Skocz do zawartości
BassMan-SND

Nitto Racing

Rekomendowane odpowiedzi

Wystakuje mi jakies INVALID RACE. Co to jest ? I dlaczego mi cos takiego wyskakuje ? Anuluje mi wyscigi ktore z pewnoscia bym wygral bo schodze

ponizej 8 sekund. Pokazuje mi ze zrobilem foul. Bzdura totalna.

Edit:

Wgrywa jakies car data...o co tu chodzi ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak niedostajesz kody aktywujacego to tak jest taka opcja zeby znowu ci wyslali koda ja tam mialem czekalem 5min i kod nieprzychodzil kliknalem przycisk i odrazu mi nowego koda przyslalo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak niedostajesz kody aktywujacego to tak jest taka opcja zeby znowu ci wyslali koda ja tam mialem czekalem 5min i kod nieprzychodzil kliknalem przycisk i odrazu mi nowego koda przyslalo

Naciskam to resend code i nic dalj nic nie przysylaja ! :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moglibyście mi napisac czy w tą gierke można grać też nie po necie?

Bo szukam tego typu gry, w którą mógłbym grać u siebie w domu, a net mam tylko w pracy...

POnawiam swą prośbę........... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś się wcześniej chwalił super czasem mając "foul" jest to jedna wielka ściema bo można uzyskać czas o połowę mniejszy tak jak ja to zrobiłem na poniższym screenie.

Dołączona grafika

Pozdro :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra jest do kitu, Swoim nissanem SkyLine bez problemu na nosie schodze do 7,3 ale wyskakuje ten blad "invalid run" i rpzegralm, nawet jak po 2/3 drogi wylocnze nos'a i mam czas 7,7 to tez ejst ten blad, a ludzie Acurami 3 razy tanszymi wyciagaja po 7,2 i wyzstko gra , ta gra jest do [gluteus maximus]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra jest do kitu, Swoim nissanem SkyLine bez problemu na nosie schodze do 7,3  ale wyskakuje ten blad "invalid run" i rpzegralm, nawet jak po 2/3 drogi wylocnze nos'a i mam czas 7,7 to tez ejst ten blad, a ludzie Acurami 3 razy tanszymi wyciagaja po 7,2 i wyzstko gra , ta gra jest do <font color="#FF0000">[ciach!]</font>

jakie masz ustawienia skrzyni bo ja nie moge zejsc ponizej 8,2s :( jak bys mogl to podaj swoje ustawienia :P :P

pozdr :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

<span style="color:red;">[ciach!]</span>le te gre. Scigalem sie z typem o 5k$, czas akura 7.7 z groszami i "invalid car data" bez jaj ludzie. zeby7 az tak to s<span style="color:red;">[ciach!]</span>lic, to sie w glowie nie miesci :evil: :evil: :evil: :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe w ten wlasnie sposob przegralem kupe kapusty :> Ale znalazlem lepszy sposob na zarabianie kasy. Kupujesz suchara civic + injectors + nos + oponki + sprzegło. Mamy 170 km i czas 9.9

No i scigamy sie z amatorami :) Zwyciezstwa gwarantowane i niezly ubaw.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś się wcześniej chwalił super czasem mając "foul" jest to jedna wielka ściema bo można uzyskać czas o połowę mniejszy tak jak ja to zrobiłem na poniższym screenie.

Dołączona grafika

kolejny dowod ale taki na maksa swiadczacy o tym ze ta gra jest p o j e b a n a totalnie.......jak mozna civikiem osiagnac czas 4s???????????

skoro vajpy 1800HP ledwo schodza do 6s.....no i jeszcze ta predkosc ........buhahahah...........150mph........co to q w a ma byc .....

zobacze ta giere co zapodal pepperoni.....moze to jest cos normalnego.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafika

kolejny dowod ale taki na maksa swiadczacy o tym ze ta gra jest p o j e b a n a totalnie.......jak mozna civikiem osiagnac czas 4s???????????

skoro vajpy 1800HP ledwo schodza do 6s.....no i jeszcze ta predkosc ........buhahahah...........150mph........co to q w a ma byc .....

zobacze ta giere co zapodal pepperoni.....moze to jest cos normalnego.....

raz mi tak rpzypadkiem wyszlo, scigalem sie z kompem na bracketa oczywiscie, i zamiast patrzec na swoje swiatelka to patrzylem na jego i wystartowalem razem z nim, mialem foula i jak dojechalem do mety to czas kolo 4 sekund :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powoli zaczyna mnie denerwowac to ze wchodze na wyscig wycofac sie juz nie mozna a moja fura po wrzuceniu pierwszego biegu wogole nie chce startowac. Stoi w miejscu. Na luzie owszem kreci sie , ale kiedy wrzucam pierwszy bieg...buuuuu...muł totalny. Nie wiem dlaczego tak sie dzieje , wszystko mam sprawne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak ktoś jeszcze w to gra i wydaje mu się ze jeszcze będzie grał to zapraszam na pw. Podam mu mój login i hasło. Mam toyotę suprę i acurę zrobione ne maxa. BTW R@D , przelałem ci 50tys , może tobie się przydadzą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi