcze za wiele tam nie mają,to jednak obsługa jest fachowa,miła,a i ceny nienajgorsze) Pozdrowienia dla Panów z BIT'u (mam nadzieję,że ktoś z Waszych pracowników to przeczyta,hehe,a już najlepiej bracia Jaworscy,tak,tak,to do Was są skierowane moje słowa "pochwały" :P ) A tak poza tym,to pozdrawiam wszystkich,którzy przeczytają moje wywody do końca :) PS.Niech ktoś mi udowodni,że się mylę :P :P PS2.Nie kupujcie tam! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raptor123 Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 A ja polecam WLODIPOL na Janowej Woli koło placu Bohaterów Getta, kupowałem tam sporo rzeczy i się nie zawiodłem, sporo rzeczy mogą sprowadzić co nie ma ich w cenniku. Z pcprojektem nie chce mieć już nic wspólnego. Chciałem kupić u nich płyte co nie mają w cenniku, to mnie zwodzili ponad miesiąc (w żadnym sklepie w Kraku jej nie mieli i nie chcieli sprowadzić :( ), poszedłem do WLODIPOLU i w ciągu dwóch dni mi ją sprowadzili :). Ceny mają konkurencyjne w stosunku do innych sklepów w Kraku. Dekanex też polecam, a Apollo już mniej. Pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Z bitem jest jeden plus ,jak juz Juliusz kojarzy klienta ,to mozna sensownie pogadac ,a czasem czesc wymienic ,procka innego sprobowac, ramy wymienic na inne i ogolnie nierobi wielkich problemow, tyle ze czeka sie jak na audiencje u papieza :P. Jesli ktos zna sklep gdzie ludzie potrafia zrozumiec druga strone i jej chec wymiany towaru na inny to moze sie tam przejde, ale niestety ogolnie wszedzie jest zasada shoot and forget ;[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Jeśli chodzi o sprzedawców w Bicie to polecam: Pana Jana ( taki niewysoki w okularkach) oraz Marcina ( wysoki i szczupły). Tylko z tymi dwoma warto gadać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Heh - przypominacie mnie sprzed 5 lat - też się chodziło i szukało pożądnych sklepów gdzie ceny są OK i nie robią chamskiej masówy. Ja teraz działam inaczej - kumpel założył firmę - i upoważnił mnie do zakupów w Action - jak znasz ludzi w dziale handlowym - są upusty, jak znasz ludzi w magazynie - to możesz wybierać sztuki a i z wymianą da się zrobić ... do 3 dni od zakupu wymiana od ręki - tylko potem z reguły ból bo jak po 3 dniach to czekamy 14 dni (ROBOCZYCH) - ale często idzie szybciej Tak że jeżeli w jakimkolwiek sklepie trzymają was dłużej niż 3 tygodnie - to od razu straszcie pismem do UOK - bo oni tylko woża do dystrybutora ( z reguły) - a dystrybutor BARDZO rzadko trzyma dłużej niż 14 roboczych ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 www.overcomputers.com.pl Dluga 24 Jak pogadasz chwile z nimi to CI sciagna co zechcesz. Ceny maja dobre zalezy dla kogo :D ja sie tam czesto ukrywam :D po pracy na pogawedce :D Ogolnie zajebiscie sie dobrze gada i z Mirkiem i Piotrem (Zwanzig-iem), ceny lepiejn ustalac z Mirkiem, on ma wiecej do powiedzenia, ale Zwanzig zalatwi wszystko, co trzeba sciagnac to sciagnie, chocby nawet tym nie handlowali. Tak m. innymi bylo kilka razy w moim przypadku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommek Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Najlepiej to na giełde na Balice pojechac zartuje :P mi sie wydaje z PC Projekt jest chyba najbardziej spooo ze wszystkich BIT - to dla mnie porazka moze sprawa smieszna ale raz jak wpadlem po koperty z oknem na CD (chcialem kupic duzo) to kolo do mnie 20gr za sztuke to ja wtedy : aha dowidzenia :P a co sadzicie o tym sklepie na Limanowskiego zapomnialem nazwy Galileo chyba ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 a co sadzicie o tym sklepie na Limanowskiego zapomnialem nazwy Galileo chyba ??Sklep jak sklep :P ale lepsi byli (bardziej konkurencyjne ceny) w okresie jak mieli tylko jedną kańciapę na Chopina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommek Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 no masz racje sklep jak sklep jeszcze co do BITu nei wiem czemu ale drazni mnie ten sklep kumpel kupil tam kompa za 4 tausendy dobry jest ale wiatrak buczy jak po<span style="color:red;">[ciach!]</span>y a myszka ucieka w rogi (logitech optyczny) eh PC Projekt i tyle tylko by kanciape zmienili bo tam tak malo miejsca ze w pale sie nei miesci DJ z PCP czytasz to ?? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agooshia Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Ja jak mam kupowac cos w sklepie to udaje sie na ulice komputerowa (Kazimierza Wielkiego) :) Jest tam chyba 5 sklepow i w roznych potrafia byc rozne ceny. Zwlaszcza stamtad lubie sklep o nazwie Multicomp. Sprzedali mi tam kiedys bardzo fajnego celeronka, ktory sie milo podkrecal (uwazajcie na sklep z tej ulicy ktory jest na podworku - tam na slowo "podkrecanie" potrafia dziwnie patrzec) i troche innych rzeczy z ktorymi nie mialam problemow. Rowniez reklamacje pamieci przyjeli bez zadnych klopotow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...