SilaHD Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) Z twojej sygnatury wyczytałem, że masz 2x2GB. Jeśli masz 8GB to spoko. Optymalnie gdybyś poszedł w stronę GTX 950. Taptaptap Mlais M52 Nieaktualna była, sorry. Tylko 950 to już 700-800 PLN, używek brak. A cos do 500zł. max? Coś takiego ASUS GeForce GTX750Ti 2GB 128bit ? Edytowane 13 Lutego 2016 przez ShaoLee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukione Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2016 Już lepiej kupić śmigane 670 niż 750Ti. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RevWolt Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2016 Mam dwa pytania: -Jaka jest różnica między Star Wars: Battlefront a Star Wars Battlefront+Bitwa o Jakku, obie gry mają takie same ceny w mediaexpert. Czy druga gra to dodatek, czy gra + dodatek na płycie bo to mnie zastanawia a nie chcę kupić samego dodatku bez gry. -Jeśli kupie grę z dodatkiem to ile muszę pobrać jakiegoś patcha, bo na pewno jakiś tam będzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2016 Jedna mapa więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2016 (edytowane) KaszaWspraju - nie wprowadzaj w błąd. :DOtóż SW: Battlefront w jakiejkolwiek wersji teraz posiada bitwę o jakku. Nie ważne czy weźmiemy tą z szarym paskiem czy nie. Nie kupi się "przypadkiem" samego dodatku, gdyż taki nie istnieje - obie wersje są identyczne, ta druga po prostu miała wcześniejszy dostęp do dodatku który jest teraz darmowy dla wszystkich ;)Co do patcha - jest patch "startowy" oraz trzeba pobrać Bitwę o Jakku - całość waży nie więcej jak 5gb. Edytowane 26 Lutego 2016 przez Drunk_ZoZol 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2016 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...