Slayer Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Ostatnio podziwiam zacną fantazję scenarzysty teledyku Cradle of Filth - From the Cradle to Enslave :twisted: Robi wrażenie i to duże, szczególnie jak sie laski chlastają i leci krew 8O :twisted: Smack my bicth up Prodigy- dalej mi się podoba mimo lat :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Skąd Ty sie wziąłeś człowieku na tym świecie :) Ten teledysk kredek już chyba od 2 lat jest, poza tym mają lepsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Wiem, ale "kredek" od nie dawna słucham ;) Poza tym, nie chodzi o tylko nowości. Chodzi o to, żeby w pamieci zostało. I tak np. kawałek Canibal Corpse "Devoured by Vermin"- tylko raz to widziałem, ale w pamięci zapadł bardzo czy np. Także Ministry fajne video robi w np. Just one Fix czy NWO, Afroman - Becouse I Got High ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Wszystkie klipy Tool'a. Aphex Twin - Windowlicker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Wiem, ale "kredek" od nie dawna słucham ;) Poza tym, nie chodzi o tylko nowości. Chodzi o to, żeby w pamieci zostało. I tak np. kawałek Canibal Corpse "Devoured by Vermin"- tylko raz to widziałem, ale w pamięci zapadł bardzo czy np. Także Ministry fajne video robi w np. Just one Fix czy NWO, Afroman - Becouse I Got High ;) ok, to i ja dam swój ulubiony Sepultura - Arise (nie wiem dlaczego) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 TOOL i Kredki są bezkonkurencyjni. No jeszcze niektóre teledyski Mansona (te wcześniejsze ;) ) Ale Kredki i tak są najlepsze 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bugneth Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 dobra teraz moje propozycje :] Beastie Boys - Sabotage - teledysk po prostu wymiata The Avalanches - Frontier Psychiatrist - jak zobaczycie to zrozumiecie dlaczego psychiatrist ;] The KLF - What Time is Love - kto to zna ten wie ze po obejrzeniu mozna z krzesla spasc :D no i na koniec megasik ;] Cheeky Girls - Cheeky Song - to jest dopiero masakra, kredki nie wyskocza ;] raszplowate blizniaczki z tureckim akcentem o szfak, normalnie to trza obaczyc :-) te teledyski robia na mnie wrazenie ;] a z powazniejszych tool jest git ale bardzo lubie Pearl Jam - Do The Evolution :-) polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 U2 - elevation tesz jest całkiem cool. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Faith No More "Diggin' The Grave" Massive Attack "Carmacoma", "Sly" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Slayer-Blood Line hehe nawet fajny troche krwi... hmm i ten koniec... no moze nie robi takiego duzego wrazenia ale mi sie podoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 nie wiem....wazne zeby muza była zajebista nie klip:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Soryy ja after 3 browary :P al ejeśli mnie pamięć nie zwodzi to teledysk System Of a Down "Chop suey" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Tool- "Stinkfist" - Nie wiem czemu za kazdym razem jak go ogladam to ciarki mnie przechodza. Massive Attack - "Teardrop" - Naprawde fajny.A dlaczego? Sam nie wiem. Marilyn Manson - "Tourniquet"- Tego nigdy nie zapomne. NIN - "Pinion";"Happiness In Slavery" - Kto widzial ten wie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Slayer - Bloodline Slipknot - Left Behind Beasty Boys - Sabotage Rocco - Drop the Bass ClawFinger - Biggest and the Best Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Jacek Bulka - Mydlo lubi zabawe. Tam taki ladny chlopczyk wystepuje. Buahaha LOL ROTFL :) A tak serio to jedyny teledysk jaki mi zapadl to ze starych dziejow: Enigma- Sadeness Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Linkin Park - Pts. Of Athrty (nie Points Of Authority, tylko ta wersja z płyty Reanimation) - zajebista animacja 3d :) Eminem - Without Me - nigdy nie zapomne jak lałem z tego jak to pierwszy raz widziałem : dre z eminemem w Rapmobilu są bezkonkurencyjni ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 nine inch nails - closer o ile sie nei myle.. :P dm - see you :lol: jesli ktos to widział to sie pewnie juz usmiecha :D Cos mi jeszcze tam wpadnie to baniacza moze :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 oryginalny nie będę - klipy Toola ze wskazaniem na sober, prison sex i stinkfist no i Dire Straits - Money for Nothing - z dzieciństwa pamiętam te efekty komputerowe (85 rok!!!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 z nowszych SOAD Aerials z starszych metllica ONE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Fasolki - przez łąki przez pola pędzie fasola. Natalia Kukulska - mój dziadek dał mi psa (jakis brudny kundel :)) BBOYS - sabotage i vic colfari ;) Teledysk wszechczasów. Prodigy - poison i firestarter Los Del Río - macarena ;) dwoch starszych pedofili w zwiazku homo Prodigy - tandetne Your Love urzeka, razem z tandetnym wind it up :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Arka Noego... :lol: Shazza..... :lol: Just 5..... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YrC Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 nic nie pobije Aphex Twin - Come to Daddy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Aphex Twin - Come to Daddy, chyba kojarze ten teledysk :/ I sadze ze nin ma lepsze... :/ :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 KoRn - Alone I Break .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 wszystkie Tool'a kilka Radiohead m.in.Street Spirit Depeche Mode - Only when I lose myself Queens of the stone age - wszystkie Kyuss - Daemeon Cleaner NIN - The perfect drug Rage Against The Machine - Bulls On Parade,No Shelter,Sleep now in the fire Metallica - Until it sleeps SOAD - Spiders Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Only when I lose myself - ja wiem... :? Być moze :> Never Let Me Down Again (extended) - urzeka! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 SOAD "SPIDERS" SOAD "AERIALS" SOAD "CHOP SUEY" chyba tak to się pisało? PRODIGY "SMACK MY BICH UP" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziewica Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 NIN teledysk do The Fragile co prawda nie istnieje ale mysle ze bylby cudowny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Toples - sąsiadka Mega Dance - W dyskotece ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Ali G :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...