narcyz Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Po 1, to 6610 nie ma dyktafonu. Po 2, nie kupisz 6230 jako "nówka" w tej cenie. Może nie takich odp. oczekujesz, ale nigdy nie zwracałem szczególnej uwagi na dyktafon, więc i niewiele mogę doradzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garreat Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 A to ciekawe, na jakims forum typu telepolis czy cos w tym stylu przeczytalem ze 6610 ma dyktafon... ale ok, zaufam MODKOWI :P. No tak patrzę teraz, nowe 6230 to raczej tak od 450 w górę... pozostaje więc 6021. Zaczekam jeszcze, może inni coś powiedzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) A to ciekawe, na jakims forum typu telepolis czy cos w tym stylu przeczytalem ze 6610 ma dyktafon... ale ok, zaufam MODKOWI :P. No tak patrzę teraz, nowe 6230 to raczej tak od 450 w górę... pozostaje więc 6021. Zaczekam jeszcze, może inni coś powiedzą. narcyz mówi prawde 6610 nie ma dyktafonu :wink: z tych co podałeś to Nokia 6021 echodzi w gre bo nawet baterie u niej troche trzyma :wink: . Za ta cene nie kupisz dobrego telefonu z dyktafonem, gdyż te co wybrałes mają nagranie maximum 3 minuty więc co to za dyktafon :wink: . BTW Moja komórka w podpisie ma dyktafon tylko że musisz za nią dac min 500zł B) Edytowane 6 Maja 2006 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garreat Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) Minimum a nie maximum przypadkiem? :P No cóż, ja mam Siemensa CXV70 i nagrywać na dyktafonie mogę godzinami... co prawda to AMR, ale jakość nawet nie jest taka zła, można zrobić z tego użytek. A telefon nowy ma być dla ojca, więc nowe Siemensy raczej nie wchodzą w grę... mają średni soft (zmuły, choć na nowych nie jest źle) i są dobrymi telefonami raczej dla tych, którzy lubią grzebać w tym, co mają... Tak patrzę teraz, Eriksonek K300i ma dyktafon :). O i Z1010 też... mhm... Edytowane 6 Maja 2006 przez Garreat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 co mozecie polecić, lepszego od noki 7610 głównie przeraża mnie jej powolność:/ i słabe filmy na co takie coś zmienić, za niewielką dopłatą ( myśle że za niadostane 400zł na allegro i dołożyć moge ok 200) najlepiej Nokia, najlepiej nowa; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) cos lepszego od 7610 to np. 6630 Edytowane 8 Maja 2006 przez dzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 cos lepszego od 7610 to np. 6630miałem i.. zamieniłem na 7610 chyba trefny model mi sie trafił, wolniejsza od tej co mam, pewnie soft był niedopracowany.. btw, zmiana softu da cos w szybkości działania komórki? btw2 czy innym też sie antena cholernie grzeje podczas długie rozmowy? (prawie parzy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 btw, zmiana softu da cos w szybkości działania komórki?Nie wiem, jak z tym konkretnym modelem, ale na ogół jest taka możliwość przy updacie softu do telefonu. Jednak nie zawsze nowszy oznacza szybszy i wolny od wad. Poprostu musiałbyś sobie poszukać informacji nt. wersji softu jakie wyszły do tego telefonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Nie wiem, jak z tym konkretnym modelem, ale na ogół jest taka możliwość przy updacie softu do telefonu. Jednak nie zawsze nowszy oznacza szybszy i wolny od wad. Poprostu musiałbyś sobie poszukać informacji nt. wersji softu jakie wyszły do tego telefonu.wiem tylko że Luk@s jak wgral do 6670 nowszys to wiele gier z ngage przestało działać-ot taka jakby blokada noki :/ chciałbym costaniego z dobrym aparatem i porządnym softem, bo nie chce mi sie juzkuleć na tym syfie (jednak wole zostaćprzy noki) ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 A E398 ma dyktafon ? Z tego co wiem to do odblokowania !? Za 500zł ją dostaniesz, polecam ją zawsze w tej cenie bo poprostu jest git i jeszcze po w graniu monstrka na E1 dostajesz szybszy tel, lepsze mp3, kamere :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 A E398 ma dyktafon ? Z tego co wiem to do odblokowania !? Za 500zł ją dostaniesz, polecam ją zawsze w tej cenie bo poprostu jest git i jeszcze po w graniu monstrka na E1 dostajesz szybszy tel, lepsze mp3, kamere :D Jak sie odblokuje jest ale zbyt słaby i cichy więc tak naprawde nic nie słychać. Wiem bo odblokwywałem sobie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Jezeli chodzi o tel z dyktafonem to popatrz rowniez na Siemensa S65. Dlugosc zalezy od pojemnosci pamieci. U mnie przy zapchanym telefonie (zostalo 3MB z 10MB) moge nagrac 1,5 godz za jednym razem. Czyli spokojnie mozna z 4 godz nagrac jezeli sie chce. Poza tym telefonik jest dosc niedoceniony przez uzytkownikow tzw. telefonow multimedialnych. Kazdy sie jara MP3. Ja dziekuje za MP3 w komorce :) A zalety S65 wychodza dopiero w czasie uzywania. W zadnym tescie tego nie znajdziesz, ze np. gdy odpalasz kalkulator mozesz z jego menu wejsc w konwerter - co mnie np. urzeklo bo bardzo mi sie ta funkcja przydala nie raz. Sam organizer jest tak swietnie zbudowany, ze ja w zadnym telefonie jeszcze takiego nie widzialem. Totalnie biznesowe podejscie do sprawy. Wiele ma takich smaczkow, ktore wychodza nawet po pol roku uzytkowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 (edytowane) Co sądzicie o k300i? Ogólnie i czy robi dobre zdjęcia (chodzi o jakość na kompie i rozdzielczość)? Ma wogóle lampe błyskową? Jaki telefon kupić tak do 100 zł (+/-) na abonament 25-30 zł - sieć obojętna. Myślałem właśnie nad K300i - miałem rok temu K700i i robił całkiem niezłe zdjęcia, nie wiem jak z k300i btw. myślałem jeszcze o LG B2100, niby ma aparat i podobno robi zdjęcia ale coś mi firma nie podchodzi (telefony) no i tylko 1.8 mb pamieci... Edytowane 13 Maja 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 ostatnio ripnal mi sx1 (wg serwisu rzucalem nim o sciane i jezdzilem po nim czolgiem, powiedzieli ze plytka pod klawiatura pekla i jesli chce naprawiac to za 400 netto moga sie tym zajac o_x) i jadac na sl42 szukam zamiennika. tak wiec: Czy ktos mial stycznosc z Motorola A1000? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Co sądzicie o k300i? Ogólnie i czy robi dobre zdjęcia (chodzi o jakość na kompie i rozdzielczość)? Ma wogóle lampe błyskową? Jaki telefon kupić tak do 100 zł (+/-) na abonament 25-30 zł - sieć obojętna. Myślałem właśnie nad K300i - miałem rok temu K700i i robił całkiem niezłe zdjęcia, nie wiem jak z k300i btw. myślałem jeszcze o LG B2100, niby ma aparat i podobno robi zdjęcia ale coś mi firma nie podchodzi (telefony) no i tylko 1.8 mb pamieci... Ja jeszcze napisze, wie ktoś czy znajdę gdzieś jeszcze k500i na abonament? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Czy ktos mial stycznosc z Motorola A1000? A co chcesz wiedziec bo to raczej nie telefon :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 hehe takie ogolne pytanka: 1. czy wielkosc nie przeszkadza w dzwonieniu :) 2. ile bateryjka trzyma [przy idle glownie i przy max obciazeniu non stop] 3. sofcik - nie moge nigdzie znalezc co on tam ma - winde, symbiana czy jakis inny wynalazek 4. czy dobrze czytam opisy - tam nie ma zestawu sluchawek do mp3 jakiegos? 5. ogolne jakies przemyslenia prosilbym [np. szukalem cegly i nie zawiodlem sie albo mialo byc super funkcjonajnie i lipa jest] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 hehe takie ogolne pytanka: 1. czy wielkosc nie przeszkadza w dzwonieniu :) 2. ile bateryjka trzyma [przy idle glownie i przy max obciazeniu non stop] 3. sofcik - nie moge nigdzie znalezc co on tam ma - winde, symbiana czy jakis inny wynalazek 4. czy dobrze czytam opisy - tam nie ma zestawu sluchawek do mp3 jakiegos? 5. ogolne jakies przemyslenia prosilbym [np. szukalem cegly i nie zawiodlem sie albo mialo byc super funkcjonajnie i lipa jest] http://www.matrax.net/forum/ Tam ci wszystko odpowiedza B) Odemnie to tylko że telefon fajny lepszy od A925 i wart ceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolos Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Witam, Mam problem z wyborem telefonu oczekuje od was pomocy :wink: . Chce kupic lub ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> na abonament jakis telefon lub na raty w salonie ery. Sądwa modele spełniające moje kryterium "max 40 zł przez 22-24miesiące OPŁATY" i tutaj podam dwa telefony godne jak na razie mojej uwagi: 1. Motorola L6 w salonie ery bez abonamentu na 22 miesiące rata 40zł 2. Sony Ericsson K700i wyłącznie jest dostępny w salonie Plusa z słuchawką Blutu " mam zamiar ją sprzedać" cena 300zł z aktywacją i 25zł brutto opłaty za abonament przez 24 miesiące. Którą opcje byscie polecili, chodzi mi głównie o tą motke co to za telefonik?. Mało recenzji jest na jej temat :? i dlatego prosze o małą recenzje. Ps. Miałem jeszcze na oku Motorole E398 i przerobić ja na E1 ROKR ale niestety już nie jest dostępna w salonach :cry: . Może jest jakiś też inny telefonik godny uwagi w cenie do 40 zł ?. pzdr, ROB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 http://www.gsmarena.com/motorola_l6-review-67.php :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolos Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 (edytowane) http://www.gsmarena.com/motorola_l6-review-67.php :wink:Wiem,wiem :) już wczesniej na niej byłem ale tylko zrozumiałem opis i ocene użytkowników "very,very good ocena 10" :D. Jak ktoś ją ma z szanownych forumowiczów to prosze o ocene "czy szybko działa, nie zawiesza się i czy ma cichą wibre". Edytowane 16 Maja 2006 przez Kolos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 (edytowane) do 40 zł przy niskim abonamencie ciężko coś znaleść teraz era: siemens me75 - 1 zł - abo 45 zł plus: k300i - 49 zł - abo 25 zł umowa 24 ms ale w plusie masz za 49 zł - abo 25 zł nokie 6820 Edytowane 16 Maja 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolos Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 "pentliczek" dzieki za rade ale te telefony oprócz k300i sa paskudne, nie fajne, i wogóle bleeee :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 L6 - rodzic moj zenski ma ja. to jest V3 tylko bez klapki :). po prostu klon tylko bez klapki. bebechy, soft, mozliwosci wszystko to samo. pamietaj ze ma tyko 5-7mb pamieci wiec o mp3 zapomnij [L7/V3x ma trans flasha wiec tam mozna posmigac] aha jeszcze jedno zebym nie zapomnial dodac. jak zdycha bateria to tak samo jak w V3 pika co kilka minut - wqrwiajace zwlaszcza w nocy gdy ktos ma telefon nad glowa i budzi sie przy byle szelescie <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 (edytowane) Wszystko tylko nie L6. Wyświetlacz w tym telefonie jest masakryczny :D. Dla osoby, która nie zwraca uwagi na takie detale powinno wystarczyć, ale jak dla mnie są lepsze telefony w tej cenie. Jest bardzo cienki, nie powiem. Ma też ciekawą, lecz dla mnie nie powalającą stylistykę, ale nigdy w życiu bym go sobie nie kupił. Polecam włąsnie K700i, mimo iż ten telefon nie jest najnowszy, ale jest na 100% lepszy od L6. Edytowane 17 Maja 2006 przez Camilos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolos Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 (edytowane) Wszystko tylko nie L6. Wyświetlacz w tym telefonie jest masakryczny :D. Dla osoby, która nie zwraca uwagi na takie detale powinno wystarczyć, ale jak dla mnie są lepsze telefony w tej cenie. Jest bardzo cienki, nie powiem. Ma też ciekawą, lecz dla mnie nie powalającą stylistykę, ale nigdy w życiu bym go sobie nie kupił. Polecam włąsnie K700i, mimo iż ten telefon nie jest najnowszy, ale jest na 100% lepszy od L6.Witam, Dzięki za opinie, osobiscie mnie nie przekonuje ta Motka L6 i jej "laserowa prcyzja ciętej obudowy" :) i ogólnie telefon mi się średnio podoba, ale nic ciekawego w tej klasie cenowej poprostu nie ma :cry: . A pytanie mam takie jak jest z dostępnością K700i u was w miastach w salonach ery, jak ktoś mieszka w poblizu jakiegos salonu ery to bym prosił o spytanie sie czy K700i sa dostępne, bo umnie w Częstochowie ich nie ma i powiedziano mi, że tych fonów wogóle już nie produkują :-| . pzdr, Rob Edytowane 18 Maja 2006 przez Kolos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 poszukuje najtańszego telefonu z symbianem (dość nowym symbianem ;) ) i sterofoniczym odtwrzaczem mp3 (żeby dudniło przez głosniki heh :) ) wymagam dość ładnego wyglądu, kart pamięci i chyba wszystko :) myślałem nad 6680 ale sprzęt troche przydrogi :sad: Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 poszukuje najtańszego telefonu z symbianem (dość nowym symbianem ;) ) i sterofoniczym odtwrzaczem mp3 (żeby dudniło przez głosniki heh :) ) wymagam dość ładnego wyglądu, kart pamięci i chyba wszystko :) myślałem nad 6680 ale sprzęt troche przydrogi :sad: Pozdroco powiesz na siemensa sx1? [na allegro <500, przewaznie 300-400] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 hmmm dużo esemesuje i żeby nie ta klawiatura :( a normlanie przez głośniki grają mp3? jednak bym wolał coś innego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pvl Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 moto e398@e1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...