Tomeq Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 dlaczego w garage pokazuje mi ze mam w toyocie 915HP, a jak puszczam w hamowni to pisze tylko 810HP@5800 rpm???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 jak widac na obrazku hamownia jest kolowa a nie silnikowa ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregK Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Co jest lepsze Turbo czy Supercharger? Sam mam wypakowana turbo + nos i nie umie zejsc honda ponizej 8,6s a niektorzy pykaja kolo 8-8,3. Moze to wina przelozen w skrzyni? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Panowie ze stajni Horsepower proszeni sa o udzial w wyscigach teamowych bo troche sie ich nazbieralo. Zwlaszcza prosze o to RSa. Osoby nie jezdzace beda wykluczane. dziekuje za uwage. jednoczesnie chcialem dodac, ze team to nie bank i osoby z textem "bede dla was jezdzil, ale potrzebuje 10k" lub "ile dostane za wstapienie do teamu" sa automatycznie spuszczane. To wy jestescie dla teamu a nie team dla was. Kozysci materialne zwiazane z czlonkowstwem w teamie beda rozdzielane wg. zaslug. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartson Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 UWAGA Chetnie zaopiekuję się każdą furą. Jeśli ktoś stwierdzi, że nie będzie już grał to może się ze mną skontaktować. THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XXX_ Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Serwer nitto padł ? Czy tylko ja sie niemoge polaczyc ? Btw. Sprzedam wytuningowana acure :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Panowie z HORSEPOWER prosze o jezdzenie w wyscigach teamowych, bo czekamy tylko na Was. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markulus Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 witam sorki za pytanie początkującego ale jakimi klawiszami się jezdzi, i jaki podac przed startem czas na początek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@D Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Strzałkami góra dół masz biegi a strzałką w prawo masz podtlenek. A ja mam pytanie dotyczące samej gry tzn. myślałem że wygrana w wyścigy "brecket" zależy od tego kto się bardziej zbliży do czasu określonego przed wyścigiem tymczasem mi brakuje do mojego czasu 0,004 a przeciwnikowi 0,4... i on wygrywa, czyli jak to wreszcie z tym jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XXX_ Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Czas reakcji jest jeszcze brany pod uwage. Na stronce nitto masz faq tam jest opisany wzor... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@D Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Tylko że po Angielsku a ja nie wszystko łapie. A jaki dokładnie udział w końcowym wyniku ma czas reakcji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XXX_ Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Spotkala mnie dziwna sytuacja. Wyslalem pare wyscigow teamowych. Po okolo 20 godzinach zakladka Outgoing jest pusta a kasy niema !!! Wyparowała... Jakim cudem pieniadze nie wracaja na konto ? I co zrobic zeby wracały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 a moze przeszly te wyscigi do ACTIVE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XXX_ Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 nie rob ze mnie glupca... wyscigow niema i kasy tez niema poprostu przepadła...tylko dlaczego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 heh..........to nic.......mi przepadl drugi viper na maxa wypasiony z 1800HP...nie mam pojecia dlaczego ale wlanczam giere a tam fury nie ma...:((((((((((((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 nie mam pytan... dobrze ze sie wyleczylem z tego g@wna ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 nie mam pytan... dobrze ze sie wyleczylem z tego g@wna ^^ qrcze chyba mnie to tez czeka......pozostaje tylko pogratulowac odwagi.....a najlepsze co mnie wkurza to samochody chyba tworcow tej gry......choice f1 i jakies tam drag cary.......co to jest w ogole za faworyzowanie...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 jakie drag cary?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 np Mopar Drag Car??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XXX_ Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 http://vtc.iwo.pl/foul.jpg Wyjasni mi to ktos ? Jakim cudem wygralem ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 mialem odwrotna sytuacje...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 ale beton Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 No dobra ide jusz spac bo glupio gadam...tak tylko pytalem... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 ......beton odnosnie tego you win.....a jaki inny??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Nie wiem czemu ale mi ta gierka padla, i stronka na ktorej ona sie znajdowala jes teraz pusta. :oops: Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 To jest chwilowe, jutro tego nie bedzie i gierka bedzie dzialac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XXX_ Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Juz wszystko dziala :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Wkoncu dziala. Yahooooooooooo :D Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Zajefajna GRA!! :twisted: :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Zauwazylem ze czesto serw pada. Czego to jest powod. Zbyt wielu graczy????? :( Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...