martinez10 Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 witam. poszukuję pada do pc, tak do 100 złotych. jakie polecacie? tylko żeby po kilku grach nie wylatywały żadne przyciski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 (edytowane) Xbox 360 Wireless Controller for Windows Wersja: JR9-00010 http://allegro.pl/listing/listing.php?description=1&order=p&string=JR9-00010 I żaden inny szajs !!!! Jak poszukasz to kupisz taniej. Ja nówkę sztukę w lombardzie w moim rodzinnym mieście wyrwałem za 120zł. Edytowane 9 Października 2013 przez radiergummi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 Dokładnie, tylko pad od Xboxa 360. Reszta to strata pieniędzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 Wersję z kablem kupisz jeszcze taniej. Ja z 2 lata temu kupiłem używaną za 70 zł z przesyłką i do teraz działa idealnie, a pad lądował na ziemię już paręnaście razy ;P Z tym, że tak jak z wersją wireless potrzebna jest do tego przejściówka tak więc przy zakupie zerknij czy takowa jest w zestawie. Tapatalk 4 @ SGS 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 Drobna uwaga - gumki na grzybki/nowe grzybki od razu kupować ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 Ja używam Logitech'a Rumblepad 2 przewodowego, mogę polecić, mam go kilka lat i wygląda jak nowy, po za lekko wytartymi bokami, grzybki całe, pykalem na nim tysiące meczy w serie pro evolution soccer, czasami w jakąś ścigałkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 Drobna uwaga - gumki na grzybki/nowe grzybki od razu kupować ;]Mógłbyś rozjaśnić? Na tym moim 2 letnim działają i wyglądają jak nowe tak więc byłbym wdzięczny za więcej informacji ;) Tapatalk 4 @ SGS 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 Ja używam Logitech'a Rumblepad 2 przewodowego, mogę polecić, mam go kilka lat i wygląda jak nowy, po za lekko wytartymi bokami, grzybki całe, pykalem na nim tysiące meczy w serie pro evolution soccer, czasami w jakąś ścigałkę Rumblepad był dobry w swojej epoce, obecnie pad bez spustów nie jest wart uwagi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2013 Mógłbyś rozjaśnić? Na tym moim 2 letnim działają i wyglądają jak nowe tak więc byłbym wdzięczny za więcej informacji ;) Tapatalk 4 @ SGS 3 Mój lewy jest już zdarty a ma mniej więcej tyle samo. I zakupiłem juz nakładki bo nie chce mi się rozbierać pada. Tapa z 3D Rumblepad był dobry w swojej epoce, obecnie pad bez spustów nie jest wart uwagi.Do katowania w mordobicia ;-) Tapa z 3D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...