GoLo Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Ali G :) noo wypas jest Ali G ale polecam tez Ali G Borat's to jest kazahstanska wersja ali G ubaw po pachy i nawet wiecej :D Wymagana znajomosc Eng.. a w orginbalnym Ali G nawet i brytyjskiego(?) slangu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 GoLo dokladnie, nawet mialem ostatnio w sigu - "In Kazakhstan under communism there were suddenly many, many mothers with bastards and they instructed men to love only to the bottom." Kto widzial bling bling ten wie o co chodzi na zyczenie przetlumacze :P A co do teledysq to Metalica - Memory Remains Sting - Fileds of Gold (jak dla mnie moze nie powalajace, ale genialny pomysl) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 A ma ktos "Come to Daddy" na jakims ftp????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 nic nie pobije Aphex Twin - Come to Daddy zgadzam sie :) mina starszej pani w momencie gdy to "coś" na nią wrzeszczy zawsze poprawia mi humor :D polecam też aphex twin - windowlicker :) ("What's wrong with you niggah? I don't give a fuck" :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 a co do tego apexa to teledysk windowlicker est bardzo .. niezły :) Dziwny.. przyjemna koncowka .. ;) Lecz najlesa jest muzola a dokładniej ten kawałek w srodku niego.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Jakoś na teledyski zwracam małą uwagę... Z tych, które pamiętam, które mi się spodobały - jak również same utwory - bo jeśli pamiętam jakiś teledysk, to znaczy że utwór również mi się podobał. To będzie tak: Warmdue Project - King of My Castle Tupac & Dr Dre - California Love A ze śmiesztych: Die Toten Hosen - Zehn Kleine Jagermeister Jak zwykle mam wrażenie, że było cos jeszcze, co było znacznie lepsze, ale zapomniałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Tenacious D - Fuck Her Gently - wersja flashowa jest po prostu genialna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Beastie Boys - push the tempo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 a co do tego apexa to teledysk windowlicker est bardzo .. niezły :) Dziwny.. przyjemna koncowka .. ;) Lecz najlesa jest muzola a dokładniej ten kawałek w srodku niego.. :) no ogólnie aphex twin robi fajne kawałki (mowie o tych melodyjnych a nie tych przypominających odgłos suszarki połączony z trzaskaniem drzwiami od malucha :) ) drukqs.net a >>tu<< można oglądnąć windowlicker'a smacznego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 tek, o co chodzi w tym filmiku ze strony drugs.net? :/ Ten kkoles taki lezacy... :) Bo nei skumalem qrde :D keke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 ja nie kumam żadnego ich teledysku niestety :) oglądałem windowlickera już chyba ze sto razy i do tej opry nie kumam o co chodzi z tymi "pieknymi" dziewczynami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 no to ja tez sie dopisze :) Killarmy - The Shoot Out (Dirty Weaponry) Wu-Tang Clan - Triumph Gravediggaz - Diary Of A Mad Man Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrano666 Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 six feet under - the day the dead walked Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 tek a miałem barziej na mysli tego kolesia z wiegasna głowa :) kwas!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roth Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Aphex Twins- Windowlicker Prodigy- No Good Death in Vegas-(nie pamietam tytulu ale jakies dzieci lataja z dziwnymi zebami:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Warmdue Project - King of My Castle Tupac & Dr Dre - California Love Film to "Ghost in the shell" -polecam A co do teledysków: Metallica - one, unforgiveny, hero of the day, I dissapear, enter sandman DRE- still dre (ach te skaczące auta) I ogólnie teledyskie, gdzie są fajne laski :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Beastie Boys - push the tempohm..... raczej Fatboy Slim - Push The Tempo ! fajne jeszcze Iron Maiden - Rock In Rio - DVDRip ;) a tak to Iron Maiden - Be Quick or Be Dead Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongoo Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 A ja dopisze Shaggy-"Hey sexy lady" Alizee-"La isla bonita" To tylko ze wzgledu na niezle laski tam wystepujace :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Non Phixion - White Slavery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Ostatnio podziwiam zacną fantazję scenarzysty teledyku Cradle of Filth - From the Cradle to Enslave :twisted: Robi wrażenie i to duże, szczególnie jak sie laski chlastają i leci krew 8O :twisted: Smack my bicth up Prodigy- dalej mi się podoba mimo lat :) Widzac ten topic tesh na myśl rzucił mi się Cradle of Filth - From the Cradle to Enslave :] Hehe, co jeszcze, Slipknot - Spit it Out - rozwalił mnie chłopak z zajebistymi soczewkami. Children Of Bodom - Everytime I Die Korn - Got The Life Slipknot - Left Behind i Guns 'n' Roses - Don't Cry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Nie ogladam teledysków :P ważniejsza jest muza, choć dobrze zrealizowany clip to też fajan sprawa. A z tego co pamietam: Kiedyś Prodygy - Firestarter Dire Straits - Brother in arms Pink Floid - Another brick in the wall oraz High hopes Fun: Gorilaz (niewiem jaki dokładnie tytuł piosenki) może get the cool shoe shine - wkażdym raznie jeżdzą takim samochodzikiem :wink: One T + Cool T - Get the magic key :wink: Dwie ostatnie nie należą do moich ulubionych gatunków muzycznych ale clipy śmieszne. ... jak pisałem nie oglądam teledysków :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Beastie Boys - Sabotage - teledysk po prostu wymiata oj stary... ich szczytowym osiagnieciem to Intergalactic jest :] klip poprostu wymiata; a mi ostatnio sie podoba teledysk bloodline slayera - nie jest to jakies badziewne widowisko, ale ma tak wypasiony klimat ze wymiekam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Mi sie podobal Beny Benassi- Satisfaction, a szczegolnie te panienki na nim ;) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Ich troje - Keine Grenzen (przerobiony :] ) Benny Benassi - Satisfaction (przerobiony - not censored) z obu mozna sie polachac :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Morbid Angel-Rapture Deicide-Once upon the cross Cradle of Filth-Babylon A.D. Slayer- I hate you ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 KoRn-Falling.Away.From.Me Evanescence-Going.Under Sweet.Noise-Nie.Bylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Marilyn Manson, starsze klipy z albumu antichrist superstar, masakrycznie klimatyczne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P0Z Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Get Yourself High - Chemical Brothers... teledyski Fatboy Slima... genialne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Beastie Boys - push the tempohm..... raczej Fatboy Slim - Push The Tempo ! ... A nie , bo < Fatboy Slim - YAMAMA > Trudno powiedziec ... miłośnikom Fińskiego psycho-folku proponuje <Kimmo Pohjonen-voima> :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 14 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2004 Depeche Mode - Only when I lose myself Sweet Noise & Peja - Jeden taki dzień Kilka teledysków Mettalici :) I prawie wszystkie teledyski Gigi D'Agostino :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...