Bartson Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Czy ta gra chodzi bez internetu? :( bo nie mogę w nieskończoność grać w robocie a w chacie sie nie ładuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Moglibyście mi napisac czy w tą gierke można grać też nie po necie? Bo szukam tego typu gry, w którą mógłbym grać u siebie w domu, a net mam tylko w pracy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 JAK SIE WLANCA NOSA ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 JAK SIE WLANCA NOSA ???? hmm strzalka w prawo i trzymasz :P :P oczywiscie musisz miec kupione nitro :P pozdr :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XXX_ Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Wystakuje mi jakies INVALID RACE. Co to jest ? I dlaczego mi cos takiego wyskakuje ? Anuluje mi wyscigi ktore z pewnoscia bym wygral bo schodze ponizej 8 sekund. Pokazuje mi ze zrobilem foul. Bzdura totalna. Edit: Wgrywa jakies car data...o co tu chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 no nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. nie dostaje konta aktywujacego, juz 5 konto hl ;( Ja tez kurde co jest ??? zalozyl by mi kto konto ? jak wam za pierwszym razem sie pojawia a ja juz 4 konto robie i nic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007 Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 jak niedostajesz kody aktywujacego to tak jest taka opcja zeby znowu ci wyslali koda ja tam mialem czekalem 5min i kod nieprzychodzil kliknalem przycisk i odrazu mi nowego koda przyslalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 panowie...........pokazalismy ze polak tez potrafi........... jestem na razie na drugim miejscu z najszybszym wozem.......mam nadzieje ze sie poprawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 jak niedostajesz kody aktywujacego to tak jest taka opcja zeby znowu ci wyslali koda ja tam mialem czekalem 5min i kod nieprzychodzil kliknalem przycisk i odrazu mi nowego koda przyslalo Naciskam to resend code i nic dalj nic nie przysylaja ! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 hmmmmmm w koncu mniej niz 6.3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krutki Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 DNS jak ty to robisz ja ledwo moge pojechać 6.9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 cala noc ustawiania skrzyni............poszedlem spac o 6 rano....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 wlasnie osiagnalem 6.25 ale incorrect car data.............fak........... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krutki Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 ja tesh musze coś ze swoją pokombinować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 hmm mam dobra wiesc dla tych ktorzy chca sobie pograc w ta gierke i nie moga zakladajcie konto na www.yahoo.com :) :) tam przychodzi kod :) :) pozdr :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Moglibyście mi napisac czy w tą gierke można grać też nie po necie? Bo szukam tego typu gry, w którą mógłbym grać u siebie w domu, a net mam tylko w pracy... POnawiam swą prośbę........... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 niestety ta gra jest tylko on line................. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@D Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Ktoś się wcześniej chwalił super czasem mając "foul" jest to jedna wielka ściema bo można uzyskać czas o połowę mniejszy tak jak ja to zrobiłem na poniższym screenie. Pozdro :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Gra jest do kitu, Swoim nissanem SkyLine bez problemu na nosie schodze do 7,3 ale wyskakuje ten blad "invalid run" i rpzegralm, nawet jak po 2/3 drogi wylocnze nos'a i mam czas 7,7 to tez ejst ten blad, a ludzie Acurami 3 razy tanszymi wyciagaja po 7,2 i wyzstko gra , ta gra jest do [gluteus maximus] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Gra jest do kitu, Swoim nissanem SkyLine bez problemu na nosie schodze do 7,3 ale wyskakuje ten blad "invalid run" i rpzegralm, nawet jak po 2/3 drogi wylocnze nos'a i mam czas 7,7 to tez ejst ten blad, a ludzie Acurami 3 razy tanszymi wyciagaja po 7,2 i wyzstko gra , ta gra jest do <font color="#FF0000">[ciach!]</font> jakie masz ustawienia skrzyni bo ja nie moge zejsc ponizej 8,2s :( jak bys mogl to podaj swoje ustawienia :P :P pozdr :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 <span style="color:red;">[ciach!]</span>le te gre. Scigalem sie z typem o 5k$, czas akura 7.7 z groszami i "invalid car data" bez jaj ludzie. zeby7 az tak to s<span style="color:red;">[ciach!]</span>lic, to sie w glowie nie miesci :evil: :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XXX_ Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Hehe w ten wlasnie sposob przegralem kupe kapusty :> Ale znalazlem lepszy sposob na zarabianie kasy. Kupujesz suchara civic + injectors + nos + oponki + sprzegło. Mamy 170 km i czas 9.9 No i scigamy sie z amatorami :) Zwyciezstwa gwarantowane i niezly ubaw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Ktoś się wcześniej chwalił super czasem mając "foul" jest to jedna wielka ściema bo można uzyskać czas o połowę mniejszy tak jak ja to zrobiłem na poniższym screenie. Pozdro :!: kolejny dowod ale taki na maksa swiadczacy o tym ze ta gra jest p o j e b a n a totalnie.......jak mozna civikiem osiagnac czas 4s??????????? skoro vajpy 1800HP ledwo schodza do 6s.....no i jeszcze ta predkosc ........buhahahah...........150mph........co to q w a ma byc ..... zobacze ta giere co zapodal pepperoni.....moze to jest cos normalnego..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Ktoś się wcześniej chwalił super czasem mając "foul" jest to jedna wielka ściema bo można uzyskać czas o połowę mniejszy tak jak ja to zrobiłem na poniższym screenie. Pozdro :!: kolejny dowod ale taki na maksa swiadczacy o tym ze ta gra jest p o j e b a n a totalnie.......jak mozna civikiem osiagnac czas 4s??????????? skoro vajpy 1800HP ledwo schodza do 6s.....no i jeszcze ta predkosc ........buhahahah...........150mph........co to q w a ma byc ..... zobacze ta giere co zapodal pepperoni.....moze to jest cos normalnego..... raz mi tak rpzypadkiem wyszlo, scigalem sie z kompem na bracketa oczywiscie, i zamiast patrzec na swoje swiatelka to patrzylem na jego i wystartowalem razem z nim, mialem foula i jak dojechalem do mety to czas kolo 4 sekund :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XXX_ Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 powoli zaczyna mnie denerwowac to ze wchodze na wyscig wycofac sie juz nie mozna a moja fura po wrzuceniu pierwszego biegu wogole nie chce startowac. Stoi w miejscu. Na luzie owszem kreci sie , ale kiedy wrzucam pierwszy bieg...buuuuu...muł totalny. Nie wiem dlaczego tak sie dzieje , wszystko mam sprawne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 ja w ten sposob przegralem 35k$ (!) i przestalem w to g** grac :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 jak ktoś jeszcze w to gra i wydaje mu się ze jeszcze będzie grał to zapraszam na pw. Podam mu mój login i hasło. Mam toyotę suprę i acurę zrobione ne maxa. BTW R@D , przelałem ci 50tys , może tobie się przydadzą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Chce ktos moze oddac w dobre rece Viperka ? ;) :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 tez sie chetnie Viperem zaopiekuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 a ja sie chetnie zaopiekuje innymi kontami(niekoniecznie z viperkiem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...