alepajonki Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2015 Witam. Czy ktoś mi pomoże ustalić odpowiedź na pytanie zadane w temacie: Co konkretnie wnoszą poprawki z Windows Update? Gdzie mogę znaleźć takie informacje szczegółowo, ogólnie, przekrojowo. Przed jakimi konkretnie niebezpieczeństwami mnie chronią, jaką funkcjonalność poprawiają, gdzie przyrost wydajności itp.? Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2015 Na stronie MS jest zwykle dokumentacja, co każda KB poprawia. Klepiesz w Google dowolny numerek i masz link z opisem na stronie MS. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2015 Za taką odpowiedź to Ci dziękuję... Siódemki po serwispaku ma na dzień dzisiejszy 615 łatek. Liczyłem na coś już opracowanego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2015 Co za typ. Taptaptap Mlais M52 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdziUnia Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2015 (edytowane) Każda aktualizacja nie raz dotyczy czegoś innego, to jak Ty chcesz dowiedzieć się o tylu aktualizacjach za pomocą jednego opisu? Trzeba sprawdzić każdą po kolei - z tych co Cię interesują albo niepokoją po nazwie. Zresztą nikt nie wie nawet o jakie aktualizacje w tej chwili Ci konkretnie chodzi. Edytowane 6 Lipca 2015 przez xdziUnia 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2015 (edytowane) / Edytowane 6 Lipca 2015 przez rawyolks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2015 Za taką odpowiedź to Ci dziękuję... Siódemki po serwispaku ma na dzień dzisiejszy 615 łatek. Liczyłem na coś już opracowanego. A nie pomyślałeś, że MS ci już coś takiego zrobił? Z lenistwa opisów nie czytujesz? Z lenistwa nie chce ci się wejść na stronę bazy MS, ktoś ma cię wyręczać? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2015 Faken szit. Niektorzy to naprawde tupet maja Moze mamy Ci wklic tu jeszcze kazdy opis, zebys nic klikac nie musial? 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...