Player1 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2015 Nie wiem jak innym, ale mi brak tej opcji w komentarzach bardzo się podobał i portal wyglądał inaczej niż pozostałe dwa z wiadomo jaką reputacją. Dobrze, że przynajmniej komenty nie są zakopywane, lecz i tak powoduje to napływ trolli, którzy zakładają konta tylko po to, żeby dać komuś minusa. Caleb też był przeciwny temu "ficzerowi" i może więcej osób się tutaj wpisze, żeby Admin zobaczył, że jednak nie jesteśmy z tego zadowoleni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2015 Mi tam wsio ryba. Jednak patrzac ile osob to jakies poszkodowane dzieci (np. pcmaster), co pod kazdym artem musza swe zale wylac to lepiej usunac ten system. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2015 Dla każdego kto ma z tym problem dedykacja: I moja rada...udajcie się na detoks 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2015 System plusów i minusów już od dawna miał być dostępny na naszej stronie. Wprowadziliśmy go testowo tydzień temu i aktualnie sprawdza się dobrze. Projekt ma status beta i faktycznie już widzimy kilka osób, które stracą opcję plusów/minusów bo nie rozumieją ich działania. Mamy podgląd kto komu i za co daje ocenę i jeśli ktoś tylko i wyłącznie minusuje bo taki ma kaprys, otrzyma blokadę czasową lub stałą na ocenianie komentarzy. Nie boimy się napływu dzieciaków z wulgaryzmami, minusowaniem czy wiecznie niezadowolonych. System plusów/minusów dobrze radzi sobie na forum dyskusyjnym i również na portalu za jakiś czas po wyeliminowaniu kilku jednostek będzie działał jak należy. Zawsze początki z wprowadzeniem nowych rzeczy powodują falę zachwytu jaki i niezadowolenia. Nie możemy stać w miejscu i wprowadzamy rozwiązania powoli ale po długim namysłach. 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2015 Jesli dla niektorych system +/- bedzie banowany to jestem za. Na lolu niestety jest z tym burdel + dodali chore zwijanie zminusowanych wpisow i nikt nic nie robi z dzieciarnia co wszystko minusuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2015 Ja swoje zdanie wyraziłem w komentarzach. Takie osoby jak MBE co maja w awatarze logo AMD i wyzywają entuzjastów Nviii od zielonych trolli udowadnia tylko że fanbojstwo się szerzy również u nas. W tym wypadku AMD, bo więcej jest ataków w stronę zielonych. Mnie to ogólnie smieszy, bo jak mogę popierać którokolwiek ze stron. Zresztą na obu się zawiodłem , ale i tak wybieram zawsze co najbardziej opłacalne pomijając problemy ze sterownikami i inne techniczne sprawy. System może zostac. Może zamiast skakania jednemu i drugiemu do gardla teraz będą wyrażać swoje zdanie w plusach i minusach zapanuje tam względny porządek . Na innych portalach jest i tak znacznie gorzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2015 To może jeszcze dopiąć możliwość ignorowania trolli? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2015 jesli ignorowanie wyrzuci komentarze to czasami trudno bedzie zlapac sens rozmowy, moze zwijanie postow ignorowanych osob? w razie czego szybko mozna sprawdzic co taka osoba pisala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2015 Niech sobie te +/- zostaną, komu na tym totalnie nie zależy ( jak ja i pewnie wielu innych ) to i tak nie będzie używał. Bo w sumie co to ma dać/ująć, absolutnie nic. Z kolei ignorowanie czy automatyczne zwijanie postu z dużą ilością minusów lepiej sobie darować. Zrobi się rozgardiasz w komentach, jak Quave słusznie zauważył. Dodatkowo, klikanie żeby taki post rozwinąć, to jednak dodatkowa robota, a to nie jest dobra rzecz. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2015 (edytowane) Pytanie czemu te +/- mają służyć, głównie, jaką informację mają wyciągnąć nowi użytkownicy wchodząc na te forum (stali bywalcy wiedzą kto zacz i o co chodzi) widząc, że ktoś im odpowiada ( i ma np -100 reputacji ), w dziale Co kupić i nie tylko? Będą to traktować poważnie, czy nie? Tak, prawie na wszystko można się "znieczulić i z ignorować". Sam jestem tego przykładem. Czy o to w tym chodzi? ps. Dziwne, że ten temat mi umknął w czerwcu, hah. Edytowane 16 Października 2015 przez NostradamuSek 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2015 Nostra, kolejny twój popis, nie potrafisz odróżnić działu o serwisie od działu o forum? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2015 (edytowane) Nostra, kolejny twój popis, nie potrafisz odróżnić działu o serwisie od działu o forum? Cholera, rzeczywiście.. Jak ty ze mną wytrzymujesz? Jak Ci mogę odwdzięczyć się za cierpliwość, bo czasem mi zdarzy się? I jeszcze off top robię.Ech. Edytowane 16 Października 2015 przez NostradamuSek 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2016 (edytowane) System +/- jest ok, ale brakuje możliwości ignorowania troli piszących brednie Edytowane 12 Stycznia 2016 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2016 (edytowane) Możesz w "edytuj profil" ustawić ukrywanie komnetarzy z ilością minusów od -1 nawet. Wtedy jego komentarze będą ukrywane. Zwykle taki osobnik dostaje minusa, więc to nie problem. Paru fanbojów należało by tam odstrzelić tak swoją drogą, bo robią burdel pod każdym artykułem o INTEL/AMD/Nvidia. Edytowane 13 Stycznia 2016 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...